Στον παραδρομο της Συγγρου, στην καθοδο, απεναντι απο τον Αγιο Σωστη σχεδον, βγαινει αργα, τρανσ με παλιο ασπρο jeep Suzuki, η οποια διαθετει το "ροπαλο" του Ηρακλη. Η Κουμαριανου δεν εχει προσοντα αναλογα, η δε Χειλουδακη εχει "μετασκευαστει" και δεν εξασκει πλεον το αθλημα. Επισης, στην Ιφιγενειας και Συγγρου, βγαινει με ενα ασημενιο Punto η αλλο τετοιο μικρο αυτοκινητο, τρανς με μαυρα μαλλια, σχετικα μελαχροινη, η οποια εχει και αυτη "ροπαλο".Τελευταια φορα που την πηρα-καλοκαιρι-πηγαμε στο χωρο της, ενα υπογειο, κοντα στο γηπεδο της Καλλιθεας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Να είσαι καλά για τις πολυ χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνεις.Στον παραδρομο της Συγγρου, στην καθοδο, απεναντι απο τον Αγιο Σωστη σχεδον, βγαινει αργα, τρανσ με παλιο ασπρο jeep Suzuki, η οποια διαθετει το "ροπαλο" του Ηρακλη. Η Κουμαριανου δεν εχει προσοντα αναλογα, η δε Χειλουδακη εχει "μετασκευαστει" και δεν εξασκει πλεον το αθλημα. Επισης, στην Ιφιγενειας και Συγγρου, βγαινει με ενα ασημενιο Punto η αλλο τετοιο μικρο αυτοκινητο, τρανς με μαυρα μαλλια, σχετικα μελαχροινη, η οποια εχει και αυτη "ροπαλο".Τελευταια φορα που την πηρα-καλοκαιρι-πηγαμε στο χωρο της, ενα υπογειο, κοντα στο γηπεδο της Καλλιθεας.
Γνωρίζεις καθόλου για τρανς οι οποίες δέχονται πελάτες στο σπίτι τους?
Επίσης μπορείς να πεις πόσο πάει η ταρίφα στα μωρά που προανέφερες?
Η "τζιπατη"(στον Λυκαβηττο) αλλα και η Κουμαριανου (στο Νεο Κοσμο), δεχονται και σπιτι τους, καλο θα ηταν να ρωτησεις. Πιθανον, να μην σου πουν αμεσως ναι, οποτε θα χρειαστει να επανελθεις.Οι τιμες, στην Συγγρου, ειναι μεχρι ΕΥΡΩ 100.
dshakes
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Και για όσους ενδιαφερονται εδώ είναι οι προσωπικές σελίδες κάποιων διάσημων και μη.
Δεν ξέρω ποιών σελίδες δουλεύουν. Της Κουμαριανού πάντως δουλεύει.
Δεν ξέρω ποιών σελίδες δουλεύουν. Της Κουμαριανού πάντως δουλεύει.
Μπείτε στο , αναζητήστε transexuals και διαλέχτε!
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Λοιπον οπως με βοηθατε στα των πουτανων (που ειμαι ΚΑΡΑΑΣΧΕΤΟΣ) θα σας βοηθησω ΟΣΟ θελετε σε τρανς.. ξερω τηλ πολλα κ πρωτες... πιπα που ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΤΕ εγω ειχα μουδιασει...
κορμαρα φοβερη ΤΕΛΕΙΑ (σε σπιτι νεα ΑΒΓΑΛΤΗ πολυ πολυ, στη Λ. Αθηνων)....
και καλα κομματια.... :-) ο,τι θελετε πειτε
κορμαρα φοβερη ΤΕΛΕΙΑ (σε σπιτι νεα ΑΒΓΑΛΤΗ πολυ πολυ, στη Λ. Αθηνων)....
και καλα κομματια.... :-) ο,τι θελετε πειτε
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
και συνεχιζω.. η πουτ#$@#ανα δεν εχει καμια σχεση με την τρανσ! η τρανς ειναι ΤΕΛΕΙΑ επειδη δεν ειναι γυναικα κ θελει να γινει.. η γυναικα βιαζεται, δε κοιταει να το απολαυσεις γιατι δεν εχει την καυλα.. η τρανς την εχει γιατι το ευχαριστιεται... αστα αλλη εμπειρηα
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Την ξέρει κανείς αυτή τη Ναντια Τσιμπουκομάνα?
Ειναι μέλος σε ΟΛΑ τα dating sites.
Επισης έχω δει μια αγγελία για σπίτι με trans στο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 23Α στη Κυψέλη.
Εγώ πάντως που έχω πάει αρκετες φορές τσάρκα στη Φυλής (οχι για trans) μόνο στο 99 είχε trans που ήταν θηλυκές και γκομενάρες αλλά πρέπει να είναι εγχειρισμένες.
Μη εγχειρισμένες είχε παλιά στο αδιέξοδο Φυλής 104 και στην Πιπίνου & Αριστοτέλους γωνία.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Mια απορια.Γιατι να θελει καποιος να παει με τραβελι?
Υπαρχουν τοσες πολλες ομορφες γυναικες που κανουν και κωλοτουμπες ακομα στους πελατες.
Ειναι οικονομικο τελικα το ζητημα?
Δεν νομιζω.
Δεν ειρωνευομαι,ουτε χλευαζω κανενα.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο.
Υπαρχουν τοσες πολλες ομορφες γυναικες που κανουν και κωλοτουμπες ακομα στους πελατες.
Ειναι οικονομικο τελικα το ζητημα?
Δεν νομιζω.
Δεν ειρωνευομαι,ουτε χλευαζω κανενα.
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο.
Φίλε αναφέρω λεπτομέρειες πιο πάνω για τη Δανάη.Ρε μάγκες την trans-danai απο το singles.gr την ξέρει κανένας. Πολύ καλή και φιλική μου φάνηκε. Ενημερώστε με αν μπορεί κάποιος......
Είναι πραγματικά απίστευτη στο κρεβάτι και αξίζει μία δοκιμή για να σε πείσει!!!
Mr_Mojo_Risin
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Την ξέρει κανείς αυτή τη Ναντια Τσιμπουκομάνα?
Ειναι μέλος σε ΟΛΑ τα dating sites.
Επισης έχω δει μια αγγελία για σπίτι με trans στο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 23Α στη Κυψέλη.
Εγώ πάντως που έχω πάει αρκετες φορές τσάρκα στη Φυλής (οχι για trans) μόνο στο 99 είχε trans που ήταν θηλυκές και γκομενάρες αλλά πρέπει να είναι εγχειρισμένες.
Μη εγχειρισμένες είχε παλιά στο αδιέξοδο Φυλής 104 και στην Πιπίνου & Αριστοτέλους γωνία.
Φίλε πισωχώστη δεν νομίζω να είναι Μυτιλήνης. Ξέρω στα σίγουρα οτι τρανσέξουαλ (όχι τραβέλια) έχει Ι.Δροσοπούλου και Θάσου. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αυτή ήταν η δεύτερη που πήρα μετα το βάπτισμα του πυρός αλλά δεν ήξερα τι έπαιζε(15 χρ. τότε...) και μόλις ανοίξαν τα ματάκια μου την άκουσα λιγάκι. Τώρα, αυτό που μπορώ να σου πώ είναι ότι ήταν μακράν η καλύτερη πίπα της ζωής μου... Αχαχαχχαχχα...
Πόση ώρα κάνουνε οι μαλάκες στο adult.gr για να δώσουνε μία έγκριση εγγραφής?Μπείτε στο , αναζητήστε transexuals και διαλέχτε!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K