Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλως το μωρακι... Χαθηκαμε καβλιτσα.. Ποτε θα ερθεις παλι απο το σπιτι; Εχεις φιλια απο τον Πακη!!!

Βαλεντίνα μάλλον έχεις χάσει το λογαριασμό από τις τόσες πούτσες που έχεις φάει και με μπερδεύεις με άλλον!!!

Επισκέπτης

Καρδια μου αυτο θα το κανεις εσυ!!!
Θα τρελαθεις οταν θα με δεις!!!

ναι αλλα πρεπει να κανεις κ κατι για να πιστω οτι εχεις τρελαθει μαζι μου...μονο στα λογια?δεν μου φτανει...δεν ξερω εσυ αυτα μπορει να τα λες σε πολλους εγω θελω να νιωθω μονοδικος :grin: :grin:...δεν ξερω κατι πρεπει να κανεις  :2funny:

Ψιτ κοιτα τα δικα σου χαλια..... και ασε αυτον......
Εσυ τι κανεις εδω...........;
Μαζευεις ραδικια;

αχχχχχχχχχχχχχχχ περνει το μερος μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλοοοοοοοοοοοοοοος

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπραβο ρε μεγαλε αφου εισαι γατονι κ ολα τα πιανεις ειπα θα το βρει  :2funny: :2funny:...
κ να σου πω εσυ με εχεις παρει απο πισω να δεις τι γραφω για να διακαιλογησεις γιατι δεν γαμησα την πατσαβουρα σου νταβατζακο ε νταβατζακο  :2funny: :2funny:

γενικα εσυ δε νομιζω να πολυγαμας......
μαλλον το αντιθετο.......... :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
 Βαλεντίνα μάλλον έχεις χάσει το λογαριασμό από τις τόσες πούτσες που έχεις φάει και με μπερδεύεις με άλλον!!!

Τη βοϊδοπουτσαρα τη δικια σου τη γλυκια δεν την ξεχναω με τιποτα αναστεναγμε μου...

Επισκέπτης
μπραβο ρε μεγαλε αφου εισαι γατονι κ ολα τα πιανεις ειπα θα το βρει  :2funny: :2funny:...
κ να σου πω εσυ με εχεις παρει απο πισω να δεις τι γραφω για να διακαιλογησεις γιατι δεν γαμησα την πατσαβουρα σου νταβατζακο ε νταβατζακο  :2funny: :2funny:

Ρε ανόητε καραγκιοζάκο δεν σε πήρα από πίσω μάλλον άλλοι σε έχουν πάρει από πίσω και σου αρέσει φαίνεται!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
γενικα εσυ δε νομιζω να πολυγαμας......
μαλλον το αντιθετο.......... :grin:

Ασε τον ανθρωπο αγαπη μου γλυκια... Τι σε πειραζει εσενα τι κανει; Δεν εχει προσβαλει κανεναν ποτε. Και δεν γινεται πια να ειναι ολοι πουστηδες σε αυτη την πλαση! Παραφερεσαι...

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ασε τον ανθρωπο αγαπη μου γλυκια... Τι σε πειραζει εσενα τι κανει; Δεν εχει προσβαλει κανεναν ποτε. Και δεν γινεται πια να ειναι ολοι πουστηδες σε αυτη την πλαση! Παραφερεσαι...

εσυ τι εισαι ρε μαλακα δικηγορος του?????
δεν εχει προσβαλει λεει ποτε κανεναν.... αντε πηγαινε να δεις αν ερχομαι μαλακα ε μαλακα!!!!!!

Επισκέπτης
Δεν κατάλαβα το να με ανεβάζεις και να με κατεβάζεις νταβατζάκο τίτλος τιμής είναι?

ναι αλλα σε ειπα ετσι εφοσον εσυ ξεκινησες να λες οτι επειδη ειπα οτι ειναι πατσαβουρα κ αρχισες να με βριζεις πρωτος κανω λαθος?κ θα σου πω κ το αλλο...την γκομενα δεν την εχω δει ποτε ετσι το ειπα επειδη εγραφες συνεχεια για αυτην...

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην δεν σε εβρισα...με ξερεις?δεν σε καταλαβα καλα?

επειδη  εγω σε ξερω παλιομαλακα μπινε σε βριζω εγω ρε!!!!
ενας κλανας και μισος εισαι ρε ακους??????
χεστη ! που εχεις κανει ασπρη την οθονη σου απο τη πολλη μαλακια !!!
ουτε στα ντελα δε μπορεις να γαμησεις παλιοχεστη

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εσυ τι εισαι ρε μαλακα δικηγορος του?????
δεν εχει προσβαλει λεει ποτε κανεναν.... αντε πηγαινε να δεις αν ερχομαι μαλακα ε μαλακα!!!!!!

Ει Βουρλο παλι θα σε τσασουνε .........
Βουλωστο ..........

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα σταματησετε επιτελους........ δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom