aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δαναη εδω εχεις βγει πολλη χαλια.....[size=16pt]Ορίστε κύριε, κατουρίστε![/size]
Δαναη εδω εχεις βγει πολλη χαλια.....[size=16pt]Ορίστε κύριε, κατουρίστε![/size]
θα συμφωνησω μαζι σου δαναη .........και κατι ακομα μπορουν να πουν για μασ τι ειμαστε οσοι μας ξερουν και μας εχουν δει απο κοντα και εχουν δει και την συμπερηφορα μας............οσο για την ενημερωση που λεει οτι θα κανει να την κανει....πιστευω οτι δεν πεφτει λογος σε κανεναν σε πιο σιτε μπαινω ουτε κανεις μπορει να μου υποδηξει σε πια σιτε θα συμετεχω.......αυτα ειχα να πω και δεν θα ασχολιθω αλλο με το συγκεκριμενο ατομο την ενυπαρκτη σουζανα της exprese
Δ Α Ν Α Η
Σχολια της Σουζανας.
Οσο Για την Δαναη και την Συλβια....well κατα την αποψη μου...η Δαναη ειναι καποιο φιλοδοξο τρανσ-to be αγορακι που ισως ψαρευει κανενα ασχετο εδω μεσα.Γιατι τραβεστι δεν ειναι.
Λυπαμε που θα σε δισαρεστισω Σουζανα αλλα ο κοσμος εδω ξερη τι ειμαι και πια ειμαι.
Εσυ προσωπικα δεν με γνωριζης, και ουτε προκειτε, για να εχης γνωμη για μενα. Για αυτο εφοσων λες οτι θες να πληροφορεις το κοσμο για τις Τρανς να ξερεις κατι. Τρανς δεν εχη μονο στη Συγγρου.
Καθηστε ρε κοριτσια...θα συμφωνησω μαζι σου δαναη .........και κατι ακομα μπορουν να πουν για μασ τι ειμαστε οσοι μας ξερουν και μας εχουν δει απο κοντα και εχουν δει και την συμπερηφορα μας............οσο για την ενημερωση που λεει οτι θα κανει σε συγκεκριμενω ατομο να την κανει....πιστευω οτι δεν πεφτει λογος σε κανεναν σε πιο σιτε μπαινω ουτε κανεις μπορει να μου υποδηξει σε πια σιτε θα συμετεχω.......αυτα ειχα να πω και δεν θα ασχολιθω αλλο με το συγκεκριμενο ατομο
για σενα αλικη μου στους πελατες σου και γενικα εξω στον κοσμο δεν μετραει η συμπεριφορα σου αλλα η ομορφια σου?κρινουν δηλαδη αν εισε καλο ατομο αναλογα απο τις πλαστικες που εχεις κανει?εξαλου κανεις δεν μιλησε για την ντανια οπως το αναφερεςΚαθηστε ρε κοριτσια...
δηλαδη ο πελατης κρινει απο την συμπεριφορα οταν πηγαινει με καποια.... εχετε τρελαθει; και την καυλα την ομορφια .... αυτα δεν υπαρχουν.....αυτο τωρα λεγεται ντανια....; το οτι πρωτα πως θα του συμπεριφερθω... και μετα το sex
ενταξει δουλευω τοσα χρονια και δεν εχω παρει πολλους απο τετοιους πελατες.... τωρα αν εδω παιζει μονο αυτο το στιλακι .... Και ειναι ετσι η ντανια σας... παω πασο
Ειναι αστειο να μιλαμε για φυσικοτητα στον χωρο των Τρανς. Αν ηθελα να με κρινουν για την προσωπικοτητα .... θα γινομουν Ιεραποστολος!!! και δεν θα εκανα πεζοδρομιογια σενα αλικη μου στους πελατες σου και γενικα εξω στον κοσμο δεν μετραει η συμπεριφορα σου αλλα η ομορφια σου?κρινουν δηλαδη αν εισε καλο ατομο αναλογα απο τις πλαστικες που εχεις κανει?εξαλου κανεις δεν μιλησε για την ντανια οπως το αναφερες
εισαι θεα!!!!!! αλλα ενα τηλ δεν δινειςΕιναι αστειο να μιλαμε για φυσικοτητα στον χωρο των Τρανς. Αν ηθελα να με κρινουν για την προσωπικοτητα .... θα γινομουν Ιεραποστολος!!! και δεν θα εκανα πεζοδρομιο
Γλυκε μου δεν εχω αναγκη ... για να δωδω καποιο τηλ.εισαι θεα!!!!!! αλλα ενα τηλ δεν δινεις
γλυκια μου εχουμε εμειςΓλυκε μου δεν εχω αναγκη ... για να δωδω καποιο τηλ.
εδω εχω μπει για να τα λεμε.....
δεν καταλαβα και θα πας να ενημερωσεις για πιο πραγμα τη μανια?α ναι οι δυο που ειναι εκει με το ονομα μανια με ξερουν πολυ καλα...αλλωστε και να τισ βρεις δεν εχεις να τους πεις για μενα ποτε δεν μιλησα για τα σιγκεκριμενα ατομα εδω...αλλα θα χαρω πολυ να σε γνωρισω εφοσων μετα απο τοσα χρονια δεν σε ξερω ......α και κατι αλλο εδω δεν εχω μπει για να απειλω ουτε να με απειλουν ......αλωστε δεν εχω κατι να φοβηθω δεν εθηξα καμια ...το οτι ειπα οτι δεν σε λενε σουζανα δεν ειπα κατι κακο.....ισως εκει που λες εισαι με αλλο ονομακαι υστερα λες για 2 τρελες που αγαπουν...γιατι σιωπουν...γιατι σιωπουν.....φεξε ψηλα κιαγναντευε...Σταματαει το βαλαμο....εισαι ενα χαλι και μισο....μιλατε κανενα μισαωρο...και επιδη εισαι καλος χαρακτηρας...σε πλρωνει..και φευγει....Χεστικε το βαλαμο..αν εισαι και τελειοφιτος της παντειου...Αλλα τι να πω....αμα κανουμε αχταρμα τη δουλεια με τις σαλατες...και τα λενε εδω μεσα....
Ηθελα να ξερω....αμα ηταν θεμα χαρακτηρα τι λισαξαμε ολες να κανουμε βυζακια και αποτριχωσεις και ολα τα αλλα συναφη.....τζαμπα λεφτα γαμοτι...πας ενα πανεπιστιμιο..μορφωνεσαι...και μετα...ουρες τα μπαλαμια....
Και μιας και το ανεφερες κυρα Συλβια...θα ανεβω αποψε κατα του φιξ μερια...κυττα να σε βρω ομως....για να με δεις και να σε δω να εχουμε αποψι και θα σου πω εγω ποια ειναι ανυπαρκτη.... καραγκιοζακο.... μι σε πετυχω μονο.... και τοτε θα σου μαθω λιγη ιστορια...πως φεροτανε οι τραβεστι παλια...που θα με πεις και ανυπαρκτη και θα ενημεροσω και τις αλλες εκει περα....για το ποσο καλη και γλυκια εισαι..να τοχουν υποψιν τους...και αν δεν σε ξερει η Μανια...καποια θα σε ξερει....Μαθαμε το ιντερνετ τωρα και γιναμε βεντετες....
Οσο για σενα Δαναη οτι εισαι λογαριασμος και δικαιομα σου..Αλλα μη ζητας να σε σεβαστουν οταν εσυ δεν σεβεσαι...οτι δινεις παιρνεις...και ξαναδιαβασε τα λεγομενα μου ..Δεν ανεφερα πως τρανς εχει μονο στη Συγγρου..αν και εκει ειναι οι καλυτερες..αλλα λεμε τωρα....Και επισης προς ενημερωση...Η ταυτοτητα μου δεν λεει πια Βρασιδας ....Αρα τα γαλονια για να λεω τη γνωμη μου τα κερδισα δεν μου τα χαρισανε.....
Καλησπερα OUROBOROS !!!Καλησπερα κυριοι/ιες
Βλεπω οτι υπαρχει αρκετη δραστηριοτητα χωρις να βγαινει τιποτα, το forum αλλαξε προσωπο και σε αυτο συνεβαλε το τριτο φυλο καθως και καποια νεα μελη αμφιβολου προελευσεως που συμμετεχουν ενεργα. Με λυπη μου ομως διαπιστωνω οτι καποια παλια μελη τα οποια εδιναν πολυ αξιολογες πληροφοριες εχουν σταματησει να γραφουν. Θα επρεπε ολοι να διαφυλαξουμε το χωρο αυτο απο ανοητες παρεμβασεις, σε συνεχεια των προαναφερθεντων θα ηθελα να προσθεσω αυτος ο χωρος δεν ειναι γενικου περιεχομενου η μερος για να βγαζουμε τα αποθημενα μας, ειναι χωρος πληροφορισης και οχι (εαν μου επιτρεπεται η φραση) ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΜΑΤΟΣ.
Ζητω συγνωμη για το εντονο υφος αλλα αυτο πιστευω.
Και που να σε γνωρισει η Βαλεντινα!! η απολυτη ΘΕΑ!!! θΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ!!!Δεν θα συνεχισω τισ κατινιες γιατι δεν υπαρχει λογος να ενοχλω ατομα που δεν μου φταινε και παραφερομαι αλαζοντας τον τιτλο του τοπικ.
Απλα θα συνεχισω να θαυμαζω την Αλικη που δινει ρεσιταλ το καμαρι μου!
Και φυσικα να απανταω στα αγορια που θελουν βοηθεια για να βρουν την ηδονη σε κορμια πουνε πλασμενα να την δινουν!
Και αν ενοχλησα καποιους που διαβαζουν το θεμα εδω...σορρυ.
Εννοειτε οτι ειπα την δικη μου αποψη.... και μονο ... αλλα ετσι τα βλεπω.Το νομιζω δεσποινης απο το υπαρχει πραγματικα δεν νομιζω οτι εχουν σχεση. Η εξελιξη δεν μπορει να σε καμια περιπτωση να θεωρητε θεμιτη οταν μεταλασσεται και γινεται μπαχαλο με κανενα σκοπο. Οποτε η αποψη περι εξελιξης ειναι εντελως ακυρη Και κατι τελευταιο ο εξοστρακισμος και η επιβολη νεων ορων και θεσεων μεσα στο forum γινεται απο συγκεκριμενα ατομα και οχι μεμονομενα οποτε ειναι καλο να κρατας την αποψη σου και να μιλας σε προσωπικο επιπεδο και οχι γενικο.
είσαι τρελλός ρεεεεε...μ αρεσει που τοσα χρονια οι αντρες λεγανε πωπω τι μουναρα ειναι αυτη...τωρα λενε τι ψωλαρας ειναι αυτος ...καταντια :S