Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνάντηση χθες σε διαμέρισμα πίσω απ το Πεδίο του Αρεως, πολυ ωραίος χώρος, η Τζένη συμπαθητικό τραβεστί με κορμί άτριχο και μικρά βυζάκια.. μου είπε ότι κάνει ορμόνες... απαλό δέρμα αρκετά θηλυκό... γλωσσόφιλα στον καναπέ και χάδια και μετά στα ενδότερα.. στην αρχή όπως ήταν ξαπλωμένη έκρυβε το εργαλείο ανάμεσα στα πόδια... κι όπως χαιδευόμαστε και φιλιόμαστε... ανοίγει λίγο τα πόδια της και κάνει ένα ντόοοιννννν και πετάγεται ένα πράμα που με τρόμαξε λιγάκι είναι αλήθεια.. παίδες να τόχετε υπόχιν σας... είναι για πολύ.. "γυμνασμένους" κώλους... κι ο δικός μου δεν είναι τόσο πολύ.. εν ολίγοις η συμπεριφορά της ήταν άψογη, γλυκύτατη, ευγενέστατη κι αρκετά καυλιάρα... το "δωράκι" 50
Ευχαριστούμε σωστή ενημέρωση!

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Παιδες καθε πραμα για καλο. Δικη μου ευθυνη που της τα εδωσα τα λεφτα οποτε δεν την κατηγορώ. Τα 100 ήταν πολλά, αλλά ηταν ενα μαθημα για μενα οσον αφορα για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό.
Απλά ήθελα να πρειδοποιησω με την δική μου εμπειρία τις μετέπειτα τυχόν συναντησεις με την εν λόγο κυρία άλλων συναδέλφων.
Γλυκομουτσουνε δεν τις βρηκα αυτες που προτινες
η seniora καταχωρηθηκε ως αναξιοπιστη των υπηρεσιων με τα καμωματα της....γιατι αυτο το παιχνιδι με της χρεωσεις επιπλεων πανω στην καβλα καποτε πρεπει να σταματηση :tickedoff:.....ziron μην απογοητευεσαι και ποιος δεν την εχει πατησει...να ξερεις οτι πολλες απο αυτες που χρεωνουν 50 και τα κανουν ολα!!! καποια στιγμη ξεφουσκωνουν και αρχιζουν οι μαλακιες αυτου του ειδους....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Συμφωνώ Γλυκομούτσουνε , αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια , είναι κλάσεις ανώτερη από παλιά.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Μπιλάρα είδες αναβάθμιση η Ιζαμπέλλα;; Μου φαίνεται θα κάνω κανενα ταξιδάκι στη Σαλονίκη...
ποτε εκανε dating αυτη ρε και δεν το πηρα γραμμη? :think: :think:
αν τι δεις σε συνερευση ετσι οπως τις φωτο εμενε χεσεμαι
ξερει ο dimwhoo τι λεει ο αλεφαντος :idiot: :idiot:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
μεγάλε δεν έχεις δίκιο... την είχα πα΄ρει πολλές φορές στην Αθήνα... πριν τη συναντηση της ελεγα οτι θα τη γουσταρα να φοραει ζαρτιερες καλτσες ναναι βαμμενη και ποτε δεν μου χαλαγε χατηρι... μερικες φορες ηταν οντως χυμα... αλλα οπως κι ενα σωρο αλλες έπρεπε να βρεις το κουμπί της.. κι έκανε φοβερό γαμήσι... πολύ προστυχιά...

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
μεγάλε δεν έχεις δίκιο... την είχα πα΄ρει πολλές φορές στην Αθήνα... πριν τη συναντηση της ελεγα οτι θα τη γουσταρα να φοραει ζαρτιερες καλτσες ναναι βαμμενη και ποτε δεν μου χαλαγε χατηρι... μερικες φορες ηταν οντως χυμα... αλλα οπως κι ενα σωρο αλλες έπρεπε να βρεις το κουμπί της.. κι έκανε φοβερό γαμήσι... πολύ προστυχιά...
Καλησπερα  απο  την  Πατρα.
Εχω  μια  απορια  βρε  Γλυκομουτσουνε....και  θελω  να  μου  απαντησεις
Οποιο  θρεντ  και  να  σηκωσεις,σε  ολα  εισαι  μεσα....Τι  Θελξη,τι  Ντεζυ,τι  πετιμεζι,απολυτη,ξυπολητη....σε  ΟΛΑ.
Η  απορια  μου.  Υπαρχει  καποια  που  δεν  εχεις  παει  μαζι  της?  Υπαρχει?

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω. Σπάνια είναι φτιαγμένη αλλά όταν είναι τα σπάει!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Καλησπέρα μόλις πέρασα από Συγγρού... Αυτή την νορα η σαμπρινα που την βρίσκω; Άκουσα την περασμένη φορά για την εξπρές σέρβις αλλά όσες φορές και αν έχω περάσει δεν υπάρχει τίποτα και σε διαφορετικές ώρες! Παρεμπίπτοντος ούτε η Νικόλ ήταν στο πόστο της.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Καλησπερα  απο  την  Πατρα.
Εχω  μια  απορια  βρε  Γλυκομουτσουνε....και  θελω  να  μου  απαντησεις
Οποιο  θρεντ  και  να  σηκωσεις,σε  ολα  εισαι  μεσα....Τι  Θελξη,τι  Ντεζυ,τι  πετιμεζι,απολυτη,ξυπολητη....σε  ΟΛΑ.
Η  απορια  μου.  Υπαρχει  καποια  που  δεν  εχεις  παει  μαζι  της?  Υπαρχει?
...εσύ μανάρι μου... αλλά που θα μου πας... θάρθεις Αθήνα.. δεν θάρθεις ;;;

billarosa

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολη την ομαδα.εχει κανενας εμπειρια με μια μιρκα απο το adult??

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
583
Πόντοι
6.060

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
είχε κι εκείνη παλούκι 23εκ., χοντρό και πέτρα ;;

Αυτή είναι?? κάνει τίποτα ??  την ξέρει κανείς??? Αν δεν είναι αυτή, επίσης την ξέρει κανείς???? Μπερδεμένες φωτό έχει, μια καλη, μια αρχαία, κλπ. Εχει εμπειρία κάποιος παιδιααα??

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Αυτή είναι?? κάνει τίποτα ?? την ξέρει κανείς??? Αν δεν είναι αυτή, επίσης την ξέρει κανείς???? Μπερδεμένες φωτό έχει, μια καλη, μια αρχαία, κλπ. Εχει εμπειρία κάποιος παιδιααα??
μεγάλε πολύ προμόσιον βλέπω... πως πάει;; βγαίνει τίποτα;;

ΜΗΤΣΟΣ27

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή είναι?? κάνει τίποτα ??  την ξέρει κανείς??? Αν δεν είναι αυτή, επίσης την ξέρει κανείς???? Μπερδεμένες φωτό έχει, μια καλη, μια αρχαία, κλπ. Εχει εμπειρία κάποιος παιδιααα??
για πειτε ρε παιδες αξιζει ατυη??οντως μπερδεμενες οι φωτο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom