You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 515
- Πόντοι
- 21
Φίλε αν μπορείς δώσε μας μια ιδέα και για τη φίλη της Τίνας. Τραβέλι και αυτή?Λοιπόν η Τίνα είναι μία ξανθιά συμπαθητική στην φάτσα με πολύ καλό βυζί Νο3, μεγαλούτσικη σε ηλικία 30 χρονών και παίζει αν το θελήσεις μαζί με την φίλη της η οποία είναι από εμφάνιση μπετάτζα. Πρέπει να συμφωνήσεις στο τι θέλεις από πρίν, γιατί το θεωρούν δεδομένο ότι δεν έχεις πάει να γαμήσεις αλλά να σε γαμήσουν αυτές. Και ο μπετατζής έχει ένα εργαλείο για πολύ kinky ορέξεις.
Από μπουρδέλο με τραβέλια τα καλύτερα είναι στην Πιπίνου και Αριστοτέλους με το αστέρι την Καρίνα και το άλλο στην Αλκιβιάδου 3Γ με την Ευα που κάνουν μαζί σου ότι ζητήσεις.
Όσο για Πιπίνου και Αριστοτέλους πέρασα χθες το απόγευμα και ήταν η Κορίνα. Δεν ξέρω τι εντύπωση έχεις για τη συγκεκριμένη τρανς αλλά ειλικρινά μου φάνηκε πολύ χάλια ρε φίλε. Θέλω να μου πεις τη γνώμη σου!!
Λίγο περίεργο που βλέπουμε όλο νέα μέλη να κάνουν διαφήμηση στα τραβέλια.
Lampi----> Λάμπεις. Η καχυποψία σε όλο της το μεγαλείο. Με την λογική σου άλλά και πολλών άλλων δεν θα μπεί καμμία πληροφορία στο site.
Οσο για το νέο μέλος πάρε το πίσω. Ημερ/νια εγγραφής 11-8-05 . Περίμενα 1 1/2 χρόνο να κάνω διαφήμηση σε τραβέλι. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει λοιπόν.
Είχα στείλει αρκετά μυνήματα στο παλαιό forum αλλά το έκοψα λόγω παρεμφερούς τοποθέτησης. Τώρα είσαι η αιτία για νέα αποχή από το forum. Mόνο pm λοιπόν.
Εκτός αν αποδεχθείς το λάθος σου.........
Πιπινου και Αριστοτελους, στο υπογειο, εισοδος απο Πιπινου.Η Κορινα ειναι η ιδιοκτητρια του μαγαζιου και δουλευει την πρωινη βαρδια. Απο σωμα ειναι καλη, στο αθλημα ειναι μετρια, για τα δικα μου δεδομενα. Παντως, αν το ζητησεις, δινει συστασεις και για αλλα τρανς. Επειδη εχω δει laptop εκει, υποψιαζομαι οτι ειναι online. Η Ευα στην Αλκιβιαδου οταν εχει διαθεση ειναι πυραυλος !!
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
καλα ρε παιδιά πως μπορείτε να πηγαίνετε με κάποια που ήταν αντρας το σκέφτομαι και ανακατεύομαι..τόσα ςραία πιπινάκια κυκλόφορούν.... δεν είναι σε φαση χλευασμού απλά περιέργια....
Φιλε ειναι ακομα χειροτερα απ'οτι λες. Εδω αναφερονται τραβεστί που ΔΕΝ έχουν κανει εγχείριση, οχι δηλ που ΗΤΑΝ αντρες.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Ρε παιδιά στη Φυλής και Πιπίνου πριν μερικούς μήνες είχα δει μια μελαχροινή, εγχειρισμένη πρέπει να ήταν που ηταν πολύ έκφυλη.
Ξέρει κανείς τι παίζει? Προγραμμα κτλ? Κουλουρι δινει?
Για Αριστοτέλους και Πιπίνου Κορίνα είναι μια ξανθιά νταρντάνα με απιστευτο στηθος και κατσαρά μαλιά?
Ξέρει κανείς τι παίζει? Προγραμμα κτλ? Κουλουρι δινει?
Για Αριστοτέλους και Πιπίνου Κορίνα είναι μια ξανθιά νταρντάνα με απιστευτο στηθος και κατσαρά μαλιά?
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Για να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι και να λαμβάνουν τα μέτρα τους (τσίγκινα σωβρακάκια, φελούς στον ποπό τους κ.α.) να διευκρινίζετε αν καθεμιά από δαύτες είναι εγχειρισμένες, ή όχι.
Για να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι και να λαμβάνουν τα μέτρα τους (τσίγκινα σωβρακάκια, φελούς στον ποπό τους κ.α.) να διευκρινίζετε αν καθεμιά από δαύτες είναι εγχειρισμένες, ή όχι.
+1
Για να παω με τετοιον πρεπει να εχω τσιγκινο σωβρακο,αχινο στο κολο και παραπλανιτικη κολοτρυπιδα και φυσικα Στο δωματιο να υπαρχει απλετο φως για να βλεπω καλα τις κινησεις του...δεν ξερεις καμια φορα...δεν θελει και πολυ να σου ριξει ο ξεκολος καμια ζεμπεκια και στην φορμαρει πανω στην καυλα του...και μετα να τρεχουμε σε ψυχολογους και στα συγγρου για εξετασεις HIV ....MΑΚΡΙΑΑΑΑ χεχε
εχθες πηρα την δαναη.πολυ δυνατη με αριστη συμπεριφορα.
ολα γινονται πολυ αργα σαν να εισαι στ σπιτι σου.τελειο τσιμποκι και γαμω τα γαμησια.
πεντακαθαρα ολα.
Φιλαράκι 50 ήταν η τιμή? και πήγες με ραντεβού? Καλό γκομενάκι είναι? Thanks
καλησπερα συναδελφοι.Ξερει κανεις ποια ειναι η "συγγρου" της θεσσαλονικης.θα ανεβω για τις γιορτες και λεω να ριξω μια ματια.
Η συγγρου της θεσνικης φιλε μου ειναι η περιοχη γυρω απ το εμπορικο city gate στα κεντρικα του ΟΠΑΠ,επισης και στο ρευμα προς αθηνα στο δρομο για FIX-Βιλκα ισως βρεις κατι..για ποιο πουτοκαταστασεις θα βρεις στο στενο τοθ ιεκ Δελτα(καθετως Δωδεκανησου)αλλα δεν το συνηστω...καλη επιτυχια!
50 είναι η τιμή και το γαμήσι της λέει πολλά!!!!Φιλαράκι 50 ήταν η τιμή? και πήγες με ραντεβού? Καλό γκομενάκι είναι? Thanks
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K