Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι κουκλαρα το ειπα αυτο και πριν.... το συγουρο ειναι οτι μουνι δεν εχει...... τωρα τι κανει και πως το κανει αυτη το ξερει και οχι εγω....δεν ειμαι στο κρεβατι τις καθε μιας...αυτα και δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα αυτο....αλωστε μπορεις ευκολα να διαπιστοσεις αν εχει μουνι η οχι πας την περνεις και εφοσον την γδυσεις τελειως το βλεπεις..αυτα τα λιγα καλη συνεχια να εχετε

Συλβι μου  ο ανθρωπος το εχει πλασει ετσι στο μυαλο του .... και καυλι να υπαρχει... δεν θα το δει!!!
μην του το χαλαμε!!!
Καλο θα ειναι να μην κατακρινει τις υπολοιπες , γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχει δει και ποτε του καποια πραγματικη  μα πραγματικη τρανς πως ειναι .......

Επισκέπτης
χαιρομαι που εστω κι ενας μοντ αποφασισε να επεμβει μηπως και σταματησουν τα παρασιτα απο το θρεντ....

λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο και παραθετω φωτο απο τη χτεσινοβραδυνη τραβελοτσαρκα με τον arkas75.

Συνημμένα

• DSC00090.jpg
    DSC00090.jpg
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • july sigr.jpg
    july sigr.jpg
    93,2 KB · Εμφανίσεις: 23
  • giftisa sigr copy.jpg
    giftisa sigr copy.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 23

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαιρομαι που εστω κι ενας μοντ αποφασισε να επεμβει μηπως και σταματησουν τα παρασιτα απο το θρεντ....

λοιπον μπαινω κατευθειαν στο ψητο και παραθετω φωτο απο τη χτεσινοβραδυνη τραβελοτσαρκα με τον arkas75.   

Ο υ α ο..............
Φοβερο υλικο Πλειδεβορεθνικοπροεδροσουτσουκακι μου!!!
Ειναι και ο arkas75 στο κολπο;
Πως πηγατε; με το πληθωρικο κοκκινο αμαξακι σου;

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

η πρωτη βγαινει ακρηβως στην exprece και δεν θυμαμε πως την λενε
η δευτερη ειναι στο 24ρο αρχες συγγρου και την λενε τζουλι
και η τρητη ειναι γυφτισα η ατζελα που βγαινει στην παντειο

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
η πρωτη βγαινει ακρηβως στην exprece και δεν θυμαμε πως την λενε
η δευτερη ειναι στο 24ρο αρχες συγγρου και την λενε τζουλι
και η τρητη ειναι γυφτισα η ατζελα που βγαινει στην παντειο

μαζι με τη Τζουλι ειναι συνηθως και μια μελαχροινη ολα τα λεφτα / αυτη μια μερα θα τη γαμησω αγρια .....

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μαζι με τη Τζουλι ειναι συνηθως και μια μελαχροινη ολα τα λεφτα / αυτη μια μερα θα τη γαμησω αγρια .....
να το κανεις αλλα οχι ακομα γιατι ουτε αυτη εχει μουνι ακομα....και δεν ειναι συνηθως ειναι μονιμα εκει

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
να το κανεις αλλα οχι ακομα γιατι ουτε αυτη εχει μουνι ακομα....και δεν ειναι συνηθως ειναι μονιμα εκει

τελικα ποιες εχουν μουνι ???? / στο Κουκλες παιζουν τραβελια με μουνακι ????

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
τελικα ποιες εχουν μουνι ???? / στο Κουκλες παιζουν τραβελια με μουνακι ????
πανε μερικες για ποτο εκει...στη συγγρου εχει αλλα δεν ειναι πολλες.....πολυ περισοτερες ειναι αυτες που δεν εχουν μουνι στη συγγρου και γενικα στις πιατσες....κατα κανονα αυτες που εχουν μουνι δουλευουν  κυριως σε οικους ανοχης και ελαχιστες στο δρομο

LeChat

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες και τους κ.κ. "συναγωνιστές - συνάδελφους - συνομότες" (quote απο το Χόμπιτ).

Έχει να προτείνει κάποιος σύντροφος κάτι για απογευματινές ώρες? Έχω μικρή εμπειρία και ότι πληροφορία μπορώ να δώσω και εγώ θα ήμουν ευτυχής να την προσφέρω.

Ή καποια απο τις κοπέλες θα ήθελε να στείλει π.μ.?

Διατελώ μετα τιμής...

φιλια

LeChat

Επισκέπτης
απογευματινες ωρες μονο σε μπουρδελακια συναγωνιστα !
οι πιατσες μονο τα βραδακια  χεχεχχεχεχεχε :dancing:

Επισκέπτης
πανε μερικες για ποτο εκει...στη συγγρου εχει αλλα δεν ειναι πολλες.....πολυ περισοτερες ειναι αυτες που δεν εχουν μουνι στη συγγρου και γενικα στις πιατσες....κατα κανονα αυτες που εχουν μουνι δουλευουν  κυριως σε οικους ανοχης και ελαχιστες στο δρομο

οπως τα λεει η συλβια ειναι!

γεια σου συλβ!!!  καυλιαρα μου :dancing:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
τη κοκο(σουζανα) δεν την ειδαμε τη παρασκευη αυτο ειναι αληθεια!!!!
ισως φοβηθηκε την αντιπαραθεση με τη δαναη δε ξερω......
εχτες το βραδυ παντως εθεαθη και η νεαρα sara στο υψος του fix ...
στη καβαλας τιποτα τι ιδιαιτερο μια απο τα ιδια...η ινα περιπλανιοταν  να ξεπληρωσει την εγγυηση για τη στενη
και κανα 2 αλλα χαρβαλα.....
προσοχη στους συναγωνιστες στο τι γνωριζουνε μεσα απο το teletext του star channel..υπαρχουν πολλες μουφες
σαν κι αυτες που μπαινουν κι εδω :headbang:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τη κοκο(σουζανα) δεν την ειδαμε τη παρασκευη αυτο ειναι αληθεια!!!!
ισως φοβηθηκε την αντιπαραθεση με τη δαναη δε ξερω......
εχτες το βραδυ παντως εθεαθη και η νεαρα sara στο υψος του fix ...
στη καβαλας τιποτα τι ιδιαιτερο μια απο τα ιδια...η ινα περιπλανιοταν  να ξεπληρωσει την εγγυηση για τη στενη
και κανα 2 αλλα χαρβαλα.....
προσοχη στους συναγωνιστες στο τι γνωριζουνε μεσα απο το teletext του star channel..υπαρχουν πολλες μουφες
σαν κι αυτες που μπαινουν κι εδω :headbang:

Νομιζω οτι εχει ερθει εκεινη η ωρα να πουμε στο κοσμο να ξερει για το ποσο απατεωνας εισαι !!!
Και οτι η μονη τρανς που πηγε στο Λονδινο( και ξεφτυλισε τις Ελληνιδες ) με την υπεροχη συμπεριφορα που ενα βραδυ πριν σου βγαλει τα ραματα ο Γιατρος, την εκανες νυχτα με καρδιοχτυπητα, δαντελωτα, απατεωνιστικα και πουστηκα  πηδηματακια ....... και σε ψαχνανε παντου.....
και απο τοτε πρεπει οι Ελληνιδες  να προπληρωνουν την επεμβαση, γιατι εσυ ο εξυπνος το εκανες και τσαμπα!!!
Αυτος εισαι εσυ .... ενας αρωστος απατεωνας που εισαι τρελαμενος.... και το παιζεις και συναγωνιστης και δουλευεις το κοσμο...
ΑΡΩΣΤΕ... Για λυπηση εισαι..........

Επισκέπτης

Νομιζω οτι εχει ερθει εκεινη η ωρα να πουμε στο κοσμο να ξερει για το ποσο απατεωνας εισαι !!!
Και οτι η μονη τρανς που πηγε στο Λονδινο( και ξεφτυλισε τις Ελληνιδες ) με την υπεροχη συμπεριφορα που ενα βραδυ πριν σου βγαλει τα ραματα ο Γιατρος, την εκανες νυχτα με καρδιοχτυπητα, δαντελωτα, απατεωνιστικα και πουστηκα  πηδηματακια ....... και σε ψαχνανε παντου.....
και απο τοτε πρεπει οι Ελληνιδες  να προπληρωνουν την επεμβαση, γιατι εσυ ο εξυπνος το εκανες και τσαμπα!!!
Αυτος εισαι εσυ .... ενας αρωστος απατεωνας που εισαι τρελαμενος.... και το παιζεις και συναγωνιστης και δουλευεις το κοσμο...
ΑΡΩΣΤΕ... Για λυπηση εισαι..........

αφου ο γιατρος δεν ηταν συνβεβλημενος τι να εκανα ρε φιλε????????????
ο καραμανλης τωρα εκανε νομο που το ΙΚΑ καλυπτει την αλλαγη φυλου!!!!!

ζητω η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι μου κανουν τα αγορια και τα κοριτσια? Τι ωραιο που ειναι το θρεντ. Μπραβο Προεδρε και Συλβι. Πληροφοριστε το κοσμο. Εγω εψαξα τις δικιες μου φιλες στη Συγγρου αλλα εκεινο το βραδυ δεν ηταν δυστυχως. Θα τα πουμε ομως στην πορεια. Που θα τις βρω.
Οπως βλεπετε και ο Προεδρος και η Συλβια σας ενημερωνουν χωρις να παραπλανουν κανεναν.
Οταν θα εχω και εγω τις δικες μου πληροφοριες θα τις μοιραστω μαζη σας.
Παντως απο πολλες που ρωτησα μεχρη τωρα καμμια μα καμμια δεν γνωριζη η εχη ακουση καποια ονοματα που βρισκοντε στο θρεντ. Και η Συλβια εχη ρωτηση που γνωριζη και περισσοτερες. Μεχρη φωτος εχουμε δειξη. Κανεις δεν αναγνωριζη ουτε καν τις φωτος αγορια.
Αυτα για την πληροφοριση σας. Βγαλτε τα συμπερασμα τα σας λοιπον. Και οταν αναφερομε για Τρανς μιλαω για τις πιο παλιες που γνωριζουν και τα πετραδακια στην Συγγρου οχι μονο ατομα.
Αυτα μωρα μου.
Ανοιγω το κινητο μου, και τα υπολοιπα απο κοντα. 

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου κανουν τα αγορια και τα κοριτσια? Τι ωραιο που ειναι το θρεντ. Μπραβο Προεδρε και Συλβι. Πληροφοριστε το κοσμο. Εγω εψαξα τις δικιες μου φιλες στη Συγγρου αλλα εκεινο το βραδυ δεν ηταν δυστυχως. Θα τα πουμε ομως στην πορεια. Που θα τις βρω.
Οπως βλεπετε και ο Προεδρος και η Συλβια σας ενημερωνουν χωρις να παραπλανουν κανεναν.
Οταν θα εχω και εγω τις δικες μου πληροφοριες θα τις μοιραστω μαζη σας.
Παντως απο πολλες που ρωτησα μεχρη τωρα καμμια μα καμμια δεν γνωριζη η εχη ακουση καποια ονοματα που βρισκοντε στο θρεντ. Και η Συλβια εχη ρωτηση που γνωριζη και περισσοτερες. Μεχρη φωτος εχουμε δειξη. Κανεις δεν αναγνωριζη ουτε καν τις φωτος αγορια.
Αυτα για την πληροφοριση σας. Βγαλτε τα συμπερασμα τα σας λοιπον. Και οταν αναφερομε για Τρανς μιλαω για τις πιο παλιες που γνωριζουν και τα πετραδακια στην Συγγρου οχι μονο ατομα.
Αυτα μωρα μου.
Ανοιγω το κινητο μου, και τα υπολοιπα απο κοντα. 

Αγαπητη και εσυ στο κολπο εισαι απο καιρο.....
Εισαι και αρωστακι με την δημοσιοτητα....!!!
Μονο εδω μεσα γλυκο μου πλασμα!!! παιξε οσο θελεις!!! και με την τρελοπαρεα σου!!!
Για εξω εισαι ενα ασημαντο μεταλαγμενο .... μα ασημαντο καρδουλα μου....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom