Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα κι απο μενα σε ολη τη λεβεντοπαρεα!

Αυτες τις μερες τρεχω συνεχως για το λευκωμα που ετοιμαζω... Να δωσω τα φιλια μου σε ολα τα αγορια...

Μου εχουν ερθει αρκετα πμ που αφορουν σε καποιο ατομο του χωρου που μυριζει μασχαλιλα και που του φευγουν συνεχως βρωμερα αερια... Τι στο καλο, με παστουρμα ζει;;;

Παιδια οπως ξερετε δεν σχολιαζω. Ειμαι ενα πολυ γλυκο πλασμα χωρις κακιες οποτε δεν θα ηθελα να πω κατι.

Αγαπουλα μου αν τυχον με διαβαζεις τωρα... δεν ειναι ωραια πραγματα αυτα! Προσεχε λιγο! Με αγαπη στα λεω...

Κατα τ'αλλα τα βυζια μου ειναι μια χαρα, ειμαι σε καθημερινη επικοινωνια με τον Δρ. Σαλιμ, πηγα κι εφτιαξα τα μαλλακια μου και γενικως ανανεωθηκα...

Σας αγαπαω παρα πολυ!!!!

Βασανιστειτε με τη θεα....    

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Valentina εκτός απο τις συμβουλές παίζεις και μπάσκετ???? Ή δεν μπορείς τώρα μετά την ανανέωση?  :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Valentina εκτός απο τις συμβουλές παίζεις και μπάσκετ???? Ή δεν μπορείς τώρα μετά την ανανέωση?  :grin:

Δεν εχω ασχοληθει καθολου αλλα αν κατεβασει ομαδα το σαιτ θα χαρω να κανω κερκιδα... η αν θελετε μπορω να εμφανιζομαι στη μεση του γηπεδου σαν τον Θρυλεοντα.... να εμψυχωνω τα πληθη  :2funny:

Φιλια στην λεβεντογεννα!!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βαλεντινα μου κοριτσαρα μου ετοιμασου το πασχα να το κανουμε μαζι!!!
Ερχομαι κανονισε για τα αρνια , μαγειριτσες και ολα οσα χρειαζονται για ενα πλουσιο τραπεζι!!!
Κουκλαρα μου να πω  στα πλασματακια μας οτι θα ειμαστε το πασχα .... ΝΑΙ στο Καρπενησι!!! σε ενα εκπληκτικο σπιτι και η Βαλεντινα μαζι μας με το αγορι της!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ερχομαι κανονισε για τα αρνια , μαγειριτσες και ολα οσα χρειαζονται για ενα πλουσιο τραπεζι!!!
Κουκλαρα μου να πω  στα πλασματακια μας οτι θα ειμαστε το πασχα .... ΝΑΙ στο Καρπενησι!!! σε ενα εκπληκτικο σπιτι και η Βαλεντινα μαζι μας με το αγορι της!!!

Θα περασουμε υπεροχα!!! Καταρχας ανυπομονω να γνωρισω τον Γιενς, την Ζαμπινε και τον Τομπιας!!! Θα ζησουμε μοναδικες στιγμες... εχω ηδη κανονισω ηδη την ορχηστρα που θα μας συνοδευει... Βιολια... κλαρινα... Να τους δειξουμε πως γλεντανε οι Ελληνες!!! Και φυσικα θα φανε πεντανοστιμες λιχουδιες του τοπου μας...

Θα ειναι και το αγορι μου ( :smitten: :smitten: :smitten:), η θεια Βαλεντινη και ο Πακης... Θα περασουμε τελεια...

Σ'αγαπω παρα πολυ Αλις... Σ΄'ευχαριστω που εισαι πραγματικη φιλη!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
    Αφιερωμενο στα αγορια του μπουρδελα για να δουν πως οι Τρανς περνανε το Πασχα τους

[youtube=425,350]sn6OmxG6GEs&feature=related[/youtube]             

Επισκέπτης

πωπω............θα βρωμισει σιλη το καρπενησι........

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πωπω............θα βρωμισει σιλη το καρπενησι........

Γλυκο μου κοριτσακι!!!
Στις μερες μας η Σιλη ειναι αοσμη!!!
Αντιθετα απο την εποχη σου που βαζατε παραφυνη!!!  Θυμασαι κουκλακι μου! αλλες εποχες τοτε!!! να υποθεσω οτι εισαι απο αυτες που τα κοψανε τα βυζακια τους......; κακομοιρο... τι τραβας και εσυ. . . . .

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
    Αφιερωμενο στα αγορια του μπουρδελα για να δουν πως οι Τρανς περνανε το Πασχα τους

[youtube=425,350]sn6OmxG6GEs&feature=related[/youtube]   

Καταρχην Τρανς .... το εχουμε ξαναπει (δεν εισαι) το οτι εχεις κανει 2 με 3 ορμονες ... δεν λεει τιποτα αυτο.... Οποτε μαλλον ειναι ο δικος σου τροπος !!! οπως περνας το Πασχα!!! Και αποτι βλεπω του μοιαζεις αρκετα!!! θα σου σου πηγαινε και η σγουρη καουκιτσα!!! 
Τι λες ; ωραια αλαγη!!!

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
:think: πρέπει επειγόντως να ανοιχτεί άλλο θρέτ, συνέχεια τουτουνού εδώ, περίπου απο τη 200 σελίδα και μετά.

πληροφορίες ψάχναμε, κατινιές διαβάζουμε.  :jerking:

Επισκέπτης
αλικη........

εισαι τρανς εσυ? τι εισαι??
ποιος σε ξερει εδω???
τι εισαι??

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
πράγματι παράγινε το κλακακεμπάρισμα

:think: πρέπει επειγόντως να ανοιχτεί άλλο θρέτ, συνέχεια τουτουνού εδώ, περίπου απο τη 200 σελίδα και μετά.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγορια το κινητο μου θα το ανοιξω αυριο το μεσημερι. Ευχαριστω για τα μηνυματα σας στο πμ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

σωστος και γι αυτο το λογο ανοιξα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29434.new#new]αυτό το θρεντ[/url] όπου θα μπαινουν ολα τα ποστ που δεν περιεχουν πληροφοριες και ενημερωσεις, αλλιως θα διαγραφονται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom