Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επιτελους!!!!!!!

Εγινε και αυτο.  Αυτη τη στιγμη ειμαστε με την αγαπημενη μου Συλβια στο σπιτη μου. Και περναμε τελεια με τα καφεδακια μας. Επετε και συνεχεια. Περιμενετε νεα μας πολλα και ευχαριστα συντομα. Οτι θελετε στα πμ μας. Φιλια αγαπες μου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Επιτελους!!!!!!!

Εγινε και αυτο.  Αυτη τη στιγμη ειμαστε με την αγαπημενη μου Συλβια στο σπιτη μου. Και περναμε τελεια με τα καφεδακια μας. Επετε και συνεχεια. Περιμενετε νεα μας πολλα και ευχαριστα συντομα. Οτι θελετε στα πμ μας. Φιλια αγαπες μου.
δανάη....θέλουμε πλήρες ριβιού απο την συνάντηση...με....όλες τις λεπτομέρειες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγω θελω παντως να ειμαι παρων.

Επισκέπτης
Επιτελους!!!!!!!

Ποιά τον έχει μεγαλύτερο τελικά? :grin:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φιλια κι απο μενα στις φιλες!!! Βρε Δαναη δεν ντρεπεσαι λιγο... ηρθε η κολλητη στο σπιτι και την κολλησες στην οθονη του υπολογιστη; Βγαλτην εξω να ερωτευτειτε λιγο; Ειναι που κατα τ'
αλλα δεν βασιζεται στο σαιτ ολη σου η ζωη... :2funny: :2funny:

Σας πειραζω, με πολλη αγαπη!!! Να περασετε τελεια κοριτσαροι ατελειωτοι!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Τωρα που εχω την αμεριστη προσοχη οσων μπαινουν εδω...

θα σας παρακαλουσα ολους να μην ξαναγινουν αναφορες στο θρεντ σε ατομα που δεν εχουν αμεση σχεση με το θρεντ και που δεν μπαινουν εδω μεσα... Ειναι τρομερη απρεπεια... Οι κακιες, οι φημες και το κουτσομπολιο αν πρεπει να υπαρξουν καπου ας ειπωθουν σε προσωπικο μηνυμα.. Την επομενη φορα που θα δω αναρμοστη αναφορα σε ατομο που δεν μπαινει εδω για να υπερασπιστει τον εαυτο του θα προσφυγω στους μοντς.

Αυτα.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα και απο μενα.......επιτελους γνωρισα την δαναη πινοντας καφε στο σπιτι της...ειναι ενα καταπληκτικο παιδι...επετε και συνεχεια που συντομα θα μαθετε

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα και απο μενα.......επιτελους γνωρισα την δαναη πινοντας καφε στο σπιτι της...ειναι ενα καταπληκτικο παιδι...επετε και συνεχεια που συντομα θα μαθετε

Tα φιλακια μου Σιλβια!!! Κι εγω εδω με το γειτονοπουλο μου τον Πακη ειμαστε και πινουμε χυμο μουσμουλο. Επεται συνεχεια.. που θα την μαθετε..

Κοριτσια εχετε φιλια απο τον Πακη! Χαιρομαι που αλλαξες γνωμη και συμμετεχεις παλι στο φορουμ Σιλβ. Καιρος να βγαλεις την ατακα, δε νομιζεις;

Μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μολις επεστρεψα απο αμερικη υστερα απο διακοπες στη φιλη μου τη παρις χιλτον!!!
τα κεφαλια μεσα απο εδω και περα!!!!
θελω εκτενη αναφορες απο τραβελοπιατσες ενημερωσεις απο γαμησια με ωραια τραβελοκοριτσακια
και παραλειπομενα κουςκους..........................

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
μολις επεστρεψα απο αμερικη υστερα απο διακοπες στη φιλη μου τη παρις χιλτον!!!
τα κεφαλια μεσα απο εδω και περα!!!!
θελω εκτενη αναφορες απο τραβελοπιατσες ενημερωσεις απο γαμησια με ωραια τραβελοκοριτσακια
και παραλειπομενα κουςκους..........................
βρε καλος το παιδι...περασες καλα?μας ελυψες βρε

Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ηταν αλλα λιγο βαρετα συλβ!!!!
βλεπω τα ct  μπηκαν ενεργα στον αγωνα με εναν αραπη εδω!!!!

απειλω με μηνυσεις και αγωγες!!!!!

αναμενω τις εκπληξεις κοριτσια!!!!! :dancing:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρομαι παρα πολυ που αποφασισες να ξαναγραψεις στο φορουμ. Δεν ηταν ευκολο να καλυφθει το κενο σου...

Πολλα πολλα εθνικοσταρομακια!!!

Επισκέπτης
βαλεντινα φορεβερ εντ εβερ :rockon: :rockon:

ρε βελεντινα γιατι οταν μπηκες στο τσατ δεν μιλαγες?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλα ηταν αλλα λιγο βαρετα συλβ!!!!
βλεπω τα ct  μπηκαν ενεργα στον αγωνα με εναν αραπη εδω!!!!

απειλω με μηνυσεις και αγωγες!!!!!

αναμενω τις εκπληξεις κοριτσια!!!!! :dancing:

Αντε να σε δουμε και με αυτο το nick σου.....
Το αλλο ειναι πολυ ντεμωντε.....

Εσυ καρδια μου που εισαι τοσο καιρο....
Ετσι κανουνε......

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom