Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
οταν μιλαμε για τραβελακι με πουτσο αλλα οχι κοριτσακι, προς το γυναικα σε ηλικια και επιπλεον ειναι χαρουμενο και σου συμπεριφερεται σαν να ειναι το κοριτσοτραβελι σου τοτε το GFE=girlfriend exrerince μετατρεπεται αυτοματα σε MFE=manfriend experience( δικα μου αγγλικα παρακαλω..).επισης υπαρχει και το ΤFE=travelfriend experience για οσους το προτιμουν ,το ιδιο ειναι..
DIKY

χαχαχαχαχα .....

DIKY πες μας - χτες πρεπει να ειχε πολυ TFE στη Συγγρου / δεν νομιζω οτι ο συγκεκριμενος ενδεικνυται για MFE ?????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ρε παιδια η Αγαπη τελικα τι εχει ???? - μουνι ή πουτσο - εμενα μου ειπε οτι ειναι εγχειρισμενη - τι σημαινει αυτο ????

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα .....

DIKY πες μας - χτες πρεπει να ειχε πολυ TFE στη Συγγρου / δεν νομιζω οτι ο συγκεκριμενος ενδεικνυται για MFE ?????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Ρε παιδια η Αγαπη τελικα τι εχει ???? - μουνι ή πουτσο - εμενα μου ειπε οτι ειναι εγχειρισμενη - τι σημαινει αυτο ????

Αθωο μου πλασματακι...MFE... TFE....
Ηθελε να την παρεις.... ετσι να νομιζεις οτι εχει μουνακι!!! και να σε γονατιζε στο πουτσο!!!
Θα την πατουσες Μωρακι μου..........
Ρε τι θα παθαινε το παιδι μας...........!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα .....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

υπουργε μου συμενει οτι σε δουλευε..... οπως εκανε και οταν βγηκε στη στεφανιδου και τα ελεγε....και μετα βγηκε και η ινα και ελεγε τα ιδια και τους τα εχωσε μια αλλη και τις ξεμπροστιασε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ωχ DIKY μας την πεσανε .....

Η Αγαπη ειναι τρελο καυλετο / ολες οι αλλες ειστε σαυρες ...

Μετα την Αγαπη μονο ενας μπορει / ο αντρας με περουκα .....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εξυπνα μου παιδακια !!! Εσεις που τα ξερεται ολα !!!

Ξερεται........:
Πως παλια φευγατε βιασμενα απο πολλες;

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ωχ DIKY μας την πεσανε .....

Η Αγαπη ειναι τρελο καυλετο / ολες οι αλλες ειστε σαυρες ...

Μετα την Αγαπη μονο ενας μπορει / ο αντρας με περουκα .....
καλα οταν περασεις ξανα απο κει χαιδεψε τις το κεφαλι και. το μουνακι που σου ειπε οτι εχει και μετα πες....το οτι ειναι πολυ ομορφη ειναι κουκλαρα αλλα μουνι δεν εχει  ........... :idiot: :idiot: :idiot: :think: :think: :think:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε κοριτσια αυτο το τραβελι με την περουκα που μοιαζει με μπογιατζη που φοραει μαυρο κολλαν καπρι ,στραβα ποδαρακια-καλαμακια και προσωπο μαυρο απο την οικοδομη πως λεγεται? ειναι στο τερμα της συγγρου πριν την μονιμως τελευταια φρικού..
παντως το παληκαρι πιστευω ειναι εγχειρισμενος με μουνι και θα τον παρουμε μαζι με τον υπουργο να τον γονατισουμε. ειναι θεος, βαζει μια περουκα και βγαινει για πιατσα, so simple οχι σαν αλλες που μου κωλοφτιαχνονται. οσο για πορτιερηδες του BO ευχαριστω παιδια που με σπρωξατε οταν εμεινα στον παραδρομο, θα σας χρωσταω χαρη και γερο μπουρμπουαρ στην επομενη αφιξη μου στον ιερο σας χωρο!
οσο για τις φημες για αγαπη εγω δεν τα πιστευω, απλα την ζηλευετε!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ρε κοριτσια αυτο το τραβελι με την περουκα που μοιαζει με μπογιατζη που φοραει μαυρο κολλαν καπρι ,στραβα ποδαρακια-καλαμακια και προσωπο μαυρο απο την οικοδομη πως λεγεται? ειναι στο τερμα της συγγρου πριν την μονιμως τελευταια φρικού..
παντως το παληκαρι πιστευω ειναι εγχειρισμενος με μουνι και θα τον παρουμε μαζι με τον υπουργο να τον γονατισουμε. ειναι θεος, βαζει μια περουκα και βγαινει για πιατσα, so simple οχι σαν αλλες που μου κωλοφτιαχνονται.....

αντε ρε κοριτσια - ποιος ειναι αυτος ???? / τρελη μορφη .....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Παρακαλούνται οι απανταχού μαλάκες (και είναι και πολύ) που δεν έχουν σχέση με το θέμα ή απλά έχουν στερέψει απο τη μαλακία να μην γαμάνε άλλο το thread............

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα ενταξει Σονυ .... / οταν εγω μια μερα θα παντρευτω την Αγαπη τοτε θα δουμε ποιος ειναι μαλακας και ποιος δεν ειναι ?????

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Παρακαλούνται οι απανταχού μαλάκες (και είναι και πολύ) που δεν έχουν σχέση με το θέμα ή απλά έχουν στερέψει απο τη μαλακία να μην γαμάνε άλλο το thread............

μπορω να σε κανω Mute για την συμπεριφορα σου? :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
με τετοια περιγραφη που κανεις κανεις δεν θα ξερει να σου πει.....

χαχαχαχαχαχα !!!!!!

DIKY την επομενη φορα ( μετα το Πασχα ) μα την Παναγια θα κατεβω απο την Mercedes σου και θα μπω στο αμαξι του μπογιατζη / τερμα οι μαλακιες ......

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
να λες για την αγαπη ομως ξερεις...
αυτην την ξερω και πολυ καλα μαλιστα....αλωστε δεν ειπα κακο..ειπα την αληθεια...οτι δεν εχει μουνι και οτι σας δουλευε αν λετε την αγαπη που βγαινει στη μερσεντες στη συγγρου....αλωστε μια δοκιμη θα σε πισει

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αυτην την ξερω και πολυ καλα μαλιστα....αλωστε δεν ειπα κακο..ειπα την αληθεια...οτι δεν εχει μουνι και οτι σας δουλευε αν λετε την αγαπη που βγαινει στη μερσεντες στη συγγρου....αλωστε μια δοκιμη θα σε πισει

ναι αυτη λεμε..αυτο που μας ειπε οτι δεν τα παιρνει στη μαπα παρα μονο με το αγορι της και οχι με τον καθενα ισχυει ή και εκει μας παραπλανησε?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι αυτη λεμε..αυτο που μας ειπε οτι δεν τα παιρνει στη μαπα παρα μονο με το αγορι της και οχι με τον καθενα ισχυει ή και εκει μας παραπλανησε?
ειναι κουκλαρα το ειπα αυτο και πριν.... το συγουρο ειναι οτι μουνι δεν εχει...... τωρα τι κανει και πως το κανει αυτη το ξερει και οχι εγω....δεν ειμαι στο κρεβατι τις καθε μιας...αυτα και δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα αυτο....αλωστε μπορεις ευκολα να διαπιστοσεις αν εχει μουνι η οχι πας την περνεις και εφοσον την γδυσεις τελειως το βλεπεις..αυτα τα λιγα καλη συνεχια να εχετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom