Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε κοριτσια επειδη μου το ζητησανε απο το τσατ ελατε ρε σεις στο τσατ να γινουμε πολλες.... :grin:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με την Αγαπη  ειμασταν μαζι εχθες..αν  θελετε  βοηθεια  σφιριχνατε με...

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πουτσιλααααααααααααααααααα
σε πηραν στο ψιλο μωρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :2funny:

Επισκέπτης
πουτσιλααααααααααααααααααα
σε πηραν στο ψιλο μωρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :2funny:

η διαφορα μας  ξερεις πια ειναι καυλιαρη μου...οτι εμενα ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ στο ψηλο πισω απο τον υπολογιστη ενω εσενα σε περνουν τα τραβελια κ ξερεις τι εννοω...κ μην μου πει οτι τα περνεις εσυ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
η διαφορα μας  ξερεις πια ειναι καυλιαρη μου...οτι εμενα ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ στο ψηλο πισω απο τον υπολογιστη ενω εσενα σε περνουν τα τραβελια απο τον κωλο...κ μην μου πει οτι τα περνεις εσυ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε μου σου ειπαμε οποιος ταχει καλα με το πουτσο του δε σχολιαζει τους αλλους!!!!!!!
αν ο αρχιδεμπορας παει με τρανς εσενα τι σε πειραζει??????
εσυ που περνας ολες τις ωρες σου σε συτο το θρεντ τι κανεις εδω???
βρες τα με τον εαυτο σου!!!!!!!!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η διαφορα μας  ξερεις πια ειναι καυλιαρη μου...οτι εμενα ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ στο ψηλο πισω απο τον υπολογιστη ενω εσενα σε περνουν τα τραβελια κ ξερεις τι εννοω...κ μην μου πει οτι τα περνεις εσυ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Οπως και να εχει.. το ιδιο ειναι
σημασια εχει οτι εισαι....
Και καλα σου ειπε...    θα το παρεις αποφαση,μια ιδεα ειναι!!!

Επισκέπτης
φιλε μου σου ειπαμε οποιος ταχει καλα με το πουτσο του δε σχολιαζει τους αλλους!!!!!!!
αν ο αρχιδεμπορας παει με τρανς εσενα τι σε πειραζει??????
εσυ που περνας ολες τις ωρες σου σε συτο το θρεντ τι κανεις εδω???
βρες τα με τον εαυτο σου!!!!!!!!!!

κ εσενα τι σε κοφτει κ απαντας σε αυτα που γραφω κ το τι ειμαι...κ εστω οτι εγω κανω αυτο κ ειμαι πουστηςκ δεν τα εχω καλα με την πουτσα μου...εσυ που τα εχεις καλα γιατι ασχολεισαι μαζι μου :2funny: :2funny:.ιιισα μωρη λουλου με τις κλασσικες μεθοδους των πουστηδων :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
    Οπως και να εχει.. το ιδιο ειναι
σημασια εχει οτι εισαι....
Και καλα σου ειπε...    θα το παρεις αποφαση,μια ιδεα ειναι!!!

πρεπει να ειναι πολυ καταπιεσμενο το ατομο παντως!!!καθεται  τοσες ωρες καπου που υποτιθεται οτι δεν τον εκφραζει.....
μου θυμιζει το κομπλεξ του γκλετσου!!το παιζει και καλα αντρουα αλλα στο χαμαμ στην ομονοια
τα τσιμπαγε ταγορακια!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
κ εσενα τι σε κοφτει κ απαντας σε αυτα που γραφω κ το τι ειμαι...κ εστω οτι εγω κανω αυτο κ ειμαι πουστηςκ δεν τα εχω καλα με την πουτσα μου...εσυ που τα εχεις καλα γιατι ασχολεισαι μαζι μου :2funny: :2funny:.ιιισα μωρη λουλου με τις κλασσικες μεθοδους των πουστηδων :2funny: :2funny:

μην απελπιζεσαι!!!!  και μην ασχολεισαι τοτε!

Επισκέπτης
πρεπει να ειναι πολυ καταπιεσμενο το ατομο παντως!!!καθεται  τοσες ωρες καπου που υποτιθεται οτι δεν τον εκφραζει.....
μου θυμιζει το κομπλεξ του γκλετσου!!το παιζει και καλα αντρουα αλλα στο χαμαμ στην ομονοια
τα τσιμπαγε ταγορακια!!

ναι ρε συ εσενα περιμενω να μου πει τι ειμαι κ εσενα περιμενω να μου πεις τι γαμαω..αντε μωρη λολου σε βαρεθηκα :badair: :badair: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι ρε συ εσενα περιμενω να μου πει τι ειμαι κ εσενα περιμενω να μου πεις τι γαμαω..αντε μωρη λολου σε βαρεθηκα :badair: :badair: :2funny:

μην απελπιζεσαι λεμε!!!!!αν θες να μιλησεις για τις προτιμησεις σου σε μενα η στην αλικη
εστω και με πμ καντο!θα σε βοηθησουμε να ξερεις!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον αρκετα τον χτυπησαμε
Αυριο παλι....
Ας τον αφησουμε , ειναι και αρωστος σημερα

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
Στον Καμμενο!!! Τοτε με  ξερεις και με παραξερεις....ειμαι αυτη με το κοκινο αυτοκινητο....Που περναει τακτικα απο τον καμμενο λογο της κοντινης γκαρσονιερας....

Mε το 2θεσιο το καμπριο ? και την γκαρσονιερα μαζι με τις αλλες 2 κοπελες ?
Αν εισαι αυτη οσοι σε γνωριζουμε ξερουμε καλα ποσο κουκλα και ενταξει εισαι σε ολα !
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom