gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άσε που έχει φοβερό αβαταρ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε κι εσύ...παπαρίδη...
Άσε που έχει φοβερό αβαταρ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε κι εσύ...παπαρίδη...
Ομορφα λούγκρα....μην πιανεις οικογένειες στο΄"στόμα" σου γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...Ταράτσα στείλε μου την αδελφή σου να της τον σπρώξω και μετά να σου πει αν πηγαίνω με γυναίκες!!! Θα το ευχαριστηθεί σίγουρα μαζί μου...και θα κάνει γαργάρα με το σπέρμα μου!!!
Ομορφα λούγκρα....μην πιανεις οικογένειες στο΄"στόμα" σου γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...
καραγκιοζάκο...
Ταυρος ειναι.Θα μου κλάσεις τ'αρχίδια αγελάδα!!!!
Ταράτσα στείλε μου την αδελφή σου να της τον σπρώξω και μετά να σου πει αν πηγαίνω με γυναίκες!!! Θα το ευχαριστηθεί σίγουρα μαζί μου...και θα κάνει γαργάρα με το σπέρμα μου!!!
προτεινω να μπαναρονται κατευθειαν τετοια ατομα.Δεν μπορει ο καθε παπαρας να πιανει στο στομα του ξενες οικογενειες,μαναδες κι αδερφες,για να το παιξει εξυπνοςΟμορφα λούγκρα....μην πιανεις οικογένειες στο΄"στόμα" σου γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...
καραγκιοζάκο...
προτεινω να μπαναρονται κατευθειαν τετοια ατομα.Δεν μπορει ο καθε παπαρας να πιανει στο στομα του ξενες οικογενειες,μαναδες κι αδερφες,για να το παιξει εξυπνος
Εσυ δεν μου ειπες πριν οτι θα με γαμησεις απο τον κωλο και θα σε πληρωσω κιολας; ΟΚ, οταν ειναι ενημερωσε με να εχω φαει ενα καζανι γιγαντες, παντζαρια και μπαμιες. Θα σου δωσω κι ενα ευρω παραπανω για ακαποτο, ενταξει Ντανιελα;
Τελεία και παύλα ο εθνικός σταρ είναικι ο εθνικός σταρ μπήκε με τελεία στο νικ του τώρα....
Ταυρος ειναι.
επειδη τον γνωριζω και εγω εκτος απο τη δαναη
εχω να πω πως ειναι αδικημενος παραυτα!!!!
βουδας και εθνικος σταρ θυσιαστηκαν ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ στο βωμο καποιων γοητευτικων τρανς
και εγιναν αποδιοπομπεοι μπουρδελοτραγοι!!!!
ΥΓ.Βαλ??θα παρω το βιβλιο με τα μπλε καστορινα παπουτσια.
να σου παρω κι εσενα ενα αντιτυπο??
ο εθνικος μου ειπε τα καλυτερα σχολια!
Παιδιά να κανω μιά ερώτηση ?
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣΤΑΡ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ?
Βαλεντινα δεν μπορης απο την μια να λες οτι σου λυπη ο Εθνικος Σταρ, διοτι απ οτι ξερω τα λετε και γενικος εδω οι δυο σας και να του λες τζουτζουκο μου μου ελυψες και απο την αλλη μολις μπαινη μεσα τον αρχιζετε και τον βριζετε ολοι μαζη γιατι εδω κατι βρωμαη. Τον τζερτζελε σου στο φορουμ τον γουσταρης και μην μου κανης εμενα την αθωα γιατι πουτανα ειμαι και εγω οπως εισαι και εσυ καταλαβες?? Και να κανουνε ban οι μοντ και τους αλλους που βριζουν οχι μονον εναν αν θελουν να ειναι αντικειμενικοι σωστα?? Ελεος με τα νευρα σας πια. Καθε τοσο μολις γινη μια φασαρια φωναζετε την Δαναη. Δεν ενοχλω κανεναν εδω μεσα. Ας το διαολο πια. Τελος πια.
Να βγαλω μια ανακοινωση στο ιντερνετ οτι το μπουρδελα ειναι σιτε ξεκατινιασματος και ξεφτηλισματος. Γιατι αυτο εχει καταντηση καθε μερα. Σταματιστε πια. Το ονομα μου να μην το ξαναπιασετε στο στομα σας κανενας. Οπως δεν ασχολουμε και εγω. Εγω μια φιλη εχω εδω μεσα και αυτη ειναι η Συλβια. Και ειναι και το καλυτερο παιδι. Και με αυτην θα μιλαω μονο.
Παρακαλω τους μοντ μεσα απο την καρδια μου να μην διωχνουν μονο ενα ατομο οταν βριζη. Να τους διωχνη ολους που βριζουν. Οταν βριζουν. Θα το κανη μια θα το κανη 2 θα βαλουν μυαλο.. Ελεος βρε μοντ. Λιγο αξιοκρατια εδω δεν βλαπτη.