Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επειδη  εγω σε ξερω παλιομαλακα μπινε σε βριζω εγω ρε!!!!
ενας κλανας και μισος εισαι ρε ακους??????
χεστη ! που εχεις κανει ασπρη την οθονη σου απο τη πολλη μαλακια !!!
ουτε στα ντελα δε μπορεις να γαμησεις παλιοχεστη

με ξερει λεει αααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχα τι ειναι τουτο ρε :2funny: :2funny: :2funny:

ναι νταξει δεν μπορω να γαμησω...εσυ τι προβλημα εχεις εξαλλου εσυ δεν εχεις πει οτι αυτος που τα εχει καλα με την πουτσα του δεν ασχολειται με αλλους...ανακολλουθε ουστ απο δο χαμου

Επισκέπτης
επειδη  εγω σε ξερω παλιομαλακα μπινε σε βριζω εγω ρε!!!!
ενας κλανας και μισος εισαι ρε ακους??????
χεστη ! που εχεις κανει ασπρη την οθονη σου απο τη πολλη μαλακια !!!
ουτε στα ντελα δε μπορεις να γαμησεις παλιοχεστη
Tα πολλά γατάκια σε έχουν χαζέψει εσένα!
Ψωλοκυνηγέ!
Όλες οι πουστάρες εδω μέσα, οι ειδήμονες της ψωλής που δεν θέλετε να σας λένε πούστηδες αλλά την ψωλή κυνηγάτε έχετε και άποψη! :jerking:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ψωλοκυνηγέ!
Όλες οι πουστάρες εδω μέσα, οι ειδήμονες της ψωλής που δεν θέλετε να σας λένε πούστηδες αλλά την ψωλή κυνηγάτε έχετε και άποψη! :jerking:

Σου βγαζω το καπελο!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βλεπω ξαναγυρισε ο οχετος που ολοι μπουχτισαμε... Κριμα γιατι εχουμε μιλησει και σε πμ... ΜΑΡΙ...

Συνελθε και μη φερεσαι σαν νταβας... ΧΑΛΑΡΩΣΕ κομπιουτερατζου... γνωστρια του αντικειμενου...

Επισκέπτης
ναι αλλα σε ειπα ετσι εφοσον εσυ ξεκινησες να λες οτι επειδη ειπα οτι ειναι πατσαβουρα κ αρχισες να με βριζεις πρωτος κανω λαθος?κ θα σου πω κ το αλλο...την γκομενα δεν την εχω δει ποτε ετσι το ειπα επειδη εγραφες συνεχεια για αυτην...

:blowup:

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ψωλοκυνηγέ!

παρε μου μια πιπα ρε αρχιδι και βουλωσε το!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
dont fuck with ταρατσα!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ταρατσουλινι, μουνοπιτακι... επιτελους γυρισατε και ξαναμυρισε ανοθευτη τεστοστερονη το θρεντ!!!

Μακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
παρε μου μια πιπα ρε αρχιδι και βουλωσε το!
Πρόσεξε μωρή Λούσι!
Θα σου φύγει το ριμελ!
Α ναι μωρέ το ξέχασα είσαι 100% αντρας και δεν φορας ριμελ οπως και δεν πηδας τραβέλια αλλα γκόμενες!
Είσαι στην κατηγορία "ούτε οι πουτάνες δεν μου κάθονται!"

Επισκέπτης
Οταν εγω τα λεω οτι εισαι αστερι ταρατσουλινι...  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Βαλεντίνα εσύ συνεχίζεις το χαβά σου από ότι βλέπω...κοίτα μπορεί να μην μου αρέσει να γαμάω τραβέλια αλλά αν συνεχίσεις θα σου σκισω την κωλάρα και θα με πληρώσεις από πάνω!!! :bottom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom