Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι τι γουσταρω εγω, αλλα το τι μπορει να σκεφτει ο καθενας μας, σε ενημερωνω οτι τουλαχιστων τη Δαναη την εχεω δει απο κοντα. Οποισδηποτε μπορει να βαλει μια  fake φωτο και να λεει οτι θελει.
    :
Καθε φορα που μπαινει κατι νεο...... ολο καινουργιοι....  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
τωρα εσυ τι να εισαι .....
ποιος ... ποια....

JOHN__36

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ προσωπικα ξερεις εαν ειμαι καινουργιος ή οχι.

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ειπα και ποια ειμαι και που  βγαινω...Οστις ορεγεται να δει τη φατσαμ...Μολων λαβε...πουπε και το θεοτεκνο ο Λεωνιδας...Δεν ηρθα εδω μεσα να λαβω μερος σε καλιστεια.....ποια ειναι η πιο  σεχυ σε φωτο.τη γνωμημ να  πω ηρθα!
Και  μην ανησυχεις...Λεω να παω  αποψε κατα  Φιχ...μετα απλα ρωτιξε την Φιλη της  φιλης σου τη Συλβια να σπει...

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ειπα και ποια ειμαι και που  βγαινω...Οστις ορεγεται να δει τη φατσαμ...Μολων λαβε...πουπε και το θεοτεκνο ο Λεωνιδας...Δεν ηρθα εδω μεσα να λαβω μερος σε καλιστεια.....ποια ειναι η πιο  σεχυ σε φωτο.τη γνωμημ να  πω ηρθα!
Και  μην ανησυχεις...Λεω να παω  αποψε κατα  Φιχ...μετα απλα ρωτιξε την Φιλη της  φιλης σου τη Συλβια να σπει...
δεν εχω σχεση με το φιξ κουκλα μου στον καμενο  ειμαι και 8α χαρω να σε γνωρισω επιδη στο ειπα δεν ξερω καμια  αλλη σουζανα εκτος αυτην που μενει στο φιξ

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στον Καμμενο!!! Τοτε με  ξερεις και με παραξερεις....ειμαι αυτη με το κοκινο αυτοκινητο....Που περναει τακτικα απο τον καμμενο λογο της κοντινης γκαρσονιερας....

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλε μοντ!
ψιτ καλε!
δεν πιστευω να μας τελειωσουν οι σελιδες?
:2funny:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειδες! και γω νομιζα πως το Σωτηρης βγαινει απο το Μπελου!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλε μοντ!
ψιτ καλε!
δεν πιστευω να μας τελειωσουν οι σελιδες?
:2funny:
Απο την ωρα που ηρθε η Βαλεντινα εχουν γραφτει πανω απο 250 σελιδες....
και μην αρχισουν οι διαφοροι(Μαλακιες) γιατι και αυτοι πριν τι λεγανε............
Α η μηπως για επιστημονικα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στον Καμμενο!!! Τοτε με  ξερεις και με παραξερεις....ειμαι αυτη με το κοκινο αυτοκινητο....Που περναει τακτικα απο τον καμμενο λογο της κοντινης γκαρσονιερας....
ακομα δεν μπορω να καταλαβω πια εισαι....μηπως εχεις αλλο ονομα εκει?αν θες μιλα μου με πμ και πες να καταλαβω...απο κει περνανε 3-4 με κοκκικο αμαξι

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Δεν ειναι τι γουσταρω εγω, αλλα το τι μπορει να σκεφτει ο καθενας μας, σε ενημερωνω οτι τουλαχιστων τη Δαναη την εχεω δει απο κοντα. Οποισδηποτε μπορει να βαλει μια  fake φωτο και να λεει οτι θελει.
Οκ αλλα δύσκολο θα σου ήταν να μας κάνεις το χατήρι? εκτός αν φοβάσαι να μας δείξεις...

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και υστερα λες για 2 τρελες που αγαπουν...γιατι σιωπουν...γιατι σιωπουν.....φεξε ψηλα κιαγναντευε...Σταματαει το  βαλαμο....εισαι ενα χαλι και μισο....μιλατε κανενα μισαωρο...και επιδη εισαι καλος χαρακτηρας...σε πλρωνει..και φευγει....Χεστικε το βαλαμο..αν εισαι και τελειοφιτος της  παντειου...Αλλα τι να πω....αμα κανουμε αχταρμα τη δουλεια με τις σαλατες...και τα λενε εδω μεσα....
Ηθελα να ξερω....αμα ηταν  θεμα χαρακτηρα τι λισαξαμε ολες να κανουμε βυζακια και αποτριχωσεις και ολα τα αλλα συναφη.....τζαμπα λεφτα γαμοτι...πας ενα πανεπιστιμιο..μορφωνεσαι...και μετα...ουρες τα μπαλαμια....
Και μιας και το ανεφερες  κυρα Συλβια...θα ανεβω αποψε κατα του φιξ μερια...κυττα να σε βρω ομως....για να με δεις και να σε  δω να  εχουμε αποψι και  θα σου πω εγω ποια ειναι ανυπαρκτη.... καραγκιοζακο.... μι σε πετυχω μονο.... και τοτε  θα  σου μαθω λιγη ιστορια...πως φεροτανε οι  τραβεστι παλια...που θα με πεις και ανυπαρκτη και θα ενημεροσω και τις αλλες εκει περα....για το ποσο καλη και γλυκια εισαι..να τοχουν υποψιν τους...και αν δεν σε  ξερει η Μανια...καποια  θα σε  ξερει....Μαθαμε το ιντερνετ  τωρα και γιναμε  βεντετες....
Οσο  για σενα  Δαναη  οτι εισαι λογαριασμος και  δικαιομα σου..Αλλα μη ζητας να σε  σεβαστουν οταν εσυ δεν σεβεσαι...οτι δινεις παιρνεις...και ξαναδιαβασε τα λεγομενα μου ..Δεν ανεφερα πως τρανς εχει μονο στη Συγγρου..αν και εκει ειναι οι καλυτερες..αλλα λεμε τωρα....Και επισης προς ενημερωση...Η ταυτοτητα μου δεν λεει πια Βρασιδας ....Αρα τα γαλονια  για να λεω τη γνωμη μου τα κερδισα δεν μου τα χαρισανε.....

ασε τις απειλες κατα μερους γιατι αν εισαι οντως τρανς και βγαινεις στη συγγρα,αυτο δεν ειναι υπερ
σου!ο κοσμος ειναι μικρος και γνωριζομαστε ολοι λιγος πολυ......

με τη συλβια μην ασχολεισαι για να μην ασχοληθουμε και εμεις μαζι σου......
προσεχε!

Επισκέπτης
ασε τις απειλες κατα μερους γιατι αν εισαι οντως τρανς και βγαινεις στη συγγρα,αυτο δεν ειναι υπερ
σου!ο κοσμος ειναι μικρος και γνωριζομαστε ολοι λιγος πολυ......

με τη συλβια μην ασχολεισαι για να μην ασχοληθουμε και εμεις μαζι σου......
προσεχε!

καλως τηνα κ ας αργησε :grin: :grin:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βαρα με  σατραπη μου!!!! Κανε μου τα κολομερια σκακιερες....Ναι πασα μου....ετσι τρομαξε με και απο μενα οτι θες.....γονατισα ηδη κυτα με....και λιωνω σαν κερακι( δεν πλερωσα τα μαθηματα υποκριτικης στην μαρθα βουρτση τζαμα απο οτι βλεπετε)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom