Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε studio και σε οικους δεν μπορω να σε  βοηθησω αλλα νομιζω πως αν κοιταξεις σε διαφορα ποστ εδω  καποιοι "επισκεπτες" εχουν να πουν μερικα πραγματα.Αλαζουν απλα ποστο και σπιτι τακτικα και πολλες εχουνε παει επαρχια (Χανια Λαρισα Ροδο).Σταθεροτητα σαυτο δεν παιζει.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Σε studio και σε οικους δεν μπορω να σε  βοηθησω αλλα νομιζω πως αν κοιταξεις σε διαφορα ποστ εδω  καποιοι "επισκεπτες" εχουν να πουν μερικα πραγματα.Αλαζουν απλα ποστο και σπιτι τακτικα και πολλες εχουνε παει επαρχια (Χανια Λαρισα Ροδο).Σταθεροτητα σαυτο δεν παιζει.
Την Αλίκη που είναι στο στούντιο στου Ψυρρή την γνωρίζεις?ποια είναι η γνώμη σου???ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου

Επισκέπτης
Eimai h Souzana.Transexoual .Molis ekana account edw  nono kai mono ( an to anteksw kiolas) gia na voithisw ta arsenika pou exoune protimiseis sto eidos mou.
Exw arketo ongo plhroforiwn gia ta koritsia alla kai conne gia na  vrw kati pou endiaferei kapoion kai aksizei ton kopo...osoi pistoi proselthete!
δε μου λες καμμια θηλυκη τρανς παιζει

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχουν καλα σχολια για την Αλικη αλλα εγω δεν εχω παει για να εχω προσωπικη γνωμη   :)
Τωρα τι ενοει το Θηλυκη τρανς..Αν ενοεις απλα παθητικη αυτος ειναι ο βασικος εροτικος ρολος μιας τρανς.Εκτος εαν ο πελατης ζηταει αλλα κολπα.Αν ενοεις κουκλαρα εχει αρκετες.Εγς δουλευω Συγγρου

Επισκέπτης
Υπαρχουν καλα σχολια για την Αλικη αλλα εγω δεν εχω παει για να εχω προσωπικη γνωμη  :)
Τωρα τι ενοει το Θηλυκη τρανς..Αν ενοεις απλα παθητικη αυτος ειναι ο βασικος εροτικος ρολος μιας τρανς.Εκτος εαν ο πελατης ζηταει αλλα κολπα.Αν ενοεις κουκλαρα εχει αρκετες.Εγς δουλευω Συγγρου
ε μα αυτο εννοω,να ναι ομορφη και θηλυκη οχι κανας μπετατζης

Επισκέπτης
Υπαρχουν καλα σχολια για την Αλικη αλλα εγω δεν εχω παει για να εχω προσωπικη γνωμη  :)
εσυ καλη φαινεσαι ,εισαι οντως η θα απογοητευτω

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το καλη ειναι μια κουβεντα.Και αμα σου πω ναι παλι μια κουβεντα ειναι.Βασικοτερο ειναι οτι εγω μπηκα στην κουβεντα για να  υπαρχει μια απο μας που εχει να πει κατι σε οποιον ψαχνει.

Επισκέπτης
Το καλη ειναι μια κουβεντα.Και αμα σου πω ναι παλι μια κουβεντα ειναι.Βασικοτερο ειναι οτι εγω μπηκα στην κουβεντα για να  υπαρχει μια απο μας που εχει να πει κατι σε οποιον ψαχνει.
α καταλαβα δεν εισαι καλη

tasman27

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το καλη ειναι μια κουβεντα.Και αμα σου πω ναι παλι μια κουβεντα ειναι.Βασικοτερο ειναι οτι εγω μπηκα στην κουβεντα για να   υπαρχει μια απο μας που εχει να πει κατι σε οποιον ψαχνει.
ξερεις καποια κοπελα με δικο της χωρο ομορφη και θυληκη;;;

Sexomanis33

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στην Θεσσαλονίκη δεν κυκλοφορεί τίποτα καλό? Όλες Αθήνα είστε?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ααααααα και kavlotripane........είμαι κλώνος της Αλίκης όπως είπες και στο ΡΜ σου!!!! Πότε θα τα πούμε λοιπόν αφού δεν σου απαντάω σαν Αλίκη????????????  :dancing:
ΦΤΟΥ....πάει και αυτός..κρητικια έγινε.....α ρε σόνυ..μου χάλασες όλο το όνειρό....για μουστακαλήδες.....ποιός κρατάει τώρα τον ντάρκ....θα μας γαμήσει όλους..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΦΤΟΥ....πάει και αυτός..κρητικια έγινε.....α ρε σόνυ..μου χάλασες όλο το όνειρό....για μουστακαλήδες.....ποιός κρατάει τώρα τον ντάρκ....θα μας γαμήσει όλους..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που είσαι ρε παππούλη? :2funny:
Νόμιζα σε έκλεισαν σε κανά γηροκομείο! :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έλειπα αγόρι μου.....τρόπος του λέγειν αγόρι μου,εδώ που συχνάζεις.... :2funny: :2funny: :2funny:......3 μέρες για δουλειά κα 4 για ξεκούραση και ψαξιμο να βρώ καμμιά καλή τράνς,δεν βρήκα και γύρισα στον βρασίδος.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.....φιλάκια σε όλους :o :o :o :o :o

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eimai h Souzana.Transexoual .Molis ekana account edw  nono kai mono ( an to anteksw kiolas) gia na voithisw ta arsenika pou exoune protimiseis sto eidos mou.
Exw arketo ongo plhroforiwn gia ta koritsia alla kai conne gia na  vrw kati pou endiaferei kapoion kai aksizei ton kopo...osoi pistoi proselthete!

αν εισαι οντως τρανς οπως λες γιατι δεν μας δειχνεις το προσωπο σου(σαν τη δαναη και τη ναντια πχ!)

???

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αν εισαι οντως τρανς οπως λες γιατι δεν μας δειχνεις το προσωπο σου(σαν τη δαναη και τη ναντια πχ!)

???
γιατι η souzana τις συγγρου  ειναι μια.δεν υπαρχει αλλη μενει στη φαλιρου και βγαινει πισω απο την ολυμπιακη ξανθια η καστανη πολυ κατσαρο μαλλι και ποτε δεν ηταν μελαχρηνη

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι η souzana τις συγγρου  ειναι μια.δεν υπαρχει αλλη μενει στη φαλιρου και βγαινει πισω απο την ολυμπιακη ξανθια η καστανη πολυ κατσαρο μαλλι και ποτε δεν ηταν μελαχρηνη

αρα μουφα και αυτη !!!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
έλειπα αγόρι μου.....τρόπος του λέγειν αγόρι μου,εδώ που συχνάζεις.... :2funny: :2funny: :2funny:......3 μέρες για δουλειά κα 4 για ξεκούραση και ψαξιμο να βρώ καμμιά καλή τράνς,δεν βρήκα και γύρισα στον βρασίδος.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:.....φιλάκια σε όλους :o :o :o :o :o
καλος ηρθες που βολοδερνες?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κατω απ το αυλάκι.....για να φτιάξουμε επιδερμίδα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom