Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aggel

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λατρεις των t/s εχθες το βραδυ εκανα βολτα στα γνωστα μερη των κοριτσιων μας κ απεναντι απο το φιξ,μπροστα απο γνωστο φαστ φουντ ηταν αραχτη ενα ξανθο μωρο με υπεροχο σωμα.δεν σταματησα γιατι δεν ημουν μονος,εαν ξερει καποιος εαν αξιζει κ καταλαβε ποια λεω ας βοηθησει.σας ευχαριστω.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
λατρεις των t/s εχθες το βραδυ εκανα βολτα στα γνωστα μερη των κοριτσιων μας κ απεναντι απο το φιξ,μπροστα απο γνωστο φαστ φουντ ηταν αραχτη ενα ξανθο μωρο με υπεροχο σωμα.δεν σταματησα γιατι δεν ημουν μονος,εαν ξερει καποιος εαν αξιζει κ καταλαβε ποια λεω ας βοηθησει.σας ευχαριστω.
την λενε μανια και ειναι ενα απο τα καλητερα παιδια και λιγα που κυκλοφορουν στη συγγρου

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαλησπερα στις καυλες!!!
Και στους Τσατσους μας!!!

1234567

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
22
Πόντοι
1
Transsilvia πααρακολουθώ τια απαντήσεις σου στο forum και ειλικρινά με έχεις κερδίσει. Όταν έρθω Αθήνα ευελπιστώ να βρεθούμε.

kpn

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Transsilvia πααρακολουθώ τια απαντήσεις σου στο forum και ειλικρινά με έχεις κερδίσει. Όταν έρθω Αθήνα ευελπιστώ να βρεθούμε.

1234567 ανοιξε ενα καινουργιο θρεντ με χεσμενες κυλοτες,μπες να σχολιασεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μωρο μου να εισαι καλα.οποτε θες τα λεμε και απο κοντα...αλλα δεν εχω κανενα λογο να μην απαντησω αν ξερω καποια καλη πληροφορια..... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
οποτε εχω χρονο μπαινω και διαβαζω. εννιοτε γραφω κιολας. αλλα οχι συχνα οπως παλια.

kakalos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αλικη που μπορουμε να δουμε φωτο σου?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλησπερα στα πιο καυλιαρικα αγορια. Συλβια τα φιλια μου.

Επισκέπτης
τους χαιρετισμους μου και στην Δαναη! ;)
βλεπω μαζευτηκαμε ολοι! ;) κριμα που πρεπει να την κανω σε λιγο

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τους χαιρετισμους μου και στην Δαναη! ;)
βλεπω μαζευτηκαμε ολοι! ;) κριμα που πρεπει να την κανω σε λιγο
οκ.καλο σου βραδυ καλα να περνας σε οτι κανεις....εθνικε καλησπερα καλησπερα δαναη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πω πω βλεπω σημερα σημαντικα προσωπα. Εθνικε, Αρκας, πολλα φιλια.

Επισκέπτης
Εθνικε, ;) εδω εχει πιασει καλοκαιρακι και δεν λεει να κατσω μεσα! δεν ειναι αθηνα εδω! εχεχεχεχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom