Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγω απαντω μονο σε ανθρωπους που γνωριζω προσωπικα και τον κοιταω στα ματια και του μιλω. Ελα να σε γνωρισω και εγω απο κοντα να σου απαντησω στο ερωτημα σου. Αυτα. Και το ονοματακη μου σου απαγορευω να το πιανης στο στομα σου. Οπως δεν ασχολουμε και εγω μαζη σου.  Εγω Βουδας με τις 10 ερωτησεις δεν εγινα ακομα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οι mod εδω μεσα διαγραφουν συνεχεια τρια συγκεκριμενα ατομα το βουδα και τον εθνικο σταρ οπως και τον πλευερ. λες και αλλα μελοι του σιτε δεν βριζουν? και ιδικα σε αυτο το θρεντ......συγχαριτηρια παιδια που ειστε τοσο πολυ  ενταξει σε αυτο που εχετε αναλαβει να κανετε.....ΣΥΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΡΟΛΥΠΤΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ MOD

Συλβια πως τα περασες στη Δαναη; Ηταν ομορφο το απογευμα σου; Μηπως στις εκπληξεις που ειπατε οτι θα μας ετοιμαζατε ηταν και η επιστροφη του Εθνικου; Σου εχω μιλησει γι'αυτον το αυτοκολλητακι σου;

Αυριο θα παω να φτιαξω τα μαλλια μου στο κομμωτηριο. Ερχεσαι; Στο Mod's Hair λεω να παω.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/58190/index.html]http://www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/58190/index.html[/url]

Το praktiker έρχεται να καλύψει τις ανάγκες αυτών που ποτίζονται από πίσω.
Σύστημα αυτόματου ποτίσματος GARDENIA: 74,90 euro.
Καρφωτό ποτιστικό VARIO GARDENIA: 17,50 euro

Επίσης για την καλύτερη φροντίδα του backyard προτείνει:

Θαμνοκοπτικό Black&Decker (έχει σημασία το black): 149 euro
Πλυστικό μηχάνημα KAERCHER K5.55 & T-RACER 200 2000W : 249 euro

Για τις βρωμοδουλειές προτείνει:
Βυθιζόμενη αντλία ακαθάρτων GARDENIA 1777 Ισχύος 220 W: 68,90

Επισκέπτης
Συλβια πως τα περασες στη Δαναη; Ηταν ομορφο το απογευμα σου; Μηπως στις εκπληξεις που ειπατε οτι θα μας ετοιμαζατε ηταν και η επιστροφη του Εθνικου; Σου εχω μιλησει γι'αυτον το αυτοκολλητακι σου;

Αυριο θα παω να φτιαξω τα μαλλια μου στο κομμωτηριο. Ερχεσαι; Στο Mod's Hair λεω να παω.

δεν φτιαχνουν καουκες εκει !!!!
αλου να πας μαρι

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω απαντω μονο σε ανθρωπους που γνωριζω προσωπικα και τον κοιταω στα ματια και του μιλω. Ελα να σε γνωρισω και εγω απο κοντα να σου απαντησω στο ερωτημα σου. Αυτα. Και το ονοματακη μου σου απαγορευω να το πιανης στο στομα σου. Οπως δεν ασχολουμε και εγω μαζη σου.  Εγω Βουδας με τις 10 ερωτησεις δεν εγινα ακομα.
...
Δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα μου απαντησες. Τωρα για το αν μου απαγορευεις να πιανω το ονομα σου στο στομα μου, μακαρι να μπορουσα να σου ζητησω το ιδιο αλλα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ γιατι το βρισιμο το κανουν αλλοι για σενα... Τοσα μαθηματα κομπιουτερ ομως κι ουτε ενα ορθογραφιας.. Τς.. τς... τς...

Δεν ηξερα οτι για να μιλαω σε ενα φορουμ πρεπει να κανω και κατ'οικον επισκεψεις... Δικο σου το φορουμ, δικοι σου και οι κανονες;

ΝΤΡΟΠΗ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/58190/index.html]http://www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/58190/index.html[/url]

Το praktiker έρχεται να καλύψει τις ανάγκες αυτών που ποτίζονται από πίσω.
Σύστημα αυτόματου ποτίσματος GARDENIA: 74,90 euro.
Καρφωτό ποτιστικό VARIO GARDENIA: 17,50 euro

Επίσης για την καλύτερη φροντίδα του backyard προτείνει:

Θαμνοκοπτικό Black&Decker (έχει σημασία το black): 149 euro
Πλυστικό μηχάνημα KAERCHER K5.55 & T-RACER 200 2000W : 249 euro

Για τις βρωμοδουλειές προτείνει:
Βυθιζόμενη αντλία ακαθάρτων GARDENIA 1777 Ισχύος 220 W: 68,90
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

τουλαχιστον την δαναη την ειδαμε και απο κοντα υπαρχει.......εχεις τα κοτσια να δουμε αν υπαρχεις και εσυ?και κατι ακομα δεν χρειαζετε να μου πει κανενας για κανεναν ειμαι αρκετα μεγαλο παιδι για να μπορω να καταλαβω τι και ποιος ειναι ο καθενας...και αναφορα δεν θα σου δωσω με ποιον θα πιω καφε και με ποιον οχι.......οσο για τα μαλλια σου να πας και στον αγγελο τοπ χερ δεν με απασχολει.......ειναι ξεφτιλα για τις τραβεστι ομως να καθεστε εδω και να βρηζετε οποιον βρησκετε μπροστα σας....τοσο αν ειναι τραβεστι τοσο αν ειναι λουγκρα οπως τουσ αποκαλυτε η οτι αλλο ειναι........το οτι ειπα επετε η συνεχεια που βρεθηκα με τη δαναη δεν συμενε την επιστροφη του εθνικου σταρ......αλλα τοσο σου κοβει τοσα λες.......τελος παντων δεν θελω να ασχοληθω παρα πανω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τουλαχιστον την δαναη την ειδαμε και απο κοντα υπαρχει.......εχεις τα κοτσια να δουμε αν υπαρχεις και εσυ?και κατι ακομα δεν χρειαζετε να μου πει κανενας για κανεναν ειμαι αρκετα μεγαλο παιδι για να μπορω να καταλαβω τι και ποιος ειναι ο καθενας...και αναφορα δεν θα σου δωσω με ποιον θα πιω καφε και με ποιον οχι.......οσο για τα μαλλια σου να πας και στον αγγελο τοπ χερ δεν με απασχολει.......ειναι ξεφτιλα για τις τραβεστι ομως να καθεστε εδω και να βρηζετε οποιον βρησκετε μπροστα σας....τοσο αν ειναι τραβεστι τοσο αν ειναι λουγκρα οπως τουσ αποκαλυτε η οτι αλλο ειναι........το οτι ειπα επετε η συνεχεια που βρεθηκα με τη δαναη δεν συμενε την επιστροφη του εθνικου σταρ......αλλα τοσο σου κοβει τοσα λες.......τελος παντων δεν θελω να ασχοληθω παρα πανω

Φανταζομαι οτι στα φτωχα σου ματακια η ομορφια μου πρεπει να ειναι εξωπραγματικη για να σκεφτεσαι οτι μπορει και να μην υπαρχω. Μηπως θες να σε φωναξω κι εγω σπιτι μου να ντερλικωσεις για να πειστεις; Δεν ειμαστε στην ιδια κλικα παιδακι μου, ΧΕΣΤΗΚΑ τι πιστευεις για μενα...

Η ξεφτιλα για τις τραβεστι ειναι που η παρεουλα σου τις εκθετει ανεπανορθωτα με βρωμες και κουτσομπολια πισω απο κλωνοποιημενα ψευδωνυμα... ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;; Ασε λοιπον τις αερολογιες και μιλα σαν σοβαρος ανθρωπος. Με το να κανεις την κακομοιρα και τον βλακα συνεχως εδω μεσα δεν σε εκτιμα κανεις.

Το ευχαριστο ειναι οτι αποψε μας αποκαλυψατε οτι ειστε ολη μια παρεουλα ανυπαρκτων κλωνων που τα μονα ατομα που ξερουμε οτι υπαρχουν (σε αντιθεση με μενα) εισαι ΕΣΥ και η ΔΑΝΑΗ!!!!!

αρα τα κουτσομπολια και οι κακιες για τις τρανς προερχονται απο εσας!!! Οπως και τα πμ στην Αλικη με τα ασχετα....

μπραβο Συλβια....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φανταζομαι οτι στα φτωχα σου ματακια η ομορφια μου πρεπει να ειναι εξωπραγματικη για να σκεφτεσαι οτι μπορει και να μην υπαρχω. Μηπως θες να σε φωναξω κι εγω σπιτι μου να ντερλικωσεις για να πειστεις; Δεν ειμαστε στην ιδια κλικα παιδακι μου, ΧΕΣΤΗΚΑ τι πιστευεις για μενα...

Η ξεφτιλα για τις τραβεστι ειναι που η παρεουλα σου τις εκθετει ανεπανορθωτα με βρωμες και κουτσομπολια πισω απο κλωνοποιημενα ψευδωνυμα... ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;; Ασε λοιπον τις αερολογιες και μιλα σαν σοβαρος ανθρωπος. Με το να κανεις την κακομοιρα και τον βλακα συνεχως εδω μεσα δεν σε εκτιμα κανεις.

Το ευχαριστο ειναι οτι αποψε μας αποκαλυψατε οτι ειστε ολη μια παρεουλα...

αρα τα κουτσομπολια και οι κακιες για τις τρανς προερχονται απο εσας!!! Οπως και τα πμ στην Αλικη με τα ασχετα....

μπραβο Συλβια....

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!
ο κοσμος εδω μεσα βλεπει και κρινει ποιος η ποια λεει και τι...οσο για τα πμ οι υπευθηνοι του σιτε μπορουν να βγαλουν στον αερα να δουμε ποιος εχει πει τι και για ποιον..........οσο  το για να με καλεσεις σπιτι σου να φαω ευχαριστω αλλα εχω να φαω δεν περιμενω να με ταισεις εσυ ουτε καμια αλλη τραβεστι .........ξερεις καφε με καποιον για να γνωριστειτε δεν ειναι απαρετητο να τον πιειτε σπιτι σου γινετε και σε ενα καφε........οσο για το αν υπαρχεις αληθινα η οχι λιγο με ενδιαφερει...το μονο που με νοιαζει ειναι να μην ασχολισε μαζι μου σε οτι γραφω και στο τι λεω....οπως δεν το κανω εγω τοσο καιρο......

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bull1.jpg
    bull1.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ο κοσμος εδω μεσα βλεπει και κρινει ποιος η ποια λεει και τι...οσο για τα πμ οι υπευθηνοι του σιτε μπορουν να βγαλουν στον αερα να δουμε ποιος εχει πει τι και για ποιον..........οσο  το για να με καλεσεις σπιτι σου να φαω ευχαριστω αλλα εχω να φαω δεν περιμενω να με ταισεις εσυ ουτε καμια αλλη τραβεστι .........ξερεισ καφε με καποιον για να γνωριστειτε δεν ειναι απαρετητο να τον πιειτε σπιτι σου γινετε και σε ενα καφε........οσο για το αν υπαρχεις αληθινα η οχι λιγο με ενδιαφερει...το μονο που με νοιαζει ειναι να μην ασχολισε μαζι μου σε οτι γραφω και στο τι λεω....οπως δεν το κανω εγω τοσο καιρο......

Μα αν δεν κανω λαθος φτωχο μου παιδι στον κοσμο εδω μεσα εναντιωνεσαι που εχει εξαγριωθει με τα κλωνοποιημενα φαινομενα της παρεουλας σας τα οποια εξυπηρετουν -ποιος-ξερει-τι συμφεροντα... Τωρα τους επικαλεισαι;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν βλεπω για ποιο λογο να βγω μαζι σου για καφε. Χασιμο χρονου και για τις δυο.

Τωρα για το να μην ασχολουμαι μαζι σου... το ειπα και πριν... δεν εχεις το δικαιωμα να μου λες κατι τετοιο καλο μου παιδι απο τη στιγμη που οσο εσυ το παιζεις ο φτωχος συγγενης του φορουμ με βριζει (εμενα και τις μισες τρανς της χωρας) η κλωνοποιημενη παρεα σου!

Δεν εχεις ιχνος σοβαροτητας και θα επρεπε να ντρεπεσαι που συμμετεχεις σε αυτο το παιχνιδι.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΛΒΙΑ!!!

Την πατησες... Το σαιτ το διαβαζουν πολλες κι εχεις εκτεθει ανεπανορθωτα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πουστράκι,έλα Γίαννενα και θα φας σούβλα... :bigdick:
μπαστόπιασμα...!!!

Ε ρε απωθημενα που εβγαλαν τα κοριτσια μας σημερα με το καφεδακι τους... Ξαφνικα βρεθηκε ενας ανθρωπος που οι ιδιες εχουν δηλωσει οτι ανηκει στο πολυ στενο τους περιβαλλον και ακουσαμε ολοι το μπινελικι της χρονιας.

Κι οταν τον πεταξαν εξω, Δαναη και Συλβια (γκαρσονα β') εκαναν παραπονα εξοργισμενες και η Δαναη ειπε οτι θα βγει και θα δυσφημισει το σαιτ!

Τα σχολια δικα σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom