καλημερα εχει παρει κανεις αυτη την καυλα να μαθουμε τι λεει απο υπηρεσιες??
φαινεται πολυ καλο μωρο
φαινεται πολυ καλο μωρο
καλημερα εχει παρει κανεις αυτη την καυλα να μαθουμε τι λεει απο υπηρεσιες??
φαινεται πολυ καλο μωρο
ρε φιλε
εισαι απο το 2009 στο σαιτ και δεν εχεις πετυχει ποτε να μιλαμε γι' αυτην;
[/quot
να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα αν ειχες καποια εμπειρια μαζι της η ηξερες να μου εδινες καμια πληροφορια...
το ποσο ειμαι στο site ειναι ασχετο...
thanks παντως
δεν βρισκω κριτικες και επειδη σκεφτομαι να την δοκιμασω μηπως εχει κανεις καμια πληροφορια για την συγκεκριμενη??
δεν βρισκω κριτικες και επειδη σκεφτομαι να την δοκιμασω μηπως εχει κανεις καμια πληροφορια για την συγκεκριμενη??
Για το μωρο εδω ξερουμε κατι??? εχει δοκιμασει κανεις?
το δεληγιωργη 30 εχει ακομα τρανς..?
Και εγω ειμαι μεταξυ της elenas sunrise και της www.queenathina.com/]http://www.queenathina.com/[/url] αν βγαλουμε το κοστος εκτος τι γνωμη εχετε?
Αν δεν θελετε εδω, στειλτε και πμ.
Ευχαριστω.
η νάνσυ είναι παίκτη...δέχεται Αγ. Δημήτριο....παθητική, ωραίο κορμάκι....50€....δεν βιάζεται...Αν δεν κάνω λάθος,αυτή πρέπει να είναι η Νάνσυ....ας διορθώσουν ή επιβεβαιώσουν οι πιο έμπειροι...
οχι βατραχε τιποτα το συνταρακτικο μονο οι μισοι εδω πλεον δε μιλιουντε με τους αλλους μισους οι μισες θελουν να βγαλουν τα ματια των αλλων μισων θρεντ κλεινουν κ ανοιγουν καινουρια εγινε ενας σεισμος στη νεα υορκη σφαξαν σχεδον ολοκληρη οικογενεια στο γκειμ οφ θροουνς ... αυτα σε γενικες γραμμες ειμαστε μια αγαπημενη οικογενεια οπως τα ξερεις δηλαδηεχω χασει πολλα η οχι ???
και ποσο παει περιπου..?Κυριως crossdresser εχει.Σε περιπτωση που κανεις μια βολτα και βγει στο παραθυρακι του "στουντιο" η κυρια να της ζητησεις "το κατι διαφορετικο" και θα αποφασισεις!
Προειδοποιηση: ειναι πολυ βρωμικος χωρος.
η νάνσυ είναι παίκτη...δέχεται Αγ. Δημήτριο....παθητική, ωραίο κορμάκι....50€....δεν βιάζεται...
Κυριως crossdresser εχει.Σε περιπτωση που κανεις μια βολτα και βγει στο παραθυρακι του "στουντιο" η κυρια να της ζητησεις "το κατι διαφορετικο" και θα αποφασισεις!
Προειδοποιηση: ειναι πολυ βρωμικος χωρος.