ο κοσμος εδω μεσα βλεπει και κρινει ποιος η ποια λεει και τι...οσο για τα πμ οι υπευθηνοι του σιτε μπορουν να βγαλουν στον αερα να δουμε ποιος εχει πει τι και για ποιον..........οσο το για να με καλεσεις σπιτι σου να φαω ευχαριστω αλλα εχω να φαω δεν περιμενω να με ταισεις εσυ ουτε καμια αλλη τραβεστι .........ξερεισ καφε με καποιον για να γνωριστειτε δεν ειναι απαρετητο να τον πιειτε σπιτι σου γινετε και σε ενα καφε........οσο για το αν υπαρχεις αληθινα η οχι λιγο με ενδιαφερει...το μονο που με νοιαζει ειναι να μην ασχολισε μαζι μου σε οτι γραφω και στο τι λεω....οπως δεν το κανω εγω τοσο καιρο......
Μα αν δεν κανω λαθος φτωχο μου παιδι στον κοσμο εδω μεσα εναντιωνεσαι που εχει εξαγριωθει με τα κλωνοποιημενα φαινομενα της παρεουλας σας τα οποια εξυπηρετουν -ποιος-ξερει-τι συμφεροντα... Τωρα τους επικαλεισαι;;;
Δεν βλεπω για ποιο λογο να βγω μαζι σου για καφε. Χασιμο χρονου και για τις δυο.
Τωρα για το να μην ασχολουμαι μαζι σου... το ειπα και πριν... δεν εχεις το δικαιωμα να μου λες κατι τετοιο καλο μου παιδι απο τη στιγμη που οσο εσυ το παιζεις ο φτωχος συγγενης του φορουμ με βριζει (εμενα και τις μισες τρανς της χωρας) η κλωνοποιημενη παρεα σου!
Δεν εχεις ιχνος σοβαροτητας και θα επρεπε να ντρεπεσαι που συμμετεχεις σε αυτο το παιχνιδι.
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΛΒΙΑ!!!
Την πατησες... Το σαιτ το διαβαζουν πολλες κι εχεις εκτεθει ανεπανορθωτα...