αλλα δεν μας ειπες τους αλλους που βριζουν γιατι δεν τους πετατε εξω και δεν μιλαω μονο για αυτο το θρεντ αλλα γενικα
Και εγώ γενικά θα σου απαντήσω:
Κατ' αρχήν δεν είμαστε συνεχώς από πάνω από το site. Έχουμε κι άλλα πράματα να κάνουμε στη ζωή μας, ξέρεις.
2) Υπάρχουν βρισίδια και βρισίδια. Έχουμε βάλει σαν "όριο" το βρίσιμο της οικογένειας του καθ' ενός. Αυτό δεν το καταπατούμε, μα ο κόσμος να χαλάσει. Αν θέλεις δε με βρίσκει προσωπικά σύμφωνο (διότι στ' αρχίδια μου τι θα μου πει ένας ανώνυμος σε μένα τον επίσης ανώνυμο για τη μαμά μου), αλλά υπάρχουν πολλά μέλη που θίγονται, και εφ΄οσον θεσπίστηκε σαν κανόνας, τον ακολουθούμε όλοι.
3) Από κει και πέρα, η "προσωπικότητα" του κάθε user διαμορφώνεται σιγά-σιγά, και η εικόνα του είναι γνωστή στους υπόλοιπους. Κάποιος δηαλδή που έχει 1000 ποστ
ουσίας, και σε δέκα έχει πει και δέκα φορές σε άλλους "είσαι μαλάκας", δε χάλασε κι ο κόσμος.
Αλλά κάποιος που έχει 40 post απ τα οποία τα 38 είναι βρισίδια (και τίποτα άλλο), μας τη σπάει, όπως τη σπάει σε όλους, πιστεύω. Αυτούς (της 2ης κατηγορίας) τους έχουμε "στη μπούκα", και σε πρώτη ευκαιρία τους θάβουμε.
4) Έχω την εντύπωση ότι αν και εσύ έκανες αυτή τη δουλειά, με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσες.
5) ΠΟΛΛΑ ποστ ΔΕΝ διαβάζονται απο κανέναν mod. Εγώ π.χ. δεν έχω διαβάσει σχεδόν ποτέ μου "οπαδικά". Και αυτό εδώ το thread σπάνια το διαβάζω. Για να δω κάτι ή πρέπει να γίνει στην τύχη, η να πάρω ΑΝΑΦΟΡΑ από μέλος. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι οι αναφορές που έρχονται ΔΕΝ είναι τέτοιες που να μου επιτρέπουν να βρω το επίμαχο post. Δεν είναι πλήρεις, και αν βέβαια χρειάζομαι ένα τέταρτο και να μυρίζω τα νύχια μου για να βρω το ποστ, απλώς δεν το βρίσκω και πάω παραπέρα.
Λες πιο πάνω για "τους αλλους που βριζουν".
Μα πες μου καλέ μου άνθρωπε,
"ποστ stavros51, thread Travelia, σήμερα 14/4/2008 03:12:42, μου είπε να πάω να γαμηθώ". Θα κουραστείς να το γράψεις?
Σε ένα post πχ σαν κι αυτό:
[size=9pt]τοθλαχιστων την δαναη την ειδαμε και απο κοντα υπαρχει.......εχεις τα κοτσια να δουμε αν υπαρχεις και εσυ?και κατι ακομα δεν χριαζετε να μου πει κανενας για κανεναν ειμαι αρκετα μεγαλο παιδι για να μπορω να καταλαβω τι και ποιος ειναι ο καθενας...και αναφορα δεν θα σου δωσω με ποιον θα πιω καφε και με ποιον οχι.......οσο για τα μαλλια σου να πας και στον αγγελο τοπ χερ δεν με απασχολει.......ειναι ξεφτιλα για τις τραβεστι ομως να καθεστε εδω και να βρηζετε οποιον βρησκετε μπροστα σας....τοσο αν ειναι τραβεστι τοσο αν ειναι λουγκρα οπως τουσ αποκαλυτε η οτι αλλο ειναι........το οτι ειπα επετε η συνεχεια που βρεθηκα με τη δαναη δεν συμενε την επιστροφη του εθνικου σταρ......αλλα τοσο σου κοβει τοσα λες.......τελος παντων δεν θελω να ασχοληθω παρα πανω[/size]
(και έβαλα ένα δικό σου σαν παράδειγμα στην τύχη μην παρεξηγηθεί και κανένας) ΠΟΥ να βρω ποιές ήταν οι λέξεις που σε πείραξαν? Όταν μάλιστα ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν το επίμαχο?
Δες το λοιπόν λίγο διαφορετικά το παράπονό σου για "τους άλλους που βρίζουν", είπαμε, γενικά καλύτερα να μη βρίζουμε, αλλά δε μπορούμε να το κόψουμε και τελείως, μια που ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ βρίζουν.
Και πάλι στη διάθεσή σου με οποιαδήποτε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ αναφορά.
Αλλιώς, "γενικά", μπορώ να σου γράφω ώρες.
Και καληνύχτα σας για σήμερα.