Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ταράτσα στείλε μου την αδελφή σου να της τον σπρώξω και μετά να σου πει αν πηγαίνω με γυναίκες!!! Θα το ευχαριστηθεί σίγουρα μαζί μου...και θα κάνει γαργάρα με το σπέρμα μου!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ομορφα λούγκρα....μην πιανεις οικογένειες στο΄"στόμα" σου γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα... :bottom: :bottom: :bottom:
καραγκιοζάκο... :bigdick:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ταράτσα στείλε μου την αδελφή σου να της τον σπρώξω και μετά να σου πει αν πηγαίνω με γυναίκες!!! Θα το ευχαριστηθεί σίγουρα μαζί μου...και θα κάνει γαργάρα με το σπέρμα μου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ δεν μου ειπες πριν οτι θα με γαμησεις απο τον κωλο και θα σε πληρωσω κιολας; ΟΚ, οταν ειναι ενημερωσε με να εχω φαει ενα καζανι γιγαντες, παντζαρια και μπαμιες. Θα σου δωσω κι ενα ευρω παραπανω για ακαποτο, ενταξει Ντανιελα;

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.943
Πόντοι
606
Ομορφα λούγκρα....μην πιανεις οικογένειες στο΄"στόμα" σου γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα... :bottom: :bottom: :bottom:
καραγκιοζάκο... :bigdick:
προτεινω να μπαναρονται κατευθειαν τετοια ατομα.Δεν μπορει ο καθε παπαρας να πιανει στο στομα του ξενες οικογενειες,μαναδες κι αδερφες,για να το παιξει εξυπνος

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
ρε μαγκες απορω με εσας τι διαλογο μπορει να ανοιξει κανεις
με καποιον που του αρεσει να στηνεται στα τεσσερα και τον αρπαζει
εχει χαλασμενο εγκεφαλο δεν μπαινει σε λογικη σκεψη με ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλά ρε παιδιά... δε βαρεθήκατε;;; :idiot: :rolleyes:

κι ο εθνικός σταρ μπήκε με τελεία στο νικ του τώρα.... :2funny: :2funny: :jerking:

δουλειά δεν είχε ο διάολος...... :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εσυ δεν μου ειπες πριν οτι θα με γαμησεις απο τον κωλο και θα σε πληρωσω κιολας; ΟΚ, οταν ειναι ενημερωσε με να εχω φαει ενα καζανι γιγαντες, παντζαρια και μπαμιες. Θα σου δωσω κι ενα ευρω παραπανω για ακαποτο, ενταξει Ντανιελα;

τα θέλει ο κώλος σου τραβέλι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Προτεινω να μας εξηγησει η Δαναη που μας εχει πει απειρες φορες οτι ο Ε.Σ ειναι ενας κουκλος τακτικος πελατης της που τα λενε ομορφα, ποιο ακριβως πιστευει οτι ειναι το προβλημα του εδω μεσα. Εξαλλου ειναι η μονη που τον ξερει προσωπικα και θα μπορουσε να μας εξηγησει την εμμονη του με το σαιτ και ποιο ειναι το δικο του οφελος απο την ιστορια...

Επισκέπτης
επειδη τον γνωριζω και εγω εκτος απο τη δαναη
εχω να πω πως ειναι αδικημενος παραυτα!!!!

βουδας και εθνικος σταρ θυσιαστηκαν ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ στο βωμο καποιων γοητευτικων τρανς
και εγιναν αποδιοπομπεοι μπουρδελοτραγοι!!!!

ΥΓ.Βαλ??θα παρω το βιβλιο με τα μπλε καστορινα παπουτσια.
να σου παρω κι εσενα ενα αντιτυπο??
ο εθνικος μου ειπε τα καλυτερα σχολια!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
επειδη τον γνωριζω και εγω εκτος απο τη δαναη
εχω να πω πως ειναι αδικημενος παραυτα!!!!

βουδας και εθνικος σταρ θυσιαστηκαν ως ΜΑΡΤΥΡΕΣ στο βωμο καποιων γοητευτικων τρανς
και εγιναν αποδιοπομπεοι μπουρδελοτραγοι!!!!

ΥΓ.Βαλ??θα παρω το βιβλιο με τα μπλε καστορινα παπουτσια.
να σου παρω κι εσενα ενα αντιτυπο??
ο εθνικος μου ειπε τα καλυτερα σχολια!

Που ακριβως θυσιαστηκαν;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τελικα ειστε ολοι μια παρα πολυ ομορφη παρεα... Ειναι τοσο γλυκο που γραφετε κι εκφραζεστε ολοι με τον ιδιο τροπο... ΜΑΡΙ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βαλεντινα δεν μπορης απο την μια να λες οτι σου λυπη ο Εθνικος Σταρ, διοτι απ οτι ξερω τα λετε και γενικος εδω οι δυο σας και να του λες τζουτζουκο μου μου ελυψες και απο την αλλη μολις μπαινη μεσα τον αρχιζετε και τον βριζετε ολοι μαζη γιατι εδω κατι βρωμαη. Τον τζερτζελε σου στο φορουμ τον γουσταρης και μην μου κανης εμενα την αθωα γιατι πουτανα ειμαι και εγω οπως εισαι και εσυ καταλαβες?? Και να κανουνε ban οι μοντ και τους αλλους που βριζουν οχι μονον εναν αν θελουν να ειναι αντικειμενικοι σωστα??  Ελεος με τα νευρα σας πια. Καθε τοσο μολις γινη μια φασαρια φωναζετε την Δαναη. Δεν ενοχλω κανεναν εδω μεσα. Ας το διαολο πια.  Τελος πια. 
Να βγαλω μια ανακοινωση στο ιντερνετ οτι το μπουρδελα ειναι σιτε ξεκατινιασματος και ξεφτηλισματος. Γιατι αυτο εχει καταντηση καθε μερα.  Σταματιστε πια. Το ονομα μου να μην το ξαναπιασετε στο στομα σας κανενας. Οπως δεν ασχολουμε και εγω. Εγω μια φιλη εχω εδω μεσα και αυτη ειναι η Συλβια.  Και ειναι και το καλυτερο παιδι. Και με αυτην θα μιλαω μονο.
Παρακαλω τους μοντ μεσα απο την καρδια μου να μην διωχνουν μονο ενα ατομο οταν βριζη. Να τους διωχνη ολους που βριζουν. Οταν βριζουν.  Θα το κανη μια θα το κανη 2 θα βαλουν μυαλο..  Ελεος βρε μοντ. Λιγο αξιοκρατια εδω δεν βλαπτη.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα δεν μπορης απο την μια να λες οτι σου λυπη ο Εθνικος Σταρ, διοτι απ οτι ξερω τα λετε και γενικος εδω οι δυο σας και να του λες τζουτζουκο μου μου ελυψες και απο την αλλη μολις μπαινη μεσα τον αρχιζετε και τον βριζετε ολοι μαζη γιατι εδω κατι βρωμαη. Τον τζερτζελε σου στο φορουμ τον γουσταρης και μην μου κανης εμενα την αθωα γιατι πουτανα ειμαι και εγω οπως εισαι και εσυ καταλαβες?? Και να κανουνε ban οι μοντ και τους αλλους που βριζουν οχι μονον εναν αν θελουν να ειναι αντικειμενικοι σωστα??  Ελεος με τα νευρα σας πια. Καθε τοσο μολις γινη μια φασαρια φωναζετε την Δαναη. Δεν ενοχλω κανεναν εδω μεσα. Ας το διαολο πια.  Τελος πια. 
Να βγαλω μια ανακοινωση στο ιντερνετ οτι το μπουρδελα ειναι σιτε ξεκατινιασματος και ξεφτηλισματος. Γιατι αυτο εχει καταντηση καθε μερα.  Σταματιστε πια. Το ονομα μου να μην το ξαναπιασετε στο στομα σας κανενας. Οπως δεν ασχολουμε και εγω. Εγω μια φιλη εχω εδω μεσα και αυτη ειναι η Συλβια.  Και ειναι και το καλυτερο παιδι. Και με αυτην θα μιλαω μονο.
Παρακαλω τους μοντ μεσα απο την καρδια μου να μην διωχνουν μονο ενα ατομο οταν βριζη. Να τους διωχνη ολους που βριζουν. Οταν βριζουν.  Θα το κανη μια θα το κανη 2 θα βαλουν μυαλο..  Ελεος βρε μοντ. Λιγο αξιοκρατια εδω δεν βλαπτη.

Εγω εκανα μια πολυ απλη ερωτηση που εσυ αδυνατεις να απαντησεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ. Σου παει η ταραχη. Γινεσαι πολυγραφοτατη... Κοτζαμ νουβελα εγραψες ενω αλλες φορες στις δυο αραδες σε ποναει το χερι σου...

Θα μου απαντησεις τωρα σε αυτο που ρωτησα; Μη βαζω και πολυ δυσκολα ε; ΝΤΡΟΠΗ...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
οι mod εδω μεσα διαγραφουν συνεχεια τρια συγκεκριμενα ατομα το βουδα και τον εθνικο σταρ οπως και τον πλευερ. λες και αλλα μελοι του σιτε δεν βριζουν? και ιδικα σε αυτο το θρεντ......συγχαριτηρια παιδια που ειστε τοσο πολυ  ενταξει σε αυτο που εχετε αναλαβει να κανετε.....ΣΥΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΡΟΛΥΠΤΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ MOD...και θα παρακαλεσω και εγω να διωχνονται οσοι  βριζουν ακομα και οι τρανσ..........αυτο ειναι  το σωστο

Επισκέπτης
οι μονοι αντρες εδω ειναι ο μου αρεσει η πουτσιλα ,ο βρασιδας ,ο ταρατσας,ο αρχιαντρας αλφονσο(χεχε)
και βεβαιως οι διαχειριστες!!!!
ολοι αυτοι δεν πανε με τρανς........................................................
.....................................................
......................................
............................
.......................
................
.............
.....
..
.
να διαβασουμε ολοι τωρα τα μπλε καστορινα παπουτσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom