Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Και ποιες γιορταζουν Δαναη? :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• 2326512984_6c6d42d770.jpg
    2326512984_6c6d42d770.jpg
    138,8 KB · Εμφανίσεις: 41

8anasis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ΠΩΠΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
ίσα που χωράει σε παλάμη γυναικεία του φίλου σου το γαριδάκι....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και ποιες γιορταζουν Δαναη? :boobies:
Λιλα  μου γιορτάζουν αυτές η αυτοί που ξερουν να την δείχνουν όσο μπορούν καλυτερα. Το δικό σου το φετίχ είναι αυτό φαντάζομε. Από ότι βλέπω πάντως αρχίζεις και την μακιγιάρεις ώστε να είναι πιο εγκόσμια.  Λιλα  μου  Θέλω να μου κάνεις μια χάρη. Θέλω σε μια φωτο σου να είσαι όπως σε γέννησε η μαμά σου και να σου αλλάζουν πάνες γίνετε?? Με σηκωμένα ποδαράκια και έτσι,  και πιπίλα στο στόμα. Έλα κάνε μου το χατηρη. Και να έχει και Ταλκ το κωλαρακι σου για να μην κοκινηση.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συλβουκο αυριο βραδυ Σαββατο μετα τις 12.30 θα ειμαι Κουκλες. Θα ερθης??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα Δαναη απο Σαλονικα ολα καλα; τι ειναι τουτος ρε; απαπα τον πουστη τωρα φαγαμε ελεος.... και ασχημος και πουστης που λεμε. αυτος με την καουκα δεν ειναι; αν κατεβω Σαββατο για δουλειες θα σε τηλ να δω το ΤΑΤΟΟ σου

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα Δαναη απο Σαλονικα ολα καλα; τι ειναι τουτος ρε; απαπα τον πουστη τωρα φαγαμε ελεος.... και ασχημος και πουστης που λεμε. αυτος με την καουκα δεν ειναι; αν κατεβω Σαββατο για δουλειες θα σε τηλ να δω το ΤΑΤΟΟ σου
:2funny: :2funny: :2funny:  Θα χαρω να σε δω μωρο μου. Τοσο καιρο τα λεμε εδω. Φιλια στην ομορφη Θεσσνικη. Να περνας τελεια και εχεις πολυ χιουμορ. Εγω πια το εχω κοψη το φαγητο,  οι φωτος εδω μου κανουν πολυ καλο στην διαιτα μου. 3 αν δω την ημερα ειναι σαν να εφαγα πληρες γευμα.  :2funny: :2funny: :2funny:

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η απολυτη ομορφια :2funny:

Ε οχι και η απολιτη ομορφια ρε Λιλα! Τωρα θα μας δειχνεις και τους φιλους σου;;;  :headbang: :headbang: :headbang:
Πολυ καλυτερη απο σενα αυτη στη φωτογραφια αλλα και παλι για τα μπαζα. Γρια, με σαπια δοντια και σαν κομης δρακουλας. Κοψε τις μαλακιες και ριξε καμια ενιμερωση. Παντως εγω παιδες πιστευω οτι αυτες οι φωτογραφιες δεν ειναι της Λιλας και απο φιλεςω της αλλα τις τσιμπαει στο ιντερνετ. Βαλε κανενα ωραιο μωρο να γουσταρουμε ρεεε  :rockon: :rockon: :rockon:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Δεν μπορώ να σου απαγορεύσω να ενεργείς όπως θέλεις,
αλλά ούτε και να σου υποδείξω τι να κανεις.
Ωστόσο φίλε κατάλαβε ότι είναι καλύτερο να κρατάς τις φωτό
σου για την πάρτη σου.
Το να τρως κράξιμο από όλους κάτι σημαίνει.
Κάτι δεν πάει καλά.
Δεν σε κράζω, αλλά θα σε παρακαλούσα να μειώσεις την συχνότητα
με την οποία βάζεις τις φωτό σου.
Αν θέλεις μπρείς να ανοίξεις δικό σου θρεντ.
Οκ σε είδαμε και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και όλες!

Krotor

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο απόλυτος εκφυλισμός του ανθρώπου που μόνο εμετό μπορεί να προκαλέσει. Ντροπή σας! Κάτι τέτοιοι χαλάνε την πιάτσα και πέφτει γενικό κράξιμο σε όλα τα trans...

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ας ειναι οποια θελει.Το θεμα ειναι οτι δε λεει μια ουτε αυτη ουτε εσυ. Εξω παιζουν τρομερα τραβελια και καλο θα ηταν να συζιταμε για αυτα. Οχι να βλεπουμε εσενα και τις φιλες σου να μας ζαλιζετε με τις μαλακιες σας.  :jerking: Το μονο που βλεπω εδω μεσα ειναι εσας τις τρεις να λετε ολο μπουρδες. Ανοιξτε ενα θεμα για να κανονηζετε που θα πατε για ποτο (!!!) και ποια φοραει ποιο ωραιο περουκηνι και αφειστε μας να συζιτησουμε.

Ξερει κανενας αν παιζει ακομη πιατσα στη Φαλιρου; Εχει τιποτα καλο;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
ena tetoio plasma poy mporw na vrw re thee

Πρώτον γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του Forum
και δεύτερον  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:  TRANS είναι αυτή :think: :think: :think:
ή εδώ σε βόλεψε κι έβαλες τη φωτογραφία?  :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom