Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες νομίζω ότι τα καλυτερα τρανσ τα έχει η Συγγρού. Βέβαια από σπίτια δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Πάντως μια δυο φορές που περασα πρόσφατα έκοψα δύο καινούργιες και νέες που νομίζω ότι αξίζουν. Η μία είναι ψηλά στον παράδρομο ένα δρόμο μετά το  Παντειο. Είναι πολύ αδύνατη έχει σκουλαρίκια στο πρόσωπο και τα μαλλιά της είναι ίσια ξανθά και κόκκινα. Αν τη δεις δεν καταλαβαίνεις ότι έιναι αγοράκι.
Η άλλη είναι μια κοντά στο σήμα της Φορντ που βγαίνει με ένα μικρό αυτοκίνητο.
Είναι αλήθεια ότι δεν δοκίμασα γιατί προτιμώ εγχειρισμένες. Πάντως αν κάποιος έχει δοκιμάσει ας μας πει λεπτομέρειες. 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πόση ώρα κάνουνε οι μαλάκες στο adult.gr για να δώσουνε μία έγκριση εγγραφής?

Γράφτηκα πριν 3+ χρόνια, δε θυμάμαι. Νομίζω στέλνουν λινκάκι στο μέιλ που δήλωσες για ενεργοποίηση. Μετά δεν μου παρουσιάτηκε πουθενά πρόβλημα

doctorbike2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου  μια φορα ειχα παρει απο το (mirc,sex) την trans mirela μετα απο ενα 20λεπτο ομιλιας στο σπιτι της στην συγγρου απεναντι απο το fix αλλα εχει μετακομησει απο εκει κ την εχασα.......το μονο που μπορω να πω ρε μαγκες ειναι οτι δεν πιστευω να υπαρχει θυλικο που να κανει τοσο καλη πιπα κ γαμισει(ειμαι ενεργητικος 100%) η γκομενα τον εξαφανιζε στο λαρυγκι της κ μετα τον εχωνε ολον στην κωλαρα της κ χτυπιωταν σαν αλογο,κ το καλυτερο ειναι οτι ηταν θυλικο κ οχι αντρουκλα, αν την βρω θα σου στειλο διευθυνση. Ρε εγω γιατι δεν μπορω να δω την ΔΑΝΑΗ στις φωτο? Θελω να στειλεις pm τηλ. κ διευθυνση για να παω εαν μπορεις

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 08.jpg
    08.jpg
    109,6 KB · Εμφανίσεις: 246
OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Συναγωνιστές σας ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας οι πληροφορίες που προσφέρονται από διάφορους φίλους όλο και αυξάνονται και ευελπιστούμε σε λίγο καιρό όποιος επιθυμεί να μάθει τα πάντα για τις καλές τρανς στην Ελλάδα να μπορεί να το κάνει με μεγάλη ευκολία από αυτόν εδώ τον χώρο.

Συνεχίστε να ενημερώνετε τπυς λάτρεις των τρανς με διάφορες προσωπικές εμπειρίες και δίνετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε!!!

OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Φίλε περιμένουμε εναγωνιωδώς να μας δώσεις λεπτομέρειες για το μωρό στη Λ. Αθηνών και όποια άλλη τρανς γνωρίζεις!!!!

subito32

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
trans εχει και στην καβαλας(λεωφ.αθηνων) για οποιον ενδιαφερεται. συνηθως ειναι σε αμαξι και περιμενουν.Και στην ανοδο και στην καθοδο.Κυριως απο σπ.πατση μεχρι την εθνικη.Φυσικα μεγαλες ωρες.Το τιμημα ειναι γυρω στα 50 και το παιχνιδι γινεται σε παραπλησια σκοτεινα στενα, στο αμαξι αλλα κυριως εκτος.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
trans εχει και στην καβαλας(λεωφ.αθηνων) για οποιον ενδιαφερεται. συνηθως ειναι σε αμαξι και περιμενουν.Και στην ανοδο και στην καθοδο.Κυριως απο σπ.πατση μεχρι την εθνικη.Φυσικα μεγαλες ωρες.Το τιμημα ειναι γυρω στα 50 και το παιχνιδι γινεται σε παραπλησια σκοτεινα στενα, στο αμαξι αλλα κυριως εκτος.

Έχει τύχει να περάσω από εκεί βράδυ.
Έχω δει κατι τερατα σαν αρκουδες στον όγκο με πολύ τρομακτική φάτσα σε ένα τεράστιο jeep.
Επίσης κατι άλλες που ήταν normal στα κιλά αλλά φαινόντουσαν σαν άντρες με περούκα.

Νομίζω ότι αυτοί που ενδιαφέρονται για trans θέλουν στήθος και εμφάνιση 100% γυναικία και φυσικό μαλί. Όχι άντρες με περούκες.

Επισκέπτης
πριν αρκετο καιρο συχναζανε δυο μικρα και πολυ ωραια στο υψος της γεωπονικης πολυ καλο σωμα και χαρακτηριστικα δεν τα περναγες καθολου για τραβελια δεν εχω παρει κανενα γιατι δεν γουσταρω τετοιες καταστεσεις

Επισκέπτης
κωμοτρια απο καβαλα

Συνημμένα

• apopisw.jpg
    apopisw.jpg
    99 KB · Εμφανίσεις: 113
  • 04.jpg
    04.jpg
    95,9 KB · Εμφανίσεις: 122

Επισκέπτης
στο  τραβελι με νικ  transdanah  μενει καπου πατησιων κοντα πλατεια αμερικης και δουλευε πριν καιρο σαν πωλητρια σε μαγαζι στο κωλονακι

Επισκέπτης
ναι ρε συναγωνιστη απο το icq την εχω γνωρισει

Επισκέπτης
και τωρα μια φωτογραφια απο τα ευρωπαικα τραβελια

edit από sonyp900: H φώτο σβήστηκε λόγω θεματολογίας (καταλαβαίνεις τι ενοώ..........................)

Επισκέπτης
καβαλα κομωτρια συνεχεια

Συνημμένα

• katerina.jpg
    katerina.jpg
    84,9 KB · Εμφανίσεις: 127
  • katerina1.jpg
    katerina1.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 123

Επισκέπτης
οι φωτογραφιες την αδικουν την δαναη μιλαμε εχει φοβερο χαρακτηρα φοβερη υποδοχη και φιλοξενεια ειναι κρητικοπουλα.
σωμα φωβερο το πεος της ειναι ανυπαρκτο.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είπαμε τα βίτσια σεβαστά, αλλα μερικοί τζογάρετε με τη ζωή σας. Αν δεν έχει AIDS το πουστοτράβελο τότε ποιος έχει? Αφήστε που έχουν ακουστεί διάφορα για παρτούζες και κρυφές κάμερες σε τραβελόσπιτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom