TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
αχχχ...τζαμπα τα μποτέ κ τα μπανια.....δεν γαμαω σημερα με ξενερωσατε .......
αχχχ...τζαμπα τα μποτέ κ τα μπανια.....δεν γαμαω σημερα με ξενερωσατε .......
ελα μορε τωρα ο γιατρος βατραχος ειναι φιλος λιγο χαβαλε το κανουμε το παιδιελα τωρα,υπερβολες,ασε τον ανθρωπο να εκφραστει,αν μη τι αλλο ειναι απο τους πιο καλοπροαιρετους...
τετια vρα μονο η τσουλη θα με σvσει πολλα φιλιααχχχ...τζαμπα τα μποτέ κ τα μπανια.....
πολλα φιλια κι απο μενα,αν καταλαβαινα κ τι λες...με εξεθεσες παλι..τι θα πω τωρα στον niced εεεεε; αδιορθωτετετια vρα μονο η τσουλη θα με σvσει πολλα φιλια
O Maik που ειναι ρε;
Τον πείραξε καποιος μαλ η καποια μαλκω; :-
Φερτε τον πίσω συγνωμοπαρακαλώντας γιατι θα σας δήσω όλους (ες)
Ο Μάκις μετα πολλά τα νούμερα απο πίσω εξαιρείται...
αν καταλαβα καλα,το χει γραψει νομιζω καπου,πως θα δουλευει σε νησι το καλοκαιρι κ μαλλον εχει φυγει χωρις να με χαιρετησει,σημειωσε..που εχει χαθει ο βατραχος ρε παιδια
ναικοκκινη καρτα
μωρο μου εσει παραπονιαρικο .....αν καταλαβα καλα,το χει γραψει νομιζω καπου,πως θα δουλευει σε νησι το καλοκαιρι κ μαλλον εχει φυγει χωρις να με χαιρετησει,σημειωσε..
το σημειωσα........ολο το χειμωνα εδω παρεα κ ε; ευχαριστω πολυμωρο μου εσει παραπονιαρικο .....
εδω ειμαι κ γω ασχετα αν ειμαι μακρια απο τα πραγματα κ θα παραμηνω για καιρο ......φανταζομαι δεν θα χασω και πολλακοκκινη καρτα
Συγγρου ειναι αυτη παχουλη στο προσωπο,πολυ στενη μεση και και τα κωλομαγουλα της ειναι σαν δυο μπαλεσ του μπασκετ....ΚΩΛΑΡΑ.....Δεν την εχω παρει ποτε αλλα το θελω πολυ να απακσιωσω αυτην την περηφανη κωλαρα..ξερει κανει πως την λενε?
Φαίη νομίζωΣυγγρου ειναι αυτη παχουλη στο προσωπο,πολυ στενη μεση και και τα κωλομαγουλα της ειναι σαν δυο μπαλεσ του μπασκετ....ΚΩΛΑΡΑ.....Δεν την εχω παρει ποτε αλλα το θελω πολυ να απακσιωσω αυτην την περηφανη κωλαρα..ξερει κανει πως την λενε?
απο τα ποιο παλια κοματιαΦαίη νομίζω
είδες για να μην με ακούς;;Υστερα απο μια πετυχημένη καταθεση παλιοτερα με μια παθητική τρανς είπα να δοκιμάσω και μια ενεργοπαθητική. Αφου δοκίμασα να τηλεφωνησω αυτές τις οποίες μ είχε προτίνει ο συναδερφος γλυκομουτσουνος τελικα δεν βρίκα καμια και κατέληξα στην εν λόγω κυρία. η συναντηση έγινε στον χωρο της όπου αρχικα μέσω τηλεφωνου συμφωνηθηκε στα 50 ευρω για τις υπηρεσίες της. ενώ είχαμε αρχισει τα προκαταρκτικά (ομορφη σχετικά) μου ζήτησε άλλα 50 για να περασουμε στο κυρίως πιάτο. Αφού έκανα την μαλακία να της τα δώσω (100€ συνολικά) περάαμε στο κυρίως. Αυτη πρώτα σε ενεργητικο ρόλο, αλλά δεν ξεκινησαμε καν, αφου το μετανιωσα. Της ζητησα να αναλαβω εγω ενεργητικό ρόλο και αρνηθηκε με την προφαση πως νευρίασε που δεν την αφησα να με γαμησει. Φυσικά για τα extra 50€ ουτε λόγος. Τελειωσα με μαλακία και δρόμο.
Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να βοήθησε.
Φιλε η ραφαελα εχει ιδικοτητα στα να τσιμπαει τα κατοσταρικα για πλακα παλια πουτανα...θελει ειδικους χηρισμους εχει παντος φοβερες ρογες