Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγορια μου πολυ ζεστη σημερα. Τα aircondition δουλευουν στο φουλ εδω. Και ειναι καυλα. Φανταζομε στα Χανια στη Νεα Χωρα θα εχει περισσοτερη ζεστη εεε Μανωλη μου?? Καυλιαρη μου εσυ.

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Δανάη έχεις λογοριασμό MSN? Στείλε το σε pm

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
αλικακη παιζεις μπαλα στην αθηνα?βαλε καμια φοτο σου να γουσταρουμε :rockon: :rockon:

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Άντε ρε Αλίκη...
Περιμένουμε επιτέλους να δούμε κάτι καλό!

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
6
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για την Αλίκη…..
Αλλά η Εύα η Μαριάννα η Δανάη είναι πολύ καλά κομμάτια….
Όπως Φυσικά και η Νάντια που δεν την βλέπω εδώ…..
Πάρτε και ακόμα ένα Super

Συνημμένα

• 01.jpg
    01.jpg
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 89

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τι σχεση εχει η Ευα και η Μαριαννα με τη Δαναη ρε φιλε;  :headbang: :headbang: :headbang:

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε λεω για τα υδραυλικα ρε παιδια  :headbang: :headbang: :headbang: Ετσι κι αλλιως εγω δεν εχω τετοια κοληματα. Λεω οτι η Δαναη δεν πιανει μια μπροστα τους σαν τραβελι. Εχετε δει την κοντινη της φωτογραφια που εβαλε η Λιλα; Και μαπα και απο βυζι (ανυπαρκτο) και απο φατσα και απο κορμι. Μην τη σιγκρινεις λοιπον γιατι απο τις φωτογραφιες μαλλον σε κατηγορια Ναντια, Σιλβια παιζει.

Εκτος απο Μαριαν και Ευα δεν μπαινει κανενα αλλο ΚΑΛΟ τραβελι να μας βαλει καμια φωτογραφια;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Zετη καυλες μου λοιπον....... και τα ac. στα φουλ βλεπω.........
Ελπιζω τα κοριτσια μας να καταφερνουν να πληρωνουν την ΔΕΗ.... γιατι μετα, δεν θα εχετε δροσουλα!!!

EDWIN

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ εισαι η καυλα εδω μεσα μωρο μου. Δεν εχεις καμια σχεση με οτι αλλο παιζει εδω μεσα. Βαλε καμια φωτογραφια κοντινη να σε δουμε καλυτερα. Και απαντα και σε κανενα μινιμα ρε μωρο!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ εισαι η καυλα εδω μεσα μωρο μου. Δεν εχεις καμια σχεση με οτι αλλο παιζει εδω μεσα. Βαλε καμια φωτογραφια κοντινη να σε δουμε καλυτερα. Και απαντα και σε κανενα μινιμα ρε μωρο!

Καυλιτσα μου δεν μπορω να απαντω σε ολους......!!! εχω και δουλιτσα!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι γίνετε πόσα προφίλ έχετε καλέ??  Μαζί μπαίνετε  Μαζί βγαίνετε.  Μου αρέσει που απαντάτε και  στον εαυτό σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Στα μηνυματα θα απαντησω. Ευχαριστω για τις φωτος σας. Ειστε κουκλια. Θα τα πουμε.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι γίνετε πόσα προφίλ έχετε καλέ??  Μαζί μπαίνετε  Μαζί βγαίνετε.  Μου αρέσει που απαντάτε και  στον εαυτό σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο το χαρισμα το εχεις αποκλειστικα μονο εσυ...........!!! ΞΕΡΕΙΣ!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην πει ανθρωπος για μενα...... καντυλες....
Εσυ εισαι η μονη!!! μονο εσυ!!!
Ενταξει..... μην παθεις και τιποτα.....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα σιγα το πας..... ελα στο τελος θα γυρισεις και ΑΝΑΠΟΔΑ!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νακα δουλεια.... νακα μπερτε..... = ενταση μεγαλη.....
Μην καις πολυ το ηλεκτρικο...... θα καεις το καλοκαιρι.......

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εμένα με ξέρει όλο το σίτε και η μισή Ελλάδα. Εσένα ποιος σε ξέρει καλε?? Η Γερμανία, Η Νέα Υόρκη και το (LYON) :2funny: Που  δεν ξερεις ουτε πως γραφετε??  Η στην Ελλάδα που κατά τα λεγόμενα σου δεν ανήκουμε στην Ευρώπη?? Μήπως υπάρχει κάποιος??? Παιδιά γνωρίζει κανείς την Κοκο???? Με τα πολλά προφίλ??? Την Βαλεντινα τι την έκανες καλέ?? Καιρό έχεις να την εμφανίσης.  Το συγκεκριμένο άτομο δεν θα φανερωθεί ποτέ και σε κανέναν. Το λέμε συνέχεια και έχουμε βαρεθεί να το λέμε. Όποιος θέλει ας το καταλαβη.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα με ξέρει όλο το σίτε και η μισή Ελλάδα. Εσένα ποιος σε ξέρει καλε?? Η Γερμανία, Η Νέα Υόρκη και το (LYON) :2funny: Που  δεν ξερεις ουτε πως γραφετε??  Η στην Ελλάδα που κατά τα λεγόμενα σου δεν ανήκουμε στην Ευρώπη?? Μήπως υπάρχει κάποιος??? Παιδιά γνωρίζει κανείς την Κοκο???? Με τα πολλά προφίλ??? Την Βαλεντινα τι την έκανες καλέ?? Καιρό έχεις να την εμφανίσης.  Το συγκεκριμένο άτομο δεν θα φανερωθεί ποτέ και σε κανέναν. Το λέμε συνέχεια και έχουμε βαρεθεί να το λέμε. Όποιος θέλει ας το καταλαβη.

Καταρχην μαθε να γραφεις Ελληνικα...!!! και μετα πιασε την αγγλικη.....
Το πως το εγραψα .... ανοιξε ενα χαρτη και κοιτα πως γραφεται , γραφικη καλικατουρα παρακμιακης ομονοιακης Τρανς!!!
Το αν φανερωνομαι και το ποιους εχω κλησει και γαμηθει απο εδω .... αστο σε αυτους και σε εμενα!!!!!!!!
Κοιτα εσενα !!! και το κακομουτσουνο αρνητικο απιστευτο προσωπακι σου(που ειναι ολα τα λεφτα) 
Αχ να σαι καλα που σε βλεπουμε και γελαμε.....!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom