Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Mitsompithas

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι απο μένα, πέρασμα πριν την επιστροφή στο σπίτι απο Συγγρού. Τίγκα στα στρουμφάκια που κόρναραν για να περάσουν να φουλάρουν. Έτσι δεν είχα την ευκαιρία να σταματήσω, αλλά στην Shell (ζορμπάς) μαύρο smartaki με πολύ ωραίο πρόσωπο μέσα. Σώμα δεν είδα, καθότι μέσα. Να το τουφεκίσω ή να αλλάξω καρτέρι ??

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
εχει δοκιμασει κανεις την elena-sunrise γιατι δεν βρισκω καθολου κριτικες.αν δεν θελει απο δω ας μουστειλει pm

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ρε φιλε
εισαι απο το 2009 στο σαιτ και δεν εχεις πετυχει ποτε να μιλαμε γι' αυτην;

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
ρε φιλε
εισαι απο το 2009 στο σαιτ και δεν εχεις πετυχει ποτε να μιλαμε γι' αυτην;
[/quot

να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα αν ειχες καποια εμπειρια μαζι της η ηξερες να μου εδινες καμια πληροφορια...
το ποσο ειμαι στο site ειναι ασχετο...
thanks παντως

has

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν βρισκω κριτικες και επειδη σκεφτομαι να την δοκιμασω μηπως εχει κανεις καμια πληροφορια για την συγκεκριμενη??

Και εγω ειμαι μεταξυ της elenas sunrise και της www.queenathina.com/]http://www.queenathina.com/[/url] αν βγαλουμε το κοστος εκτος τι γνωμη εχετε?
Αν δεν θελετε εδω, στειλτε και πμ.
Ευχαριστω.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.456
Πόντοι
1.056
δεν βρισκω κριτικες και επειδη σκεφτομαι να την δοκιμασω μηπως εχει κανεις καμια πληροφορια για την συγκεκριμενη??

Μηπως οι τιμες ειναι κατα λαθος για Ελβετους πολιτες ? Καλη δεν λεω αλλα στην Ελλαδα το δινει !!! :huh:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.027
Πόντοι
3.886
το δεληγιωργη 30 εχει ακομα τρανς..?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.203
Πόντοι
2.477
το δεληγιωργη 30 εχει ακομα τρανς..?

Κυριως crossdresser εχει.Σε περιπτωση που κανεις μια βολτα και βγει στο παραθυρακι του "στουντιο" η κυρια να της ζητησεις "το κατι διαφορετικο" και θα αποφασισεις!
Προειδοποιηση: ειναι πολυ βρωμικος χωρος.

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
εχω χασει πολλα η οχι ???

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
435
Πόντοι
26

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Αν δεν κάνω λάθος,αυτή πρέπει να είναι η Νάνσυ....ας διορθώσουν ή επιβεβαιώσουν οι πιο έμπειροι...
η νάνσυ είναι παίκτη...δέχεται Αγ. Δημήτριο....παθητική, ωραίο κορμάκι....50€....δεν βιάζεται...

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.270
Πόντοι
216
εχω χασει πολλα η οχι ???
οχι βατραχε τιποτα το συνταρακτικο μονο οι μισοι εδω πλεον δε μιλιουντε με τους αλλους μισους οι μισες θελουν να βγαλουν τα ματια των αλλων μισων θρεντ κλεινουν κ ανοιγουν καινουρια εγινε ενας σεισμος στη νεα υορκη σφαξαν σχεδον ολοκληρη οικογενεια στο γκειμ οφ θροουνς ... αυτα σε γενικες γραμμες ειμαστε μια αγαπημενη οικογενεια οπως τα ξερεις δηλαδη
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.027
Πόντοι
3.886
Κυριως crossdresser εχει.Σε περιπτωση που κανεις μια βολτα και βγει στο παραθυρακι του "στουντιο" η κυρια να της ζητησεις "το κατι διαφορετικο" και θα αποφασισεις!
  και ποσο παει περιπου..?

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
η νάνσυ είναι παίκτη...δέχεται Αγ. Δημήτριο....παθητική, ωραίο κορμάκι....50€....δεν βιάζεται...

:thumbsup: :thumbsup: περιοχή Ασυρμάτου,για την ακρίβεια...τιμή δεν θυμάμαι,αλλά είναι ΟΚ επιλογή και υπηρεσίες και σαν άτομο.....έχει κι ένα μικρό σκυλάκι και κάθεται και βλέπει...χαχαχα..τι να σκέφτεται άραγε ? :grin: :grin: :grin:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
η παχουλή κυρία που βγαίνει στο πορτάκι είναι γυναίκα από αλλαγή φύλου. Στα ενδότερα έχει μία άλλη μετριότατη κροςς (τουλάχιστον όταν πήγα εγώ) και η ταρίφα ήταν 30-40 δεν θυμάμαι ακριβώς. Ο χώρος είναι στα στανταρς και τις απαιτήσεις του 1970 με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σημειολογικά, παλιά δούλευε εκεί η Δήμητρα της Μυτιλήνης. Είναι μία εμπειρία πάντως να πας έστω 1 φορά. Εκτός βέβαια αν προτιμάς την Βούλα στην μαιζονέτα της Ακρόπολης...  για ρομαντικές καταστάσεις.
p.s.
Βούλα = (χαϊδευτικό του Μπουλαμαρκ)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom