Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εδω ο κοσμος καιγετε ...και η Βαλεντινα ...αφαντη!

Νεα αφιξη η ... Σουζανα!

Καθε ομοιοτης με τη Βαλεντινα ειναι συμπτωματικη!

Η Αλικη συνεχιζει να διαψευδει τις φημες που τη θελουν σε ενδιαφερουσα!

Ο Χιου Γκραντ δεν κανει δηλωσεις [ φωναζει η γυναικα του ]

Βαλε Φινα ! Βααλεεεε Φιιναα !

Να βαλει?

ween_chocolate_cheese_fr.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.freewebs.com/incinerator2/monkeycheese.jpg[/img[/URL]]
[img]http://riversaredamp.files.wordpress.com/2007/01/cheese-wheels.jpg

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Οποια και να είναι η αντίδραση της ένα gangbang 100 ανδρών για τα προκαταρκτικά θα τη φέρει στα ίσα της. Όταν θα σταματήσει να λισαει  μετά από αυτό θα την βγάλω στην αυλή και με μια μανικα με πολύ παγωμένο νερό θα τις δείξω τι σημαίνει να είσαι Τραβεστι και όχι cross dresser.  Θα της βάλω τη στολή μπαλέτου που φοράει στο σίτε της θα την ανεβάσω στην πολυκατοικία μου θα τη δέσω σα σημαδούρα  και όλη η Αθηνα θα ξερη που βρίσκομε. Όταν θα τελειώνει κάποιος θα τον στέλνω στην Ταράτσα  οπού  ο Βαλαντης   πρόθυμος  θα χρησιμοποιεί την γλωσσά του για τον καθαρισμό του Ανδρος. Μονο  έτσι θα  γινη  από ένα άγριο Ζαρκάδι που είναι σήμερα  ένα αξιοσέβαστο πλάσμα.Στην σημερινή εποχή τα πάντα δαμάζονται. Από αγρια ζώα της ζούγκλας μέχρι το συγκεκριμένο cross dresser. Απλά πρέπει να μελετήσεις τα γραφόμενα του,  τον τρόπο που κάνη σεξ, και το φαγητό που τρώη. Επειδή μου κίνησε το ενδιαφέρον η συμπεριφορά του, μπορώ να πω μετά βεβαιότητος, ότι μετά Από ένα καλό κλύσμα όλα διορθώνονται. Τώρα για τη μυθομανία υπάρχει λύση και για αυτό. Την πιάνουμε Από τα ποδια, την γυρνάμε ανάποδα την κρεμάμε 24 ώρες Από ένα τσιγκέλι του ρίχνουμε 666 βουρδουλιές, όχι λιγότερο γιατί θα χαλάσει το αυγολέμονο.  Του βάζω ένα φίδι στο παντελόνι του και τον ρωτάο απεταξαμην  τις μυθοπλασίες??  Θα λέει αυτός.  Απεταξαμην.  Θα τον ρωτήσω 9 φορές.  Την δέκατη δεν θα την αντέξει. Μετά θα τον κατεβάσω,  θα τον βάλω στο πλυντήριο που πλύνουν τα σκυλιά  και όταν θα έχει γινη  κουκούλι θα σας τον παραδώσω. 

Ναι μετα θα εκανα σχεση μαζη της.

ΔΑΝΑΑΡΑ ΤΡΑΝΣΑΡΑ ΤΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Π Α Ρ Α Δ Ε Χ Ο Μ Α Ι !!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γλυκια μου Δαναη πιθανα οταν εγω εκανα τα πρωτα μου βηματα στον χορο που αναφερεις ,εσυ  μαθενες μπουσουλοντας την πρωτη σου σταση ( Στα 4)
Η ατακα θηλυκη τρανς ειναι μια σαχλη αοριστη  λεξη που για το συγκεκριμενο ειδος μπορει να υπονοει πολλα...Το Βραδυ και κατοπιν σοβαντισματος πολλες ειναι  πολυ "Θηλυκες".Αλλες ειναι πολυ  θηλυκες αλλα κυνηγοι ομορφων  κολων,αλλες ειναι μετρια  θηλυκες στην εμφανιση αλλα  βομβες στην συμπεριφορα και το κρεββατι και αν υπονοει εμφανηση...... Η Νορα πχ ειναι πολυ θηλυκη με βυζαρες και  τσικπουκοχειλα αλλα ειναι φιρμα για το τεραστιο γατι της...Η Νικολ ειναι διμετρη κουκλα αλλα το γατι  της εχει γινει παρελθον.Αν πας να αγορασεις ρυζι....Ρυζι λενε ολες οι συσκευασιες....απλα η καθε ποικιλια...εχει τα  δικα της + και -

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γλυκια μου Δαναη πιθανα οταν εγω εκανα τα πρωτα μου βηματα στον χορο που αναφερεις ,εσυ  μαθενες μπουσουλοντας την πρωτη σου σταση ( Στα 4)
Η ατακα θηλυκη τρανς ειναι μια σαχλη αοριστη  λεξη που για το συγκεκριμενο ειδος μπορει να υπονοει πολλα...Το Βραδυ και κατοπιν σοβαντισματος πολλες ειναι  πολυ "Θηλυκες".Αλλες ειναι πολυ  θηλυκες αλλα κυνηγοι ομορφων  κολων,αλλες ειναι μετρια  θηλυκες στην εμφανιση αλλα  βομβες στην συμπεριφορα και το κρεββατι και αν υπονοει εμφανηση...... Η Νορα πχ ειναι πολυ θηλυκη με βυζαρες και  τσικπουκοχειλα αλλα ειναι φιρμα για το τεραστιο γατι της...Η Νικολ ειναι διμετρη κουκλα αλλα το γατι  της εχει γινει παρελθον.Αν πας να αγορασεις ρυζι....Ρυζι λενε ολες οι συσκευασιες....απλα η καθε ποικιλια...εχει τα  δικα της + και -

Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Σουζανα μου θα φροντισω το συντομοτερο να βρεθω με ραντεβου με καποιες απο αυτες. Μια που μου τις συστηνης.
Με εβαλες σε πειρασμο τωρα. Αχ. Αυτη η Ανοιξη κανη μεγαλη ζημια τελικα....
Συλβια παρε ποικιλια Ρυζι θα το χρειαστουμε.
Τον ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΠΕΝ Προτιμω.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Καλησπερα ρε κοριτσι μου!
Καλως ηρθες στο χωρο μας!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι μπραβο καμαρι μου.Να ενημεροθεις asap.Οτι μαθενει κανεις καλο ειναι.Οσο για την  ανοιξη ειναι  γνωστη παλουκοκατασκευαστρια εξ ου και την ανοιξη πιανουν τον Μαη...με το γνωστο υπονοουμενο...Τωρα για το ρυζακι...καλο ειναι το Μπραρμπα μπεν...μικροκοκο....σε σουπα απεφυγε να το βαλεις μονο γιατι κολαει και γινετε ενα πραμα και κινδινευεις απο ρυζοτο να φας κατι σαν χυλοπιτα   :)
Ασχετο η Συλβια ειναι κατι σαν υπηρετικο προσωπικο σου? κατι σαν εκπεδευομενη που κραταει σημειωσεις για το τι ορεγεσαι?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σουζανα ,οταν μπηκες ειπες οτι μπηκες για ενημερωση των παιδιων και δικη μας.....
τωρα γιατι κανεις επιθεση στην Δαναη, δεν υπαρχει λογος...
περιμενουμε ενημερωση !!! και οτι καλητερο εχεις να προτεινεις....!

Επισκέπτης
Σουζανα ,οταν μπηκες ειπες οτι μπηκες για ενημερωση των παιδιων και δικη μας.....
τωρα γιατι κανεις επιθεση στην Δαναη, δεν υπαρχει λογος...
περιμενουμε ενημερωση !!! και οτι καλητερο εχεις να προτηνεις....!

εγω προτεινω να στριγκακια φετος οτι θα φορεθουν σε κορδονι style...εσυ τι προτεινεις?

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν κανω καμμια επιθεση απλα χαριτολογω!! Δεν ειπα κατι κακο νομιζω, απλα  υοθετω το πνευμα του φορουμ  :)
Οσο για πληροφοριες οσοι μου ζητησαν τις πηραν

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν κανω καμμια επιθεση απλα χαριτολογω!! Δεν ειπα κατι κακο νομιζω, απλα  υοθετω το πνευμα του φορουμ  :)
Οσο για πληροφοριες οσοι μου ζητησαν τις πηραν
  Μα δεν νομιζω να εχεις πει κατι.....ανεφερες ως παραδειγμα δυο κοριτσια... αυτο εννοεις;

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδω δεν ρωτισε κανεις. Σε πριβε ρωτισαν πολλοι.Τωρα αν εσυ εννοεις να κατσω να γραψω σε στυλ εκθεσης ποια που ποτε τι και γιατι......δεν το βλεπω να το κανω...Οσοι ψαχνουν παντος ενημερωθηκαν  :)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αντε βρε σουζανα που ειχες τη μηχανη τη  virago :think: :think: που βγαινεις στην φαληρου κανε μας καμια ενημερωση...καλε ποτε εγινεσ μελαχρηνη με ισιο μαλλι?χθες το βραδυ που σε ειδα εισουν ξανθια κατσαρομαλλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αντε βρε σουζανα που ειχες τη μηχανη τη  virago :think: :think: που βγαινεις στην φαληρου κανε μας καμια ενημερωση...καλε ποτε εγινεσ μελαχρηνη με ισιο μαλλι?χθες το βραδυ που σε ειδα εισουν ξανθια κατσαρομαλλα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αχ Συλβια μου τι κοντεψε να παθω!!!!!
Αληθεια??
Και ελεγα να πω στη Σουζανα νε ερθη σπιτη μου να το κανουμε τσαμπα.
Τωρα μετα απο αυτο που ειπες τσαμπα δεν εχει.
Ατυχισε η Σουζανα.

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Σουζαννα η υπογραφουσα με την Σουζαννα της Φαληρου δεν εχει καμμια σχεση.Και δεν βγαινω στην  φαληρου αλλα μετα την Express Service...Δεν ειμαι απο αυτες που κρυβονται στα στενακια.

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οποια οποιος μπαινει και παριστανει τη τρανς χωρις φωτο  αξιζει μονο δουλεμα και τιποτα αλλο!!!
ο φιλος μας η σουζανα και ο αλικος με το βαλαντη(που πιθανον ναναι το ιδιο ατομο)
καλο θαναι να σταματησουν να λενε μαλακιες γιατι ολα τα μελη γελανε μαζι τους! :jerking: :jerkin

JOHN__36

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δαναη θεά, χαρισε μας τη φωτο που εχεις στο προφιλ σου.
Νομιζω οτι το θελουν ολοι αυτο!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συνημμένα

• TRANS+DANAH+254+copy+copy.jpg
    TRANS+DANAH+254+copy+copy.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 25

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα καλο μωρο trans με σωμα γυναίκας (βυζάρες) και με πουτσο υπάρχει εδώ μέσα για να κανονίσουμε παρέα???

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606

Συνημμένα

• 11ssss.jpg