aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μην δινεις σημασια Καρδια μου!!!
Βλακες.........
Βλακες.........
Καλως το μωρακι... Χαθηκαμε καβλιτσα.. Ποτε θα ερθεις παλι απο το σπιτι; Εχεις φιλια απο τον Πακη!!!
Καρδια μου αυτο θα το κανεις εσυ!!!
Θα τρελαθεις οταν θα με δεις!!!
Ψιτ κοιτα τα δικα σου χαλια..... και ασε αυτον......
Εσυ τι κανεις εδω...........;
Μαζευεις ραδικια;
μπραβο ρε μεγαλε αφου εισαι γατονι κ ολα τα πιανεις ειπα θα το βρει ...
κ να σου πω εσυ με εχεις παρει απο πισω να δεις τι γραφω για να διακαιλογησεις γιατι δεν γαμησα την πατσαβουρα σου νταβατζακο ε νταβατζακο
Βαλεντίνα μάλλον έχεις χάσει το λογαριασμό από τις τόσες πούτσες που έχεις φάει και με μπερδεύεις με άλλον!!!
γενικα εσυ δε νομιζω να πολυγαμας......
μαλλον το αντιθετο..........
μπραβο ρε μεγαλε αφου εισαι γατονι κ ολα τα πιανεις ειπα θα το βρει ...
κ να σου πω εσυ με εχεις παρει απο πισω να δεις τι γραφω για να διακαιλογησεις γιατι δεν γαμησα την πατσαβουρα σου νταβατζακο ε νταβατζακο
γενικα εσυ δε νομιζω να πολυγαμας......
μαλλον το αντιθετο..........
Ρε ανόητε καραγκιοζάκο δεν σε πήρα από πίσω μάλλον άλλοι σε έχουν πάρει από πίσω και σου αρέσει φαίνεται!!!!
καταρχην δεν σε εβρισα...με ξερεις?δεν σε καταλαβα καλα?
Δεν κατάλαβα το να με ανεβάζεις και να με κατεβάζεις νταβατζάκο τίτλος τιμής είναι?
Ασε τον ανθρωπο αγαπη μου γλυκια... Τι σε πειραζει εσενα τι κανει; Δεν εχει προσβαλει κανεναν ποτε. Και δεν γινεται πια να ειναι ολοι πουστηδες σε αυτη την πλαση! Παραφερεσαι...
Δεν κατάλαβα το να με ανεβάζεις και να με κατεβάζεις νταβατζάκο τίτλος τιμής είναι?
Tι έγινε ρε?καταρχην δεν σε εβρισα...με ξερεις?δεν σε καταλαβα καλα?
καταρχην δεν σε εβρισα...με ξερεις?δεν σε καταλαβα καλα?
εσυ τι εισαι ρε μαλακα δικηγορος του?????
δεν εχει προσβαλει λεει ποτε κανεναν.... αντε πηγαινε να δεις αν ερχομαι μαλακα ε μαλακα!!!!!!
Tι έγινε ρε?
Καινούργιος μαλάκας στο site?
Γράψτον!
Ει Βουρλο παλι θα σε τσασουνε .........
Βουλωστο ..........