Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ελα τωρα,υπερβολες,ασε τον ανθρωπο να εκφραστει,αν μη τι αλλο ειναι απο τους πιο καλοπροαιρετους...
ελα μορε τωρα ο γιατρος βατραχος ειναι φιλος λιγο χαβαλε το κανουμε το παιδι :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
O Maik που ειναι ρε;
Τον πείραξε καποιος μαλ η καποια μαλκω; :huh: :-
Φερτε τον πίσω συγνωμοπαρακαλώντας γιατι θα σας  :zfuck: δήσω όλους (ες)
Ο  Μάκις μετα πολλά τα νούμερα απο πίσω  :pipa1: εξαιρείται...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
O Maik που ειναι ρε;
Τον πείραξε καποιος μαλ η καποια μαλκω; :huh: :-
Φερτε τον πίσω συγνωμοπαρακαλώντας γιατι θα σας  :zfuck: δήσω όλους (ες)
Ο  Μάκις μετα πολλά τα νούμερα απο πίσω  :pipa1: εξαιρείται...
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
που εχει χαθει ο βατραχος ρε παιδια

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
κοκκινη καρτα

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
αν καταλαβα καλα,το χει γραψει νομιζω καπου,πως θα δουλευει σε νησι το καλοκαιρι κ μαλλον εχει φυγει χωρις να με χαιρετησει,σημειωσε.. :(
μωρο μου εσει παραπονιαρικο ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Συγγρου ειναι αυτη παχουλη στο προσωπο,πολυ στενη μεση και και τα κωλομαγουλα της ειναι σαν δυο μπαλεσ του μπασκετ....ΚΩΛΑΡΑ.....Δεν την εχω παρει ποτε αλλα το θελω πολυ να απακσιωσω αυτην την περηφανη κωλαρα..ξερει κανει πως την λενε?

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Συγγρου ειναι αυτη παχουλη στο προσωπο,πολυ στενη μεση και και τα κωλομαγουλα της ειναι σαν δυο μπαλεσ του μπασκετ....ΚΩΛΑΡΑ.....Δεν την εχω παρει ποτε αλλα το θελω πολυ να απακσιωσω αυτην την περηφανη κωλαρα..ξερει κανει πως την λενε?
Φαίη νομίζω

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Υστερα απο μια πετυχημένη καταθεση παλιοτερα με μια παθητική τρανς είπα να δοκιμάσω και μια ενεργοπαθητική. Αφου δοκίμασα να τηλεφωνησω αυτές τις οποίες μ είχε προτίνει ο συναδερφος γλυκομουτσουνος τελικα δεν βρίκα καμια και κατέληξα στην εν λόγω κυρία. η συναντηση έγινε στον χωρο της όπου αρχικα μέσω τηλεφωνου συμφωνηθηκε στα 50 ευρω για τις υπηρεσίες της. ενώ είχαμε αρχισει τα προκαταρκτικά (ομορφη σχετικά) μου ζήτησε άλλα 50 για να περασουμε στο κυρίως πιάτο. Αφού έκανα την μαλακία να της τα δώσω (100€ συνολικά) περάαμε στο κυρίως. Αυτη πρώτα σε ενεργητικο ρόλο, αλλά δεν ξεκινησαμε καν, αφου το μετανιωσα. Της ζητησα να αναλαβω εγω ενεργητικό ρόλο και αρνηθηκε με την προφαση πως νευρίασε που δεν την αφησα να με γαμησει. Φυσικά για τα extra 50€ ουτε λόγος. Τελειωσα με μαλακία και δρόμο.
Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να βοήθησε.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
Υστερα απο μια πετυχημένη καταθεση παλιοτερα με μια παθητική τρανς είπα να δοκιμάσω και μια ενεργοπαθητική. Αφου δοκίμασα να τηλεφωνησω αυτές τις οποίες μ είχε προτίνει ο συναδερφος γλυκομουτσουνος τελικα δεν βρίκα καμια και κατέληξα στην εν λόγω κυρία. η συναντηση έγινε στον χωρο της όπου αρχικα μέσω τηλεφωνου συμφωνηθηκε στα 50 ευρω για τις υπηρεσίες της. ενώ είχαμε αρχισει τα προκαταρκτικά (ομορφη σχετικά) μου ζήτησε άλλα 50 για να περασουμε στο κυρίως πιάτο. Αφού έκανα την μαλακία να της τα δώσω (100€ συνολικά) περάαμε στο κυρίως. Αυτη πρώτα σε ενεργητικο ρόλο, αλλά δεν ξεκινησαμε καν, αφου το μετανιωσα. Της ζητησα να αναλαβω εγω ενεργητικό ρόλο και αρνηθηκε με την προφαση πως νευρίασε που δεν την αφησα να με γαμησει. Φυσικά για τα extra 50€ ουτε λόγος. Τελειωσα με μαλακία και δρόμο.
Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να βοήθησε.
είδες για να μην με ακούς;;

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Φιλε η ραφαελα εχει ιδικοτητα στα να τσιμπαει τα κατοσταρικα για πλακα παλια πουτανα...θελει ειδικους χηρισμους :s&m_1: εχει παντος φοβερες ρογες :tits2:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε η ραφαελα εχει ιδικοτητα στα να τσιμπαει τα κατοσταρικα για πλακα παλια πουτανα...θελει ειδικους χηρισμους :s&m_1: εχει παντος φοβερες ρογες :tits2:

Η Ραφαέλα δυστυχώς κοιτά πολύ το χρήμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom