aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καυλες ευχαριστω για τα τρελα μηνυματα!!!
Η επόμενη φωτο μου Εθνικέ λεω να την βγαλω ανάποδα στο πολύφωτο να κατεβαίνει και το αίμα στο κεφάλι τι λες?? Δεν θα είναι καυλα??
Γιατι γελας?? Ειπα κατι αστειο??
μαρη κατεβασε κατω τις γαλοπουλες θα τουσ κατεβει το αιμα στο κεφαλιΓιατι γελας?? Ειπα κατι αστειο??
Ευχαριστω καρδια μου για τα καλα σου λογια. Και απο εμενα πολλα φιλια.Μπράβο βρε Δανάη. Αυτή είναι φωτό!!!
Δεν έχω επέμβει τόσο καιρό, αλλά θεωρώ γελείο το φαινόμενο αυτό με τις υποτιθέμενες super trans που κυκλοφορούν εδώ μέσα αλλά δεν μπαίνουν στην διαδικασία να πιστοποιήσουν την ύπαρξη τους γιατί είτε είναι "υπεράνω" είτε "δεν έχουν ανάγκη από πελατεία" όπως υποτίθεται ότι έχει η Δανάη.
Κύριοι είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που έχω περάσει από το σπίτι της Δανάης, μία φορά μόνο(δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας δικού μου). Αν λοιπόν η κοπέλα αυτή φέρεται σε όλους τους κυρίους που περνάνε από εκεί, όπως φέρθηκε σε μένα, τότε δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα πελατείας!
Δανάη δεν βλέπω την ώρα που θα σε ξαναγκαλιάσω!!!! Πολλά φιλιά παντού!!!
μωρο μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια να περνας καλα φιλια πολλαΚαι για να είμαι απόλυτα δίκαιος θα πρέπει να πω ότι έχω βρεθεί και με την Σύλβια, μετά από προτροπή από έναν συναγωνιστή, και επίσης έχω να πω τα καλύτερα!!!
Καθεμία στο είδος της!!!
Δεν μπορώ να αφήσω το μυαλό μου να μπει στο trip ενός τρίο με Σύλβια και Δανάη!!!
Σίγουρα θα επισκεφθώ και τις δύο και αν ήταν δυνατόν ταυτόχρονα!!!
Tο μονο που μπορω να πω ειναι οτι μπηκα στα σαιτ των κοριτσιων ....... (εδω του θρεντ) .....
Χριστος και Αποστολος .... τι ειναι αυτα καλε...
Εδω ο πιο κακασχημος πουστης που ντυνεται γυναικα, με μια καλη φωτογραφιση την βγαζουν Θεα....
Ημαρτον ..... δωστε και καμια δραχμη, να βγειτε ανθρωποι , πελατες ψαχνεται , οχι βοσκους, για την στανη σας........
Έτσι είναι μωρό μου συμφωνώ και γώ. Στην Γερμανία έχει μουνάρες ts a/p
Αλλα εσύ γιατί δεν εχεις σελίδα τετοια star που λές πως είσαι?
Ποια tsaladie σου έκλεψε το όνομα, και κυκλοφοράει πότε πότε με καλλιτεχνικές φωτό βέβαια, προς προβολή και άγρα πελατείας, με 50 Ε,δίνει και τηλέφωνο διευθυνση μπουρδέλου-club κλπ στο tsladies.de Bradenburg με το ψευδώνυμο Alice Hania???
Σοβαρά μιλάω δεν κάνω πλάκα.
Αν θέλεις απαντάς , αν δεν θέλεις σιωπάς.....
Δεν λέω , εκεί που περιμένεις στο Laufhause, ίσως απο νοσταλγία θέλεις να εχεις και μία επαφή με την πατρίδα.Γλυκο μου Μωρο ,εμεις τα εχουμε πει και προσωπικα!!!
Οπως ειπα και σελιδα εχω και σε γραφεια ειμαι και ξερεις και το ονομα που ειμαι....
Δεν βρισκω κανενα λογο να το προβαλω εδω .... γιατι εγω αν θυμασαι ειμαι (επαγγελματικα αλλου....) απο εδω .
Δεν εχω να κερδισω τιποτα και μπαινω οπως μπαινουν τοσοι και τοσοι και λενε την αποψη τους.....!!!
Τωρα για καποιους που εχουν συνηθισει να βλεπουν τερατα και δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν και μερικες που εχουν προσπαθησει και εχουν παλεψει για τον χωρο μας και που ειναι και Ελληνακια!!! και βγηκανε και ομορφες !!! Προβλημα δικο τους και μονο.....!!!
Δεν λέω , εκεί που περιμένεις στο Laufhause, ίσως απο νοσταλγία θέλεις να εχεις και μία επαφή με την πατρίδα.
Σωστά κάνεις, αλλα αντί να δίνεις πληροφορίες ίσως για τον εκεί καιρό δείξε βρε παιδί μου τα Hi σου, πληροφόρησε τα πατριωτάκια σου εδώ για τα σωστά και τα καλλίτερα, ξύπνα μερικούς να μην τους πιάνουν εδώ τα τερατοπουστακια για κορόϊδα!
Έτσι σε θέλω! ...Μπροστάρα!
Αλικη μου γλυκια με ξεχασες γιατι