Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Υστερα απο μια πετυχημένη καταθεση παλιοτερα με μια παθητική τρανς είπα να δοκιμάσω και μια ενεργοπαθητική. Αφου δοκίμασα να τηλεφωνησω αυτές τις οποίες μ είχε προτίνει ο συναδερφος γλυκομουτσουνος τελικα δεν βρίκα καμια και κατέληξα στην εν λόγω κυρία. η συναντηση έγινε στον χωρο της όπου αρχικα μέσω τηλεφωνου συμφωνηθηκε στα 50 ευρω για τις υπηρεσίες της. ενώ είχαμε αρχισει τα προκαταρκτικά (ομορφη σχετικά) μου ζήτησε άλλα 50 για να περασουμε στο κυρίως πιάτο. Αφού έκανα την μαλακία να της τα δώσω (100€ συνολικά) περάαμε στο κυρίως. Αυτη πρώτα σε ενεργητικο ρόλο, αλλά δεν ξεκινησαμε καν, αφου το μετανιωσα. Της ζητησα να αναλαβω εγω ενεργητικό ρόλο και αρνηθηκε με την προφαση πως νευρίασε που δεν την αφησα να με γαμησει. Φυσικά για τα extra 50€ ουτε λόγος. Τελειωσα με μαλακία και δρόμο.
Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να βοήθησε.
διαβαζοντας την κριτικη του συναγωνιστη αμεσως πηγα στην βιβιλιοθηκη και τραβηξα το μαυρο βιβλιο των τραβεστι
το ανοιγω και πεφτω στο κεφαλαιο ''αποτυχημενες συνευρεσεις''
διαβαζοντας στη σελιδα 47 τριτη πραραγραφο ο συγγραφεας λεει:
οταν κατα τη διαρκεια της πραξεις(για ευνοητους λογους) μας ζητηθουν παραπανω χρηματα η συναντηση θεωρειτε αποτυχημενη.
ο συναγωνιστης -λεει ο συγγραφεας- οφειλει να μην ενδωσει διοτι τα παραπανω χρηματα το μονο που θα του προσφερουν ειναι στο να του ελαφρυνουν το πορτοφολι
τελειωνοντας λεει:σ αυτην λοιπον την περιπτωση το μονο μου πρεπει να εχουμε στο νου ειναι το πως θα τελειωνουμε το συντομοτερο για να φυγουμε με τις μικροτερες οικονομικες απωλειες

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
διαβαζοντας την κριτικη του συναγωνιστη αμεσως πηγα στην βιβιλιοθηκη και τραβηξα το μαυρο βιβλιο των τραβεστι
το ανοιγω και πεφτω στο κεφαλαιο ''αποτυχημενες συνευρεσεις''
διαβαζοντας στη σελιδα 47 τριτη πραραγραφο ο συγγραφεας λεει:
οταν κατα τη διαρκεια της πραξεις(για ευνοητους λογους) μας ζητηθουν παραπανω χρηματα η συναντηση θεωρειτε αποτυχημενη.
ο συναγωνιστης -λεει ο συγγραφεας- οφειλει να μην ενδωσει διοτι τα παραπανω χρηματα το μονο που θα του προσφερουν ειναι στο να του ελαφρυνουν το πορτοφολι
τελειωνοντας λεει:σ αυτην λοιπον την περιπτωση το μονο μου πρεπει να εχουμε στο νου ειναι το πως θα τελειωνουμε το συντομοτερο για να φυγουμε με τις μικροτερες οικονομικες απωλειες

Ναι αδερφέ, πολύ κακό να σου ζητάνε επιπλέον χρήματα πάνω στη πράξη... Πολύ αντιεπαγγελματικό. Και όμως κάνει και πιάτσα και αγγελίες βάζει και κοροϊδεύει ανύποπτους - αναμμένους ανθρώπους παρέχοντας πολύ κακής ποιότητας υπηρεσίες.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
αμα σας ζητανε εξτρα λεφτα να λετε οχι και να φευγετε.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ναι αδερφέ, πολύ κακό να σου ζητάνε επιπλέον χρήματα πάνω στη πράξη... Πολύ αντιεπαγγελματικό. Και όμως κάνει και πιάτσα και αγγελίες βάζει και κοροϊδεύει ανύποπτους - αναμμένους ανθρώπους παρέχοντας πολύ κακής ποιότητας υπηρεσίες.
δεν ξερω γιατρε δεν τα λεω εγω ο συγγραφεας τα λεει :grin: :grin:
καλα για την κυρια εχουμε ακουσει του κοσμου τα πραγματα τι να πρωτο πιστεψεις

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
αμα σας ζητανε εξτρα λεφτα να λετε οχι και να φευγετε.

Απλώς πολλοί από εμάς όταν είναι αναμμένοι, ανεξαρτήτως αν πας με τρανσ ή γυναίκα δεν υπολογίζεις και πάνω στη καύλα σου σε πιάνουν κορόιδο. Το έχουν πάθει πολλοί αυτό. Ναι έχεις δίκιο αδερφέ speres πρέπει κανείς να φεύγει αν του ζητάνε επιπλέον χρήματα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Απλώς πολλοί από εμάς όταν είναι αναμμένοι, ανεξαρτήτως αν πας με τρανσ ή γυναίκα δεν υπολογίζεις και πάνω στη καύλα σου σε πιάνουν κορόιδο. Το έχουν πάθει πολλοί αυτό. Ναι έχεις δίκιο αδερφέ speres πρέπει κανείς να φεύγει αν του ζητάνε επιπλέον χρήματα.
πανω σε αυτο βασιζονται και ζητανε εξτρα.τραβεστι,γυναικες δεν εχει σημασια.

αν σου λεει 50 ευρω τη ρωτας τι περιλαμβανει και αν σου πει εξτρα πχ για να χυσει της λες ηρεμα κι ωραια οχι.πανω στην πραξη εννοω.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα γιατρε που δεινει ο συγγραφεας ειναι εκεινο λεει που ενω εισαι πανω στο αναμα η κυρια λεει''δωσε αλλα 50 για να χυσω και εγω'' :grin: :grin:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Παιδες καθε πραμα για καλο. Δικη μου ευθυνη που της τα εδωσα τα λεφτα οποτε δεν την κατηγορώ. Τα 100 ήταν πολλά, αλλά ηταν ενα μαθημα για μενα οσον αφορα για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.
Απλά ήθελα να πρειδοποιησω με την δική μου εμπειρία τις μετέπειτα τυχόν συναντησεις με την εν λόγο κυρία άλλων συναδέλφων.
Γλυκομουτσουνε δεν τις βρηκα αυτες που προτινες

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Παιδες καθε πραμα για καλο. Δικη μου ευθυνη που της τα εδωσα τα λεφτα οποτε δεν την κατηγορώ. Τα 100 ήταν πολλά, αλλά ηταν ενα μαθημα για μενα οσον αφορα για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.
Απλά ήθελα να πρειδοποιησω με την δική μου εμπειρία τις μετέπειτα τυχόν συναντησεις με την εν λόγο κυρία άλλων συναδέλφων.
Γλυκομουτσουνε δεν τις βρηκα αυτες που προτινες
υπομονή αγόρι μου... η καύλα είναι κακός σύμβουλος...

magicbabe1985!

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας παιδια.μηπως ξερετε για θεσσαλονικη πια τρανσ εχει μεγαλα προσοντα?

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλε ζιρο αμα δεν την παθεις λενε δεν μαθαινεις..εσυ επαθες και εμαθες(ελπιζω!).εκανες πολυ καλα που το ανεφερες παντως!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Συνάντηση χθες σε διαμέρισμα πίσω απ το Πεδίο του Αρεως, πολυ ωραίος χώρος, η Τζένη συμπαθητικό τραβεστί με κορμί άτριχο και μικρά βυζάκια.. μου είπε ότι κάνει ορμόνες... απαλό δέρμα αρκετά θηλυκό... γλωσσόφιλα στον καναπέ και χάδια και μετά στα ενδότερα.. στην αρχή όπως ήταν ξαπλωμένη έκρυβε το εργαλείο ανάμεσα στα πόδια... κι όπως χαιδευόμαστε και φιλιόμαστε... ανοίγει λίγο τα πόδια της και κάνει ένα ντόοοιννννν και πετάγεται ένα πράμα που με τρόμαξε λιγάκι είναι αλήθεια.. παίδες να τόχετε υπόχιν σας... είναι για πολύ.. "γυμνασμένους" κώλους... κι ο δικός μου δεν είναι τόσο πολύ.. εν ολίγοις η συμπεριφορά της ήταν άψογη, γλυκύτατη, ευγενέστατη κι αρκετά καυλιάρα... το "δωράκι" 50

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Συνάντηση χθες σε διαμέρισμα πίσω απ το Πεδίο του Αρεως, πολυ ωραίος χώρος, η Τζένη συμπαθητικό τραβεστί με κορμί άτριχο και μικρά βυζάκια.. μου είπε ότι κάνει ορμόνες... απαλό δέρμα αρκετά θηλυκό... γλωσσόφιλα στον καναπέ και χάδια και μετά στα ενδότερα.. στην αρχή όπως ήταν ξαπλωμένη έκρυβε το εργαλείο ανάμεσα στα πόδια... κι όπως χαιδευόμαστε και φιλιόμαστε... ανοίγει λίγο τα πόδια της και κάνει ένα ντόοοιννννν και πετάγεται ένα πράμα που με τρόμαξε λιγάκι είναι αλήθεια.. παίδες να τόχετε υπόχιν σας... είναι για πολύ.. "γυμνασμένους" κώλους... κι ο δικός μου δεν είναι τόσο πολύ.. εν ολίγοις η συμπεριφορά της ήταν άψογη, γλυκύτατη, ευγενέστατη κι αρκετά καυλιάρα... το "δωράκι" 50
Αυτες ειναι αποκαλυψεις... Talent hunter o sweetface!

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
220
Πόντοι
1
μοιαζει πολυ με την τζενη που εβγαινε καβαλας κατω απο την γεφυρα. ξερεις αν ειναι η ιδια?

1993Billakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ειμαι πιτσιρικας φοιτητης και δεν εχω καμια εμπειρια με τρανσ..θα ηθελα αυτο ομως να αλλαξει αμεσα.μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καυλιαρα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
Καλησπερα ειμαι πιτσιρικας φοιτητης και δεν εχω καμια εμπειρια με τρανσ..θα ηθελα αυτο ομως να αλλαξει αμεσα.μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καυλιαρα;

Θα σε αναλαβουν οι ειδικοι , δωσ τους λιγο χρονο να δουν το μηνυμα σου και μετα θα εισαι κομπλε..

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
βικυ αγκυρας 1!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατι θες να αποκτησεις εμπειρια;

1993Billakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το σκεφτομουν αρκετο καιρο και τωρα το πηρα αποφαση

Stories

Νέο!