Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

anal_lover

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο βρε Δανάη. Αυτή είναι φωτό!!!
Δεν έχω επέμβει τόσο καιρό, αλλά θεωρώ γελείο το φαινόμενο αυτό με τις υποτιθέμενες super trans που κυκλοφορούν εδώ μέσα αλλά δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πιστοποιήσουν την ύπαρξη τους γιατί είτε είναι "υπεράνω" είτε "δεν έχουν ανάγκη από πελατεία" όπως υποτίθεται ότι έχει η Δανάη.
Κύριοι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που έχω περάσει από το σπίτι της Δανάης, μία φορά μόνο(δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας δικού μου). Αν λοιπόν η κοπέλα αυτή φέρεται σε όλους τους κυρίους που περνάνε από εκεί, όπως φέρθηκε σε μένα, τότε δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα πελατείας!
Δανάη δεν βλέπω την ώρα που θα σε ξαναγκαλιάσω!!!! Πολλά φιλιά παντού!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μπράβο βρε Δανάη. Αυτή είναι φωτό!!!
Δεν έχω επέμβει τόσο καιρό, αλλά θεωρώ γελείο το φαινόμενο αυτό με τις υποτιθέμενες super trans που κυκλοφορούν εδώ μέσα αλλά δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πιστοποιήσουν την ύπαρξη τους γιατί είτε είναι "υπεράνω" είτε "δεν έχουν ανάγκη από πελατεία" όπως υποτίθεται ότι έχει η Δανάη.
Κύριοι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που έχω περάσει από το σπίτι της Δανάης, μία φορά μόνο(δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας δικού μου). Αν λοιπόν η κοπέλα αυτή φέρεται σε όλους τους κυρίους που περνάνε από εκεί, όπως φέρθηκε σε μένα, τότε δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα πελατείας!
Δανάη δεν βλέπω την ώρα που θα σε ξαναγκαλιάσω!!!! Πολλά φιλιά παντού!!!
Ευχαριστω καρδια μου για τα καλα σου λογια. Και απο εμενα πολλα φιλια.

anal_lover

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και για να είμαι απόλυτα δίκαιος θα πρέπει να πω ότι έχω βρεθεί και με την Σύλβια, μετά από προτροπή από έναν συναγωνιστή, και επίσης έχω να πω τα καλύτερα!!!
Καθεμία στο είδος της!!!
Δεν μπορώ να αφήσω το μυαλό μου να μπει στο trip ενός τρίο με Σύλβια και Δανάη!!!
Σίγουρα θα επισκεφθώ και τις δύο και αν ήταν δυνατόν ταυτόχρονα!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και για να είμαι απόλυτα δίκαιος θα πρέπει να πω ότι έχω βρεθεί και με την Σύλβια, μετά από προτροπή από έναν συναγωνιστή, και επίσης έχω να πω τα καλύτερα!!!
Καθεμία στο είδος της!!!
Δεν μπορώ να αφήσω το μυαλό μου να μπει στο trip ενός τρίο με Σύλβια και Δανάη!!!
Σίγουρα θα επισκεφθώ και τις δύο και αν ήταν δυνατόν ταυτόχρονα!!!
μωρο μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια να περνας καλα φιλια πολλα

anal_lover

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα απίστευτα καλά και με τις δυό σας και προσπαθώ να περνάω καλά μέχρι να σας ξαναδώ.
Η τίμια κοπέλα δεν χάνει ποτέ το κοινό της!!!!
Αυτό για τα κορίτσια από Γερμανία, Λουξεμβούργο και δεν ξέρω από που αλλού θα σκαρφιστούν να μας πουν στην πορεία!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν:
- Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα?
- Γιατί, τι έχει?
- Μου τρώει τις πατάτες!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Tο μονο που μπορω να πω ειναι οτι μπηκα στα σαιτ των κοριτσιων ....... (εδω του θρεντ) .....
Χριστος και Αποστολος .... τι ειναι αυτα καλε...
Εδω ο πιο κακασχημος πουστης που ντυνεται γυναικα, με μια καλη φωτογραφιση την βγαζουν Θεα....
Ημαρτον ..... δωστε και καμια δραχμη, να βγειτε ανθρωποι , πελατες ψαχνεται , οχι βοσκους, για την στανη σας........

Έτσι είναι μωρό μου συμφωνώ και γώ. Στην Γερμανία έχει μουνάρες ts a/p
Αλλα εσύ γιατί δεν εχεις σελίδα τετοια star που λές πως είσαι?
Ποια tsaladie σου έκλεψε το όνομα, και κυκλοφοράει πότε πότε με καλλιτεχνικές φωτό βέβαια, προς προβολή και άγρα πελατείας, με 50 Ε,δίνει και τηλέφωνο διευθυνση μπουρδέλου-club κλπ  στο tsladies.de Bradenburg με το ψευδώνυμο Alice Hania???

Σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα.
Αν θέλεις απαντάς , αν δεν θέλεις σιωπάς.....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έτσι είναι μωρό μου συμφωνώ και γώ. Στην Γερμανία έχει μουνάρες ts a/p
Αλλα εσύ γιατί δεν εχεις σελίδα τετοια star που λές πως είσαι?
Ποια tsaladie σου έκλεψε το όνομα, και κυκλοφοράει πότε πότε με καλλιτεχνικές φωτό βέβαια, προς προβολή και άγρα πελατείας, με 50 Ε,δίνει και τηλέφωνο διευθυνση μπουρδέλου-club κλπ  στο tsladies.de Bradenburg με το ψευδώνυμο Alice Hania???

Σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα.
Αν θέλεις απαντάς , αν δεν θέλεις σιωπάς.....

Γλυκο μου Μωρο ,εμεις τα εχουμε πει και προσωπικα!!!
Οπως ειπα και σελιδα εχω και σε γραφεια ειμαι και ξερεις και το ονομα που ειμαι....
Δεν βρισκω κανενα λογο να το προβαλω εδω .... γιατι εγω αν θυμασαι ειμαι (επαγγελματικα αλλου....) απο εδω .
Δεν εχω να κερδισω τιποτα και μπαινω οπως μπαινουν τοσοι και τοσοι και λενε την αποψη τους.....!!!
Τωρα για καποιους που εχουν συνηθισει να βλεπουν τερατα και δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν και μερικες που εχουν προσπαθησει και εχουν παλεψει για τον χωρο μας και που ειναι και Ελληνακια!!! και βγηκανε και ομορφες !!! Προβλημα δικο τους και μονο.....!!!

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θελω να ειναι αλιθινες οι φωτογραφιες της Αλικης και να βριζουμε σα μαλακες το μοναδικο κανονικο τραβελι που μπαινει εδω μεσα.  :2funny: :2funny: :2funny: Σορι ρε παιδια αλλα εγω δεν γουσταρω τραβελια που ειναι σα νταλικιεριδες ουτε σα γεροι. Αφιστε την Αλικη να εκφραστει και να βαλει καμια κοντινη φωτογραφια γιατι αν δω αλλον εναν νταγλαρα με κιλοτα θα σπασω τον υπολογιστη.  :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πολλα πολλα φιλια σε ολα τα υπεροχα αγορια μας.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γλυκο μου Μωρο ,εμεις τα εχουμε πει και προσωπικα!!!
Οπως ειπα και σελιδα εχω και σε γραφεια ειμαι και ξερεις και το ονομα που ειμαι....
Δεν βρισκω κανενα λογο να το προβαλω εδω .... γιατι εγω αν θυμασαι ειμαι (επαγγελματικα αλλου....) απο εδω .
Δεν εχω να κερδισω τιποτα και μπαινω οπως μπαινουν τοσοι και τοσοι και λενε την αποψη τους.....!!!
Τωρα για καποιους που εχουν συνηθισει να βλεπουν τερατα και δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν και μερικες που εχουν προσπαθησει και εχουν παλεψει για τον χωρο μας και που ειναι και Ελληνακια!!! και βγηκανε και ομορφες !!! Προβλημα δικο τους και μονο.....!!!
Δεν λέω ,  :) εκεί που περιμένεις στο Laufhause, ίσως απο νοσταλγία θέλεις να εχεις και μία επαφή με την πατρίδα.
Σωστά κάνεις, αλλα αντί να δίνεις πληροφορίες ίσως για τον εκεί καιρό δείξε βρε παιδί μου τα Hi σου, πληροφόρησε τα πατριωτάκια σου εδώ για τα σωστά και τα καλλίτερα, ξύπνα μερικούς να μην τους πιάνουν εδώ τα τερατοπουστακια για κορόϊδα!
Έτσι σε θέλω! :rockon:  ...Μπροστάρα!

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
Αλικη μου γλυκια με ξεχασες γιατι

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν λέω ,  :) εκεί που περιμένεις στο Laufhause, ίσως απο νοσταλγία θέλεις να εχεις και μία επαφή με την πατρίδα.
Σωστά κάνεις, αλλα αντί να δίνεις πληροφορίες ίσως για τον εκεί καιρό δείξε βρε παιδί μου τα Hi σου, πληροφόρησε τα πατριωτάκια σου εδώ για τα σωστά και τα καλλίτερα, ξύπνα μερικούς να μην τους πιάνουν εδώ τα τερατοπουστακια για κορόϊδα!
Έτσι σε θέλω! :rockon:  ...Μπροστάρα!

Σε Γουσταρω και το ξερεις.......!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom