n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
διαβαζοντας την κριτικη του συναγωνιστη αμεσως πηγα στην βιβιλιοθηκη και τραβηξα το μαυρο βιβλιο των τραβεστιΥστερα απο μια πετυχημένη καταθεση παλιοτερα με μια παθητική τρανς είπα να δοκιμάσω και μια ενεργοπαθητική. Αφου δοκίμασα να τηλεφωνησω αυτές τις οποίες μ είχε προτίνει ο συναδερφος γλυκομουτσουνος τελικα δεν βρίκα καμια και κατέληξα στην εν λόγω κυρία. η συναντηση έγινε στον χωρο της όπου αρχικα μέσω τηλεφωνου συμφωνηθηκε στα 50 ευρω για τις υπηρεσίες της. ενώ είχαμε αρχισει τα προκαταρκτικά (ομορφη σχετικά) μου ζήτησε άλλα 50 για να περασουμε στο κυρίως πιάτο. Αφού έκανα την μαλακία να της τα δώσω (100€ συνολικά) περάαμε στο κυρίως. Αυτη πρώτα σε ενεργητικο ρόλο, αλλά δεν ξεκινησαμε καν, αφου το μετανιωσα. Της ζητησα να αναλαβω εγω ενεργητικό ρόλο και αρνηθηκε με την προφαση πως νευρίασε που δεν την αφησα να με γαμησει. Φυσικά για τα extra 50€ ουτε λόγος. Τελειωσα με μαλακία και δρόμο.
Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να βοήθησε.
το ανοιγω και πεφτω στο κεφαλαιο ''αποτυχημενες συνευρεσεις''
διαβαζοντας στη σελιδα 47 τριτη πραραγραφο ο συγγραφεας λεει:
οταν κατα τη διαρκεια της πραξεις(για ευνοητους λογους) μας ζητηθουν παραπανω χρηματα η συναντηση θεωρειτε αποτυχημενη.
ο συναγωνιστης -λεει ο συγγραφεας- οφειλει να μην ενδωσει διοτι τα παραπανω χρηματα το μονο που θα του προσφερουν ειναι στο να του ελαφρυνουν το πορτοφολι
τελειωνοντας λεει:σ αυτην λοιπον την περιπτωση το μονο μου πρεπει να εχουμε στο νου ειναι το πως θα τελειωνουμε το συντομοτερο για να φυγουμε με τις μικροτερες οικονομικες απωλειες