aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κουκλα μου...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ!!!
Κουκλα μου...
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ!!!
Γιατι εσυ που το εκοψες ,τι εισαι............ενας πουστης εισαι
Γιατι εσυ που το εκοψες ,τι εισαι............
ενας πουστης εισαι
παλι καλα που σιγα σιγα αρχιζεις να αποδεχεσαι αυτο που εισαι
ΕΣΥ;παλι καλα που σιγα σιγα αρχιζεις να αποδεχεσαι αυτο που εισαι
το'χει κοψει αληθεια?Γιατι εσυ που το εκοψες ,τι εισαι............
παλι καλα που σιγα σιγα αρχιζεις να αποδεχεσαι αυτο που εισαι
Πως αλαζεις το θεμα.....Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡ ανάμεσα στις θρυλικές τραβεστί του μπαρ "Χαβάη"
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡ είναι ένας σημαντικός Έλληνας συγγραφέας που δεν τον ξέρουν πολλοί. Με τα "Φίδια στον Κολωνό" έδωσε πρώτος τη νεορεαλιστική εικόνα των Δυτικών Συνοικιών, στις οποίες μεγάλωσε - τη λαχτάρα για ζωή που ασφυκτιά στις όχθες του ποταμιού και στις αλάνες. Με το νέο, αυτοβιογραφικό βιβλίο του "Μπλε Καστόρινα Παπούτσια", μια ροκ ιστορία από τις ταραγμένες μέρες του ’64, καταδύεται στο πιο αμαρτωλό μπαρ της εποχής, τη Χαβάη, και μιλά για τις θρυλικές τραβεστί που έκαναν εκεί πρόγραμμα, τα ταμπού μιας Ελλάδας παραζαλισμένης, το δικό του ρόλο και το πέρασμα από κει του Τένεσι Ουίλιαμς. Όλα αυτά, πάντα από τη σκοπιά ενός αριστερού ουμανισμού.
ΕΣΥ;
ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ;
το'χει κοψει αληθεια?
γεια σου ρε αντρικο γαμια!
καλο καλο εδω συμ φωνουμε!!!!
καλως την και την αλλα κρυφη της παρεας........
αντρικο το ξερεις αυτο που λενε ΄΄πουστηδες κ παληκαρια γιναμε μαλλια κουβαρια΄΄κατι τετοιο εγινε κ εδω....αρχιδεμπορα εσυ πιος νομιζεις οτι εισαι ο πουστης η το παλληκαρι...εγω λεω ο πρωτος
Ένας που κράζει μια αδελφή ή μια τραβεστί κράζει γιατί κι ο ίδιος θέλει να κρύψει το δικό του κουσούρι. Ο straight δεν έχει διάθεση να σε κακολογήσει. Μόνο αν έχει πρόβλημα. Όποιος τα έχει καλά με τον πούτσο του, δεν ασχολείται.