Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ένας που κράζει μια αδελφή ή μια τραβεστί κράζει γιατί κι ο ίδιος θέλει να κρύψει το δικό του κουσούρι. Ο straight δεν έχει διάθεση να σε κακολογήσει. Μόνο αν έχει πρόβλημα. Όποιος τα έχει καλά με τον πούτσο του, δεν ασχολείται.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο παιδια με πιασατε :tooth:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..............

Ένας που κράζει μια αδελφή ή μια τραβεστί κράζει γιατί κι ο ίδιος θέλει να κρύψει το δικό του κουσούρι. Ο straight δεν έχει διάθεση να σε κακολογήσει. Μόνο αν έχει πρόβλημα. Όποιος τα έχει καλά με τον πούτσο του, δεν ασχολείται.

Επισκέπτης
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..............

μια χαρα το καταλαβα κ θα στο ξηγησω αμεσως...δεν τα εχω καλα με την πουτσα μου ειμαι πουστης γαμαω με γαμανε κατι τετοιο κ  ειμαι κομπλεξικος...σωστα τα καταλαβα? :grin:μπραβο εθνικε τωρα που μου εκανες την μουρη κρεας θα κοιμηθω ησυχος :tooth:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρα το καταλαβα κ θα στο ξηγησω αμεσως...δεν τα εχω καλα με την πουτσα μου ειμαι πουστης γαμαω με γαμανε κατι τετοιο κ  ειμαι κομπλεξικος...σωστα τα καταλαβα? :grin:μπραβο εθνικε τωρα που μου εκανες την μουρη κρεας θα κοιμηθω ησυχος :tooth:
    Η χαζη αντιδραση της αμηχανιας!!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

ισως ειναι δυσκολο στην αρχη να το αποδεχτεις αλλα θα νοιωσεις πολυ καλυτερα στη συνεχεια φιλε μου!
μη φοβασαι δενειναι ντροπη!αλλα πραγματα ειναι!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
:grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το παραδεχομαι δεν σ αρεσει δεν το παραδεχομαι παλι δεν σ αρεσει...τι να κανω πια ρε παιδι μου :dunno:
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΤΡΙΕΣ ΟΙ ΑΜΠΙΓΙΕΡ Κ ΟΙ ΜΑΚΙΓΙΕΡ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΛΑΙΚΟΥΡΕΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ
    χριστε μου και ποσο λαικος εισαι............
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ...........................................

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το παραδεχομαι δεν σ αρεσει δεν το παραδεχομαι παλι δεν σ αρεσει...τι να κανω πια ρε παιδι μου :dunno:

τραβα βρες μια τρανς χυστε παρεα τραβα μετα για κανα σουβλακι πηγαινε ξανα στη πιατσα ξαναχυσε
και μετα κοιμησου.......

Επισκέπτης
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΜΜΟΤΡΙΕΣ ΟΙ ΑΜΠΙΓΙΕΡ Κ ΟΙ ΜΑΚΙΓΙΕΡ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΛΑΙΚΟΥΡΕΣ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ
    χριστε μου και ποσο λαικος εισαι............
μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ...........................................

κ ειμαι ακριβως οπως φαινομαι λαικος :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
   Νυχακι στο μικρο δαχτυλακι αφηνεις;

καλα το νυχακι ειναι το κλασσικο σε συνδιασμο με το κιτρινο χρωμα το οποιο εχει προκυψει απο την μιξα που συνεχως μπαινοβγαινει :tooth:...παντως μην φοβασαι την εχω την καταλληλη αμφιεση...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλα το νυχακι ειναι το κλασσικο σε συνδιασμο με το κιτρινο χρωμα το οποιο εχει προκυψει απο την μιξα που συνεχως μπαινοβγαινει :tooth:...παντως μην φοβασαι την εχω την καταλληλη αμφιεση...

εισαι για λυπηση βρε κακομοιρη.......

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Aντε να σου βρουμε και κανενα Μωρακι Τρανς! μηπως και ξεχαρμανιασεις!!! και ηρεμησουμε και εμεις λιγο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom