Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Ξέρουμε τίποτα για τη Φαίνια?
Την είχα βρει να κάνει πιάτσα στη Χαριλάου Τρικούπη ψηλά.
Λέει ότι είναι κανούργια στη δουλειά. Καλή φαινότανε αλλά δεν την πήρα γιατί ήταν πολύ αργά..

Επισκέπτης
Ξέρουμε τίποτα για τη Φαίνια?
Την είχα βρει να κάνει πιάτσα στη Χαριλάου Τρικούπη ψηλά.
Λέει ότι είναι κανούργια στη δουλειά. Καλή φαινότανε αλλά δεν την πήρα γιατί ήταν πολύ αργά..

για πες ρε φιλε εμφανιση.....
τιμες???
χειρουργα η κενταυρος??

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Δεν είναι κακή (βέβαια ήταν αργά και είχα πιεί αρκετά...). Μου είπε ότι τον έχει 19 εκ. και ότι άρχισε να δουλεύει πριν 3 μήνες για να μαζέψει λεφτά να βάλει βυζάκια καινούργια....

για πες ρε φιλε εμφανιση.....
τιμες???
χειρουργα η κενταυρος??

Επισκέπτης
μαλιστα....χρησιμη η πληροφορια σου συναγωνιστη :rockon:
σε περιμενουμε κι εσενα τη παρασκευη μαζι με ολους τους συντραβελομπουρδελιαρηδες :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν είναι κακή (βέβαια ήταν αργά και είχα πιεί αρκετά...). Μου είπε ότι τον έχει 19 εκ. και ότι άρχισε να δουλεύει πριν 3 μήνες για να μαζέψει λεφτά να βάλει βυζάκια καινούργια....

τελαιυταιες πληροφοριες εγκυρες λενε οτι ειναι ζακι η συγκεκριμενη!!!!
οποτε μαυρο δαγκωτο γιατι μια ζωη την εχουμε!!!!!!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Δίκιο έχεις. Πάντως όλες μέσα στην πρέζα είναι. Το θέμα είναι μην έχουνε κολλήσει τίποτα αλλά αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις...
Πάντως αυτή δεν φαινότανε λιώμα....

δυστηχως συναγωνιστα δε μπορω να τις αποκαλυψω για καθαρα δεοντολογικους λογους!!!!!
παντως να προσεχουμε ολοι μας και παντα με καποτες :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα στην γλυκια (μικρη αλλα πολυπροσωπη και θαυματουργη) συντροφια μας!

Καλα να περασετε μωρακια την Παρασκευη... θα ερχομουν κι εγω αλλα σε παλαιοτερο ποστ της η Συλβια ειχε πει οτι δεν παταει ανθρωπος στο συγκεκριμενο μπαρ οποτε δεν βρισκω το λογο... :)

Βλεπω αυτα που εγραφα εγω ως κωμικα (οτι πχ θα σας βγαλω στα μπουζουκια), καποιες τα πηραν σοβαρα και τα εβαλαν σε εφαρμογη!  :2funny: :2funny:

Καλη διασκεδαση στα κοριτσια μας και ΜΠΡΑΒΟ που σιγα σιγα κοινωνικοποιουνται και προσπαθουν να μπουν στους κολπους των τρανσεξουαλ!

Προεδρε βλεπω οτι εισαι μεσα σε ολα... Τις ξερεις ολες απο την καλη και την αναποδη... Ουτε παλια τραβεστι να ησουν ρε μεγαλε!!! :2funny: :2funny: :2funny: Χαιρομαι παντως που γυρισες πλεον 100% στην περσονα του playerxxx και δεν παραλειπεις να κανεις δημοσιες σχεσεις στο μπαρ αυτο, που ΞΕΡΕΙΣ οτι Παρασκευη ζητημα να εχει 5 ατομα και θες να μαζεψεις κανενα κοροϊδο...

Θα σε παρακαλουσα να μου δωσεις πληροφοριες για τις εξης τρανς:
α) Λίτσα Παντελω
β) Ντινα (χειρουργημενη που βγαινει Συγγρου)
γ) Ντεμπορα

Φιλια συναγωνιστρια!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Aliki την ξέρεις εσύ τη Φαίνια?

Mα ειναι δυνατον να πιστευεις ενα ατομο , που εχει δειξει τα κομπλεξ και τα προβληματα που εχει για ολες τις αλλες .....  εκτος απο τις φιλες της .... που ΠΟΣΤΡΑΡΕΙ εδω μεσα.... Και που εχει κανει ολα τα θρεντ σαν τα μουτρα του......
Και που δυστηχως βρισκει αφελεις και κανει την δουλεια του!!!
Εγω απλα playrxx, arxidebora,Εθνικε,Προεδρε.........
ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ!!!

Επισκέπτης
Δεν μπορω να καταλαβω τον ζηλο καποιων ανθρωπων να ενημερωσουν το κοινο... Στην προσπαθεια τους να κανουν το καλυτερο δυνατο, παρασυρονται, βγαινουν εκτος εαυτου και μαλωνουν ασχημα με ατομα που εχουν διαφορετικες αποψεις... Οταν δε τους αποβαλουν απο το σαιτ για ακυρη συμπεριφορα, δεν χανουν λεπτο κι εμφανιζονται μετα απο λιγα λεπτα με νεο ψευδωνυμο και την ιδια κασετα... Κατηγορουν ολες τις τρανς και διαφημιζουν αλλες ΜΑΝΙΩΔΩΣ σαν να ειναι "εμπορευμα" τους...

Δεν θεωρω κακο καποια τρανς να θελει να διαφημιστει εδω μεσα, αν πιστευει οτι αυτο θα τη βοηθησει στη δουλεια της. Καλο ειναι να υπαρχει fair play ομως... Και κατι αλλο βασικοτερο... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

καυλααααααααααα μου εσυ..............θα ερθεις τη παρασκευη να σε γνωρισουμε απο κοντα?
θα παμε και trust μετα!!!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Τελικά για να μου λυθεί η απορία πήγα και πήρα τη Φαίνια χτες το βράδυ....

Δεν εχω ακουσει ποτε αυτο το ονομα......
Μωρο μου, γιατι δεν πας να την βρεις;  και καθεσαι και ρωτας εδω......... που ειναι η παραπληροφορηση  του ελεους.... και που ο καθενας μπαινει και λεει το μακρι και το κοντο του..... και οτι τον βολευει .....
Πηγαινε και παρτηνα!!! και βγαλτε τα ματια σας!!! και μην περιμενετε εδω μεσα να σας πουνε καλα λογακια!!!
Εδω υπαρχει ΜΟΝΟ το μοναδικο  και το απιστευτο και ΜΟΝΟ αυτο...............................τα αλλα εξω ειναι τα υποκαταστατα του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ!!!!

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
αν και αδύνατη δεν έχει καλό σώμα αλλά το έκρυβε καλά (φόραγε δίχτυα, σουτιέν κλπ). είναι καινούργια (δεν έχει βάλει καν βυζιά) οπότε δικαιολογείται. πρόσωπο επίσης μέτριο (7/10). πήδημα όμως σούπερ. επίσης είναι πολύ συμπαθητική και ευχάριστη.

Επισκέπτης
αν και αδύνατη δεν έχει καλό σώμα αλλά το έκρυβε καλά (φόραγε δίχτυα, σουτιέν κλπ). είναι καινούργια (δεν έχει βάλει καν βυζιά) οπότε δικαιολογείται. πρόσωπο επίσης μέτριο (7/10). πήδημα όμως σούπερ. επίσης είναι πολύ συμπαθητική και ευχάριστη.

χρησιμες οι πληροφοριες σου συναγωνιστη!!!!!!
τη παρασκευη θα εχω κι εγω πληρες report απο τη συναντηση στις κουκλες αλλα και απο τη τσαρκα που θα
ακολουθησει μετα!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom