Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
              Α  Ν  Α  Κ  Ο Ι  Ν  Ω  Σ  Η

Προς ολα τα αγορια και τα κοριτσια του Μπουρδελα

Η  ΔΑΝΑΗ  και  η  ΣΥΛΒΙΑ  τα 2 κοριτσια που έχουν προκαλέσει πανικό στο μπουρδέλα  τραβεστι  την Παρασκευη το Βραδυ 18-4-08  Θα ειναι στο club Κουκλες απο τις 1 και μετα. Θα χαρούμε να έρθετε όσοι θέλετε να γνωριστούμε από κοντά να περάσουμε τελεια να δείτε επιτελους τις δυο κοπέλες όλοι εσείς που ακούτε όλη μέρα τους βομβαρδισμούς εις βαρος μας. Και εσείς θα κρίνετε από κοντά αν η Δανάη και η Συλβια αξίζει να τις γνωρίσετε η όχι. Θα είναι μια πολύ καλή  ευκαιρία για άτομα που δεν μπόρεσαν να μας γνωρίσουν μέχρι τώρα.
Αλλά θα χαρούμε να δούμε και στην παρέα μας άτομα τα οποία μας έχουν ήδη  γνωρίσει  και γουστάρουν την παρέα μας.

Ελατε να διασκεδασουμε παρεα.

Σας δίνω τα φιλιά μου και θα χαρώ να μας τιμήσετε.

Επισκέπτης
              Α  Ν  Α  Κ  Ο Ι  Ν  Ω  Σ  Η

Προς ολα τα αγορια και τα κοριτσια του Μπουρδελα

Η  ΔΑΝΑΗ  και  η  ΣΥΛΒΙΑ  τα 2 κοριτσια που έχουν προκαλέσει πανικό στο μπουρδέλα  τραβεστι  την Παρασκευη το Βραδυ 18-4-08  Θα ειναι στο club Κουκλες απο τις 1 και μετα. Θα χαρούμε να έρθετε όσοι θέλετε να γνωριστούμε από κοντά να περάσουμε τελεια να δείτε επιτελους τις δυο κοπέλες όλοι εσείς που ακούτε όλη μέρα τους βομβαρδισμούς εις βαρος μας. Και εσείς θα κρίνετε από κοντά αν η Δανάη και η Συλβια αξίζει να τις γνωρίσετε η όχι. Θα είναι μια πολύ καλή  ευκαιρία για άτομα που δεν μπόρεσαν να μας γνωρίσουν μέχρι τώρα.
Αλλά θα χαρούμε να δούμε και στην παρέα μας άτομα τα οποία μας έχουν ήδη  γνωρίσει  και γουστάρουν την παρέα μας.

Ελατε να διασκεδασουμε παρεα.

Σας δίνω τα φιλιά μου και θα χαρώ να μας τιμήσετε.

ενδιαφερον νεα δαναη μου.....
θα τα μεταφερω και στον εθνικο σταρ!
πιθανον να ερθουμε μαζι ως γκεστ σταρ!!!αφου ο εθνικος ειναι εξαλλου.....
θα καλεσεις και το βαλαντη?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω παντως θα παω γιατι εχω πολυ καιρο να γελασω

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αγορια και κοριτσια του τραβελια καλησπερα σας...οπως ειπε και η αγαπητη δαναη σας περιμενουμε ολους την παρασκευη το βραδυ .....να διασκεδασουμε και να  γνωριστουμε με αυτους που δεν μας γνωριζουν αλλα επισεις περιμενουμε και αυτους που μας γνωριζουν....με πολυ αγαπη σε ολους :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
εμπρος οι απανταχου τραβελολαγνοι και θυτες της μεταλλαγμενης καυλας
ραντεβου τη παρασκευη στο γνωστο τραβελομαγαζο κουκλες!!!(παλι θα κονομησει η μαριλου.....)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλουμε αγορια και κοριτσια. Εμεις δεν κανουμε διακρισεις. Αλωστε η Αλικη εχει ενημερωθη ηδη. Φυσικα και η Βαλεντινα αν θελη μπορει να ερθη. Και η Ναντια  Νικολ  Σουζανα  ολες οι κοπελες.

Επισκέπτης
Καλουμε αγορια και κοριτσια. Εμεις δεν κανουμε διακρισεις. Αλωστε η Αλικη εχει ενημερωθη ηδη. Φυσικα και η Βαλεντινα αν θελη μπορει να ερθη. Και η Ναντια  Νικολ  Σουζανα  ολες οι κοπελες.

θα περιμενω τη βαλεντινα να ερθει να μιλησουμε για τα μπλε καστορινα παπουτσια :grin:

kavlasyros

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ειναι μια καλη ευκαιρια να βρεθουμε ολοι μαζι, να περασουμε ομορφα, αλλα κυριως να γνωρισουμε τα πιο κ*βλιαρικ* μωρα του σαιτ.... μην το σκεφτομαστε και πολυ!

Επισκέπτης
ολοι οι τραβελομπουρδελιαρηδες τη παρασκευη στις κουκλες!!!

δαναη και συλβια????
προτεινω συνεχιση της βραδιας μετα στο trust! ειστε?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ειμαστε για παρτη σας. Οτι θελετε εδω ειμαστε εμεις. Θα ειμαι κουκλαρα

Επισκέπτης
ο εθνικος σταρ παντως θελει και να παμε και απο το trust  μετα!!!
παντως αν ερθει η βαλ(!) θα τη κερασω ενα σφηνακι :dancing:

edefdsm

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δαναη ειμαι ενας θαυμαστης σου.οταν ερθω αθηνα το πρωτο που θα κανω ειναι να σε επισκευτω.θα ηθελα ομως επειδη ειμαι απο σαλονικη να μου συστησεις καποια φιλη σου αν εχεις

Επισκέπτης
δαναη ειμαι ενας θαυμαστης σου.οταν ερθω αθηνα το πρωτο που θα κανω ειναι να σε επισκευτω.θα ηθελα ομως επειδη ειμαι απο σαλονικη να μου συστησεις καποια φιλη σου αν εχεις

παρε τη λολα απο το βαρδαρη!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom