ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΤΑΚΑ.......
Αστερι!!!
αντε τυχερος ο πουτσιλας παλι!!!!! κουμπαρος εγω στο γαμο του!
ΤΑΚΑ.......
Αστερι!!!
ρε κοριτσια επειδη μου το ζητησανε απο το τσατ ελατε ρε σεις στο τσατ να γινουμε πολλες....
Καλε ασε την κοπελα να βρει κανενα Αρσενικο........Με την Αγαπη ειμασταν μαζι εχθες..αν θελετε βοηθεια σφιριχνατε με...
Με την Αγαπη ειμασταν μαζι εχθες..αν θελετε βοηθεια σφιριχνατε με...
πουτσιλααααααααααααααααααα
σε πηραν στο ψιλο μωρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
η διαφορα μας ξερεις πια ειναι καυλιαρη μου...οτι εμενα ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ στο ψηλο πισω απο τον υπολογιστη ενω εσενα σε περνουν τα τραβελια απο τον κωλο...κ μην μου πει οτι τα περνεις εσυ?
Οπως και να εχει.. το ιδιο ειναιη διαφορα μας ξερεις πια ειναι καυλιαρη μου...οτι εμενα ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ στο ψηλο πισω απο τον υπολογιστη ενω εσενα σε περνουν τα τραβελια κ ξερεις τι εννοω...κ μην μου πει οτι τα περνεις εσυ?
φιλε μου σου ειπαμε οποιος ταχει καλα με το πουτσο του δε σχολιαζει τους αλλους!!!!!!!
αν ο αρχιδεμπορας παει με τρανς εσενα τι σε πειραζει??????
εσυ που περνας ολες τις ωρες σου σε συτο το θρεντ τι κανεις εδω???
βρες τα με τον εαυτο σου!!!!!!!!!!
Οπως και να εχει.. το ιδιο ειναι
σημασια εχει οτι εισαι....
Και καλα σου ειπε... θα το παρεις αποφαση,μια ιδεα ειναι!!!
κ εσενα τι σε κοφτει κ απαντας σε αυτα που γραφω κ το τι ειμαι...κ εστω οτι εγω κανω αυτο κ ειμαι πουστηςκ δεν τα εχω καλα με την πουτσα μου...εσυ που τα εχεις καλα γιατι ασχολεισαι μαζι μου .ιιισα μωρη λουλου με τις κλασσικες μεθοδους των πουστηδων
πρεπει να ειναι πολυ καταπιεσμενο το ατομο παντως!!!καθεται τοσες ωρες καπου που υποτιθεται οτι δεν τον εκφραζει.....
μου θυμιζει το κομπλεξ του γκλετσου!!το παιζει και καλα αντρουα αλλα στο χαμαμ στην ομονοια
τα τσιμπαγε ταγορακια!!
ναι ρε συ εσενα περιμενω να μου πει τι ειμαι κ εσενα περιμενω να μου πεις τι γαμαω..αντε μωρη λολου σε βαρεθηκα
Καληνυχτα Αστερακι!καλησουνυχτα αλικη.....σε φιλω.......
καλησουνυχτα αλικη.....σε φιλω.......
Στον Καμμενο!!! Τοτε με ξερεις και με παραξερεις....ειμαι αυτη με το κοκινο αυτοκινητο....Που περναει τακτικα απο τον καμμενο λογο της κοντινης γκαρσονιερας....