Ευχαριστούμε σωστή ενημέρωση!Συνάντηση χθες σε διαμέρισμα πίσω απ το Πεδίο του Αρεως, πολυ ωραίος χώρος, η Τζένη συμπαθητικό τραβεστί με κορμί άτριχο και μικρά βυζάκια.. μου είπε ότι κάνει ορμόνες... απαλό δέρμα αρκετά θηλυκό... γλωσσόφιλα στον καναπέ και χάδια και μετά στα ενδότερα.. στην αρχή όπως ήταν ξαπλωμένη έκρυβε το εργαλείο ανάμεσα στα πόδια... κι όπως χαιδευόμαστε και φιλιόμαστε... ανοίγει λίγο τα πόδια της και κάνει ένα ντόοοιννννν και πετάγεται ένα πράμα που με τρόμαξε λιγάκι είναι αλήθεια.. παίδες να τόχετε υπόχιν σας... είναι για πολύ.. "γυμνασμένους" κώλους... κι ο δικός μου δεν είναι τόσο πολύ.. εν ολίγοις η συμπεριφορά της ήταν άψογη, γλυκύτατη, ευγενέστατη κι αρκετά καυλιάρα... το "δωράκι" 50
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
zinentin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 6
η seniora καταχωρηθηκε ως αναξιοπιστη των υπηρεσιων με τα καμωματα της....γιατι αυτο το παιχνιδι με της χρεωσεις επιπλεων πανω στην καβλα καποτε πρεπει να σταματηση .....ziron μην απογοητευεσαι και ποιος δεν την εχει πατησει...να ξερεις οτι πολλες απο αυτες που χρεωνουν 50 και τα κανουν ολα!!! καποια στιγμη ξεφουσκωνουν και αρχιζουν οι μαλακιες αυτου του ειδους....Παιδες καθε πραμα για καλο. Δικη μου ευθυνη που της τα εδωσα τα λεφτα οποτε δεν την κατηγορώ. Τα 100 ήταν πολλά, αλλά ηταν ενα μαθημα για μενα οσον αφορα για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.
Απλά ήθελα να πρειδοποιησω με την δική μου εμπειρία τις μετέπειτα τυχόν συναντησεις με την εν λόγο κυρία άλλων συναδέλφων.
Γλυκομουτσουνε δεν τις βρηκα αυτες που προτινες
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
Μπιλάρα είδες αναβάθμιση η Ιζαμπέλλα;; Μου φαίνεται θα κάνω κανενα ταξιδάκι στη Σαλονίκη...
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ Γλυκομούτσουνε , αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια , είναι κλάσεις ανώτερη από παλιά.
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ποτε εκανε dating αυτη ρε και δεν το πηρα γραμμη?Μπιλάρα είδες αναβάθμιση η Ιζαμπέλλα;; Μου φαίνεται θα κάνω κανενα ταξιδάκι στη Σαλονίκη...
αν τι δεις σε συνερευση ετσι οπως τις φωτο εμενε χεσεμαι
ξερει ο dimwhoo τι λεει ο αλεφαντος
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μεγάλε δεν έχεις δίκιο... την είχα πα΄ρει πολλές φορές στην Αθήνα... πριν τη συναντηση της ελεγα οτι θα τη γουσταρα να φοραει ζαρτιερες καλτσες ναναι βαμμενη και ποτε δεν μου χαλαγε χατηρι... μερικες φορες ηταν οντως χυμα... αλλα οπως κι ενα σωρο αλλες έπρεπε να βρεις το κουμπί της.. κι έκανε φοβερό γαμήσι... πολύ προστυχιά...ποτε εκανε dating αυτη ρε και δεν το πηρα γραμμη?
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
Καλησπερα απο την Πατρα.μεγάλε δεν έχεις δίκιο... την είχα πα΄ρει πολλές φορές στην Αθήνα... πριν τη συναντηση της ελεγα οτι θα τη γουσταρα να φοραει ζαρτιερες καλτσες ναναι βαμμενη και ποτε δεν μου χαλαγε χατηρι... μερικες φορες ηταν οντως χυμα... αλλα οπως κι ενα σωρο αλλες έπρεπε να βρεις το κουμπί της.. κι έκανε φοβερό γαμήσι... πολύ προστυχιά...
Εχω μια απορια βρε Γλυκομουτσουνε....και θελω να μου απαντησεις
Οποιο θρεντ και να σηκωσεις,σε ολα εισαι μεσα....Τι Θελξη,τι Ντεζυ,τι πετιμεζι,απολυτη,ξυπολητη....σε ΟΛΑ.
Η απορια μου. Υπαρχει καποια που δεν εχεις παει μαζι της? Υπαρχει?
Θα συμφωνήσω. Σπάνια είναι φτιαγμένη αλλά όταν είναι τα σπάει!ποτε εκανε dating αυτη ρε και δεν το πηρα γραμμη?
OUROBOROS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 7.316
Καλησπέρα μόλις πέρασα από Συγγρού... Αυτή την νορα η σαμπρινα που την βρίσκω; Άκουσα την περασμένη φορά για την εξπρές σέρβις αλλά όσες φορές και αν έχω περάσει δεν υπάρχει τίποτα και σε διαφορετικές ώρες! Παρεμπίπτοντος ούτε η Νικόλ ήταν στο πόστο της.
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
...εσύ μανάρι μου... αλλά που θα μου πας... θάρθεις Αθήνα.. δεν θάρθεις ;;;Καλησπερα απο την Πατρα.
Εχω μια απορια βρε Γλυκομουτσουνε....και θελω να μου απαντησεις
Οποιο θρεντ και να σηκωσεις,σε ολα εισαι μεσα....Τι Θελξη,τι Ντεζυ,τι πετιμεζι,απολυτη,ξυπολητη....σε ΟΛΑ.
Η απορια μου. Υπαρχει καποια που δεν εχεις παει μαζι της? Υπαρχει?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
γιατρε απο θεσ/νικη εισαι?Θα συμφωνήσω. Σπάνια είναι φτιαγμένη αλλά όταν είναι τα σπάει!
Όχι άλλα την έχω τιμήσει και στην Θεσσαλονίκη που έχω ανέβει αλλά και όταν ήταν Αθήνα παλιότεραγιατρε απο θεσ/νικη εισαι?
dimwhoo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 583
- Πόντοι
- 6.060
Επικροτω και επαυξανω.ποτε εκανε dating αυτη ρε και δεν το πηρα γραμμη?
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Επικροτω και επαυξανω.
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
είχε κι εκείνη παλούκι 23εκ., χοντρό και πέτρα ;;
Αυτή είναι?? κάνει τίποτα ?? την ξέρει κανείς??? Αν δεν είναι αυτή, επίσης την ξέρει κανείς???? Μπερδεμένες φωτό έχει, μια καλη, μια αρχαία, κλπ. Εχει εμπειρία κάποιος παιδιααα??
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
μεγάλε πολύ προμόσιον βλέπω... πως πάει;; βγαίνει τίποτα;;Αυτή είναι?? κάνει τίποτα ?? την ξέρει κανείς??? Αν δεν είναι αυτή, επίσης την ξέρει κανείς???? Μπερδεμένες φωτό έχει, μια καλη, μια αρχαία, κλπ. Εχει εμπειρία κάποιος παιδιααα??
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τι εγραψες δε το βλεπω.. να παω η οχι???
να πας τεκνον μου να παςτι εγραψες δε το βλεπω.. να παω η οχι???
για πειτε ρε παιδες αξιζει ατυη??οντως μπερδεμενες οι φωτο..Αυτή είναι?? κάνει τίποτα ?? την ξέρει κανείς??? Αν δεν είναι αυτή, επίσης την ξέρει κανείς???? Μπερδεμένες φωτό έχει, μια καλη, μια αρχαία, κλπ. Εχει εμπειρία κάποιος παιδιααα??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K