Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το εχετε γαμησει το θεμα. τσακωνονται οι "λουγκρες" με τους "αντρες" και οι τρανς με τα τραβελια. Ενα θεμα χωρις κανενα νοημα.

Επισκέπτης
ελα μωρε χαβαλε κανουμε σιγα τωρα λες κ το θρεαντ εχει κανα νοημα πλεον...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αχ αγορια μου ομορφα. Τι μου κανετε??

Γιατι τσακωνεστε μεταξυ σας βρε??

Μια χαρα παιδια εισαστε ολοι σας.

Βγείτε λίγο έξω βρε. Αφήστε το φόρουμ. Βγείτε να αναπνεύσετε λίγο ανοιξιάτικο αέρα.

Να πιείτε μπυριτσα. Να μιλήσετε με κανέναν. Παρτε τη μηχανή η το αυτοκίνητο και δώστε του να καταλαβη.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αχ αγορια μου ομορφα. Τι μου κανετε??

Γιατι τσακωνεστε μεταξυ σας βρε??

Μια χαρα παιδια εισαστε ολοι σας.

Βγείτε λίγο έξω βρε. Αφήστε το φόρουμ. Βγείτε να αναπνεύσετε λίγο ανοιξιάτικο αέρα.

Να πιείτε μπυριτσα. Να μιλήσετε με κανέναν. Παρτε τη μηχανή η το αυτοκίνητο και δώστε του να καταλαβη.

Δανάη βάλε καμμια πιο τολμηρή φωτογραφία σου στο σαιτ σου.

Στο τηλέφωνο γιατί δεν απαντάς?

clind

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μια πρόταση για το καλοκαιράκι που έρχεται ...

Συνημμένα

• 12_triantafyllides.jpg
    12_triantafyllides.jpg
    90,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι καλο ειναι να υπαρχει αυτο το θρεαντ ωστε να ειναι το θρεαντ ψυχοθεραπειας δηλαδη να μπαινουμε να βριζομαστε απο τα νευρα που εχουμε για διαφορους λογους κ να ηρεμουμε τουλαχιστον να μην το κανουμε στα αλλα να προσκαλουμε τον αντιπαλο συνομιλητη σε αυτο το θρεαντ...

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω οτι καλο ειναι να υπαρχει αυτο το θρεαντ ωστε να ειναι το θρεαντ ψυχοθεραπειας δηλαδη να μπαινουμε να βριζομαστε απο τα νευρα που εχουμε για διαφορους λογους κ να ηρεμουμε τουλαχιστον να μην το κανουμε στα αλλα να προσκαλουμε τον αντιπαλο συνομιλητη σε αυτο το θρεαντ...

το οτι εστω και αργα διαπιστωσες πως εχεις προβλημα ειναι θετικο!(οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα).
το οτι σαρεσει η μουνιλα,αλλα γυρωφερνεις στα τραβελια ειναι γνωστο!,το οτι  εισαι τζαμπα μαγκας ειναι επισης
γνωστο!
Αφου αντιληφθηκες εγκαιρα(πιστευω) την αναγκη να επισκεφτεις ενα ειδικο(νευρολογο-ψυχιατρο αλλα και σεξολογο γιατι οχι?)ειναι η καταλληλη στιγμη να το κανεις λοιπον!
Αντιλαμβανομαι την οποιαδηποτε οικονομικη σου δυσχερεια να επισκεφτεις ενα εξωτερικο γιατρο και
ετσι παιρνω πρωτοβουλια ολοι οι απανταχου τρανςσοφιλοι να κανουμε ενα ερανο για τη συγκεντρωση ενος ποσου
που θα σου επιτρεπει την επισκεψη σε ειδικο νευρολογο-ψυχιατρο μια φορα την εβδομαδα για την απαιτουμενη
ψυχοθεραπεια σου!!!

περαστικα σου :thumbsup:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
το οτι εστω και αργα διαπιστωσες πως εχεις προβλημα ειναι θετικο!(οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα).
το οτι σαρεσει η μουνιλα,αλλα γυρωφερνεις στα τραβελια ειναι γνωστο!,το οτι  εισαι τζαμπα μαγκας ειναι επισης
γνωστο!
Αφου αντιληφθηκες εγκαιρα(πιστευω) την αναγκη να επισκεφτεις ενα ειδικο(νευρολογο-ψυχιατρο αλλα και σεξολογο γιατι οχι?)ειναι η καταλληλη στιγμη να το κανεις λοιπον!
Αντιλαμβανομαι την οποιαδηποτε οικονομικη σου δυσχερεια να επισκεφτεις ενα εξωτερικο γιατρο και
ετσι παιρνω πρωτοβουλια ολοι οι απανταχου τρανςσοφιλοι να κανουμε ενα ερανο για τη συγκεντρωση ενος ποσου
που θα σου επιτρεπει την επισκεψη σε ειδικο νευρολογο-ψυχιατρο μια φορα την εβδομαδα για την απαιτουμενη
ψυχοθεραπεια σου!!!

Πωπω ρε φιλε τον εκανες λιωμα.
Δε κοιτας τα δικα σου θεματα λεω εγω και να αφησεις τους αλλους.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γνωστο!
ψυχοθεραπεια σου!!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
              Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!!
        Επιτελους και καποιος που σκεφτεται ετσι οπως ειναι τα πραγματα!!!
        εγω εχω κουραστη να τα λεω...............

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
διαγράφτηκε μήνυμα μου απο τον SONY P900 που δήλωνα ότι μετά από πολλές απέλπιδες προσπάθειες μου, η Αλίκη δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μου...και δήλωσα ότι είναι μούφα . όπως βλέπετε συνάδελφοι υπάρχει λογοκρισία και χουντικό καθεστώς.

ο SONY p900 δεν έχει κάνει ούτε warned τον δεσπινίς Αλίκο παρόλο τα υβριστικά μηνύματα της. Αρα συμπεραίνουμε ότι υπάρχει δόλος και βρωμιά πίσω απο την όλη κατάσταση.

άραγε θα το σβήσει και αυτό??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τουλάχιστον γράψε σωστά το όνομα μου, sonyp900 ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom