You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μ αρεσει που τοσα χρονια οι αντρες λεγανε πωπω τι μουναρα ειναι αυτη...τωρα λενε τι ψωλαρας ειναι αυτος ...καταντια :S
Επισκέπτης
Enan tetio thelo alla pou na vris gamoto!!!!
Maresei na skizo tetia mora alla kai na pezo kai me ton poutso tous.....
συγχαρητηρια σου ευχομαι με τον καιρο να τον φας κιολας
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποσο θα ηθελες Αγαπητε (ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΡΧΙΔΙΛΑ!!!) να καβαλησεις ενα τετοιο!!! Για να εισαι ολο εδω μεσα .... αυτο δειχνεις Μωρακι!!!συγχαρητηρια σου ευχομαι με τον καιρο να τον φας κιολας
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δαναη ελπιζω να μην εννοεις οτι η Σουζανα, ειναι και αυτη ενας πελατης σου , που τον εδιωξες και ειπε να σε εκδικηθει... γιατι δεν το αντεξε και αυτος................................Αχ Συλβια μου τι κοντεψε να παθω!!!!!
Αληθεια??
Και ελεγα να πω στη Σουζανα νε ερθη σπιτη μου να το κανουμε τσαμπα.
Τωρα μετα απο αυτο που ειπες τσαμπα δεν εχει.
Ατυχισε η Σουζανα.
Δαναη με γραφεις και δεν μου απαντας σε αυτο που σε εχω ρωτησει ......... περιμενω.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατι διαγραφτηκε το μηνυμα σου.....
Επισκέπτης
Γιατι διαγραφτηκε το μηνυμα σου.....
εγω το εσβησα γιατι βαριεμαι τις αντιπαραθεσεις...καποια αλλη στιγμη που θα εχω πιο πολυ ορεξη θα τσακωθουμε να γουσταρουμε...τωρα ειμαι κ αρρωστος κ δεν εχω ορεξη
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλα τοτε . περαστηκα σου και γρηγορη αναρρωση!!!εγω το εσβησα γιατι βαριεμαι τις αντιπαραθεσεις...καποια αλλη στιγμη που θα εχω πιο πολυ ορεξη θα τσακωθουμε να γουσταρουμε...τωρα ειμαι κ αρρωστος κ δεν εχω ορεξη
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το Βαλεντινακι μας! μεγαλες αλαγες!!!αλικη, που χαθηκε η φιλη σου η βαλεντινα?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
το'κοψε?Το Βαλεντινακι μας! μεγαλες αλαγες!!!
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με την τρελλα που εχει! μπορει και να σας πει της αποφασεις της...... προς το παρον ειναι φουλ Ερωτευμενη!!!
Tελικα οσοι μου εστειλαν μαιλ και με προειδοποιησαν ειχανε τα δικια τους.Καποιος πελατης πριν αρκετες μερες μου ειπε οτι εδω μιλανε για τρανς με εναν εντελως ασχετο τροπο.Και οπως βλεπετε εκανα την βλακεια να κανω account και να μπω να πω την αποψι μου και ισως να βοηθησω καποια ατομα να βρουν αυτο που ψαχνουν γιατι ειχα την εντυπωση πως το site αυτο ηταν πορταλ για οσους ψαχνουν ηδονη επι πληρωμη.Αμεσως καποια ατομα μου εστειλαν μηνυματα λεγοντας μου πως εδω μεσα ειναι εντελως ανισοροπη η ολη κατασταση και δεν θα βγαλω ακρη.Τελικα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καμμια τρανς εδω μεσα,γραφουν διαφορες βλακειες,παριστανουν τους καμποσους και αλλοι παριστανουν τις τραβεστι.Θα σας συμβουλευα να ανοιξετε ενα blog για να εκτονωνετε ολα αυτα που σας βασανιζουν γιατι εδω μεσα δεν βλεπω με ολες τις βλακειες που λετε παριστανοντας τους εξυπνους και τους ανθρωπους με χιουμορ να εκτονωνεστε,μονο τσιναβωτοι δεν ειστε!
Τα τσολια μου ερχονται καθε βραδυ στη Συγγρου παρολες τις βλακειες που μας λενε τουλαχιστον δειχνουν τη φατσα τους και δεν κρυβονται πισω απο nicknames!
Οσο για το αν ειμαι τρανς η οχι οποιος αμφιβαλει ασ κατεβει στην πιατσα να με δει,αν ειμαι Σουζανος η αν το παιζω.Δεν θα απαντισω αλλο σε οποια βλακεια γραψετε απλα θα μπαινω να κοιταζω τα μηνυματα και να απανταω οπως ηδη κανω σε ατομα που ψαχνουν κατι και μπορω να τους φανω χρησιμη.Δοξασοι απο τετοιες εξυπναδες εχω καθε βραδυ αμετρητα τσολακια που κατεβαινουν ορδες στη Συγγρου και λενε διαφορα που θα ελεγα κιολας με μια δοση σαρκασμου.....πως εχουν μεγαλυτερο ταλεντο...γιαυτο βγαινουν και στο παλκο με την αφεντομουτσουναρα τους και τα λενε....και στην τελικη δεν βλεπω παρολο που διαβασα τους κανονες του Forum να ασχολειται κανεις admin με ολα τα ασχετα που γραφονται εδω μεσα.
Οσο Για την Δαναη και την Συλβια....well κατα την αποψη μου...η Δαναη ειναι καποιο φιλοδοξο τρανσ-to be αγορακι που ισως ψαρευει κανενα ασχετο εδω μεσα.Γιατι τραβεστι δεν ειναι.Και η Συλβια απο οτι μου ειπαν εχτες το βραδυ ειναι καποιος που ντυνεται περιστασιακα και περιφερεται....στις πιατσες του fix.Θα ενημερωσω την Χριστινα στο σωματειο για αυτο παντος.Η αλικη μου ειναι παντελως αγνωστη.Και οποια η οποιος αμφιβαλλει..το ξαναλεω...Ας ερθει στην Express να με βρει!
Τα τσολια μου ερχονται καθε βραδυ στη Συγγρου παρολες τις βλακειες που μας λενε τουλαχιστον δειχνουν τη φατσα τους και δεν κρυβονται πισω απο nicknames!
Οσο για το αν ειμαι τρανς η οχι οποιος αμφιβαλει ασ κατεβει στην πιατσα να με δει,αν ειμαι Σουζανος η αν το παιζω.Δεν θα απαντισω αλλο σε οποια βλακεια γραψετε απλα θα μπαινω να κοιταζω τα μηνυματα και να απανταω οπως ηδη κανω σε ατομα που ψαχνουν κατι και μπορω να τους φανω χρησιμη.Δοξασοι απο τετοιες εξυπναδες εχω καθε βραδυ αμετρητα τσολακια που κατεβαινουν ορδες στη Συγγρου και λενε διαφορα που θα ελεγα κιολας με μια δοση σαρκασμου.....πως εχουν μεγαλυτερο ταλεντο...γιαυτο βγαινουν και στο παλκο με την αφεντομουτσουναρα τους και τα λενε....και στην τελικη δεν βλεπω παρολο που διαβασα τους κανονες του Forum να ασχολειται κανεις admin με ολα τα ασχετα που γραφονται εδω μεσα.
Οσο Για την Δαναη και την Συλβια....well κατα την αποψη μου...η Δαναη ειναι καποιο φιλοδοξο τρανσ-to be αγορακι που ισως ψαρευει κανενα ασχετο εδω μεσα.Γιατι τραβεστι δεν ειναι.Και η Συλβια απο οτι μου ειπαν εχτες το βραδυ ειναι καποιος που ντυνεται περιστασιακα και περιφερεται....στις πιατσες του fix.Θα ενημερωσω την Χριστινα στο σωματειο για αυτο παντος.Η αλικη μου ειναι παντελως αγνωστη.Και οποια η οποιος αμφιβαλλει..το ξαναλεω...Ας ερθει στην Express να με βρει!
Tελικα οσοι μου εστειλαν μαιλ και με προειδοποιησαν ειχανε τα δικια τους.Καποιος πελατης πριν αρκετες μερες μου ειπε οτι εδω μιλανε για τρανς με εναν εντελως ασχετο τροπο.Και οπως βλεπετε εκανα την βλακεια να κανω account και να μπω να πω την αποψι μου και ισως να βοηθησω καποια ατομα να βρουν αυτο που ψαχνουν γιατι ειχα την εντυπωση πως το site αυτο ηταν πορταλ για οσους ψαχνουν ηδονη επι πληρωμη.Αμεσως καποια ατομα μου εστειλαν μηνυματα λεγοντας μου πως εδω μεσα ειναι εντελως ανισοροπη η ολη κατασταση και δεν θα βγαλω ακρη.Τελικα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καμμια τρανς εδω μεσα,γραφουν διαφορες βλακειες,παριστανουν τους καμποσους και αλλοι παριστανουν τις τραβεστι.Θα σας συμβουλευα να ανοιξετε ενα blog για να εκτονωνετε ολα αυτα που σας βασανιζουν γιατι εδω μεσα δεν βλεπω με ολες τις βλακειες που λετε παριστανοντας τους εξυπνους και τους ανθρωπους με χιουμορ να εκτονωνεστε,μονο τσιναβωτοι δεν ειστε!
εισαι μαζι με τη μαρινα?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δ Α Ν Α Η
Σχολια της Σουζανας.
Οσο Για την Δαναη και την Συλβια....well κατα την αποψη μου...η Δαναη ειναι καποιο φιλοδοξο τρανσ-to be αγορακι που ισως ψαρευει κανενα ασχετο εδω μεσα.Γιατι τραβεστι δεν ειναι.
Λυπαμε που θα σε δισαρεστισω Σουζανα αλλα ο κοσμος εδω ξερη τι ειμαι και πια ειμαι.
Εσυ προσωπικα δεν με γνωριζης, και ουτε προκειτε, για να εχης γνωμη για μενα. Για αυτο εφοσων λες οτι θες να πληροφορεις το κοσμο για τις Τρανς να ξερεις κατι. Τρανς δεν εχη μονο στη Συγγρου.
Συνημμένα
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κοριτσι μου εχουμε αναγκη απο Τρανς και μην δινεις σημασια σε καποιους ανοητους που αμφισβητουν.....Tελικα οσοι μου εστειλαν μαιλ και με προειδοποιησαν ειχανε τα δικια τους.Καποιος πελατης πριν αρκετες μερες μου ειπε οτι εδω μιλανε για τρανς με εναν εντελως ασχετο τροπο.Και οπως βλεπετε εκανα την βλακεια να κανω account και να μπω να πω την αποψι μου και ισως να βοηθησω καποια ατομα να βρουν αυτο που ψαχνουν γιατι ειχα την εντυπωση πως το site αυτο ηταν πορταλ για οσους ψαχνουν ηδονη επι πληρωμη.Αμεσως καποια ατομα μου εστειλαν μηνυματα λεγοντας μου πως εδω μεσα ειναι εντελως ανισοροπη η ολη κατασταση και δεν θα βγαλω ακρη.Τελικα απο οτι βλεπω δεν υπαρχει καμμια τρανς εδω μεσα,γραφουν διαφορες βλακειες,παριστανουν τους καμποσους και αλλοι παριστανουν τις τραβεστι.Θα σας συμβουλευα να ανοιξετε ενα blog για να εκτονωνετε ολα αυτα που σας βασανιζουν γιατι εδω μεσα δεν βλεπω με ολες τις βλακειες που λετε παριστανοντας τους εξυπνους και τους ανθρωπους με χιουμορ να εκτονωνεστε,μονο τσιναβωτοι δεν ειστε!
Συμφωνο και εγω με την γνωμη σου... αλλα σκεψου οτι υπαρχουν πολλοι που τους δινουμε καποια πραγματα!!! και ειδες φανταζομαι ποσα ατομα σου εστηλαν υπεροχα μηνυματα απο εδω!!! μην σκεφτεσαι τους Βλακες που κανουν πλακιτσα και κανε οτι κανουμε εμεις με την Βαλεντινα, τους κανουμε πλακα!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K