ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ισα μωρη πουστογρια που θα καταδεχτω να τσιμπουκωσω την ζαρωμενη σου πουτσα
πω πω μιλαμε εισαι και πολυ αντρας
ισα μωρη πουστογρια που θα καταδεχτω να τσιμπουκωσω την ζαρωμενη σου πουτσα
πω πω μιλαμε εισαι και πολυ αντρας
οχι εισαι συ μωρη χρονολουλου που σε γαμανε απο τον κωλο
δε καταλαβες καλα εσενα γαμανε απο το κωλο!!!!
ελα μωρε χαβαλε κανουμε σιγα τωρα λες κ το θρεαντ εχει κανα νοημα πλεον...
ελα μωρε χαβαλε κανουμε σιγα τωρα λες κ το θρεαντ εχει κανα νοημα πλεον...
οχι ρε τι να κλειδωθει πας καλα ωρε γκιαουρ??????που θα βρουμε τοσο γελιο ξανα και ιντριγκαίσως να πρέπει να κλειδωθεί ( οι mods θα κρίνουν) και να πάμε γι άλλα.
Αχ αγορια μου ομορφα. Τι μου κανετε??
Γιατι τσακωνεστε μεταξυ σας βρε??
Μια χαρα παιδια εισαστε ολοι σας.
Βγείτε λίγο έξω βρε. Αφήστε το φόρουμ. Βγείτε να αναπνεύσετε λίγο ανοιξιάτικο αέρα.
Να πιείτε μπυριτσα. Να μιλήσετε με κανέναν. Παρτε τη μηχανή η το αυτοκίνητο και δώστε του να καταλαβη.
εγω πιστευω οτι καλο ειναι να υπαρχει αυτο το θρεαντ ωστε να ειναι το θρεαντ ψυχοθεραπειας δηλαδη να μπαινουμε να βριζομαστε απο τα νευρα που εχουμε για διαφορους λογους κ να ηρεμουμε τουλαχιστον να μην το κανουμε στα αλλα να προσκαλουμε τον αντιπαλο συνομιλητη σε αυτο το θρεαντ...
το οτι εστω και αργα διαπιστωσες πως εχεις προβλημα ειναι θετικο!(οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα).
το οτι σαρεσει η μουνιλα,αλλα γυρωφερνεις στα τραβελια ειναι γνωστο!,το οτι εισαι τζαμπα μαγκας ειναι επισης
γνωστο!
Αφου αντιληφθηκες εγκαιρα(πιστευω) την αναγκη να επισκεφτεις ενα ειδικο(νευρολογο-ψυχιατρο αλλα και σεξολογο γιατι οχι?)ειναι η καταλληλη στιγμη να το κανεις λοιπον!
Αντιλαμβανομαι την οποιαδηποτε οικονομικη σου δυσχερεια να επισκεφτεις ενα εξωτερικο γιατρο και
ετσι παιρνω πρωτοβουλια ολοι οι απανταχου τρανςσοφιλοι να κανουμε ενα ερανο για τη συγκεντρωση ενος ποσου
που θα σου επιτρεπει την επισκεψη σε ειδικο νευρολογο-ψυχιατρο μια φορα την εβδομαδα για την απαιτουμενη
ψυχοθεραπεια σου!!!
περαστικα σου
Πωπω ρε φιλε τον εκανες λιωμα.
Δε κοιτας τα δικα σου θεματα λεω εγω και να αφησεις τους αλλους.
το οτι εστω και αργα διαπιστωσες πως εχεις προβλημα ειναι θετικο!(οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα).
το οτι σαρεσει η μουνιλα,αλλα γυρωφερνεις στα τραβελια ειναι γνωστο!,το οτι εισαι τζαμπα μαγκας ειναι επισης
γνωστο!
Αφου αντιληφθηκες εγκαιρα(πιστευω) την αναγκη να επισκεφτεις ενα ειδικο(νευρολογο-ψυχιατρο αλλα και σεξολογο γιατι οχι?)ειναι η καταλληλη στιγμη να το κανεις λοιπον!
Αντιλαμβανομαι την οποιαδηποτε οικονομικη σου δυσχερεια να επισκεφτεις ενα εξωτερικο γιατρο και
ετσι παιρνω πρωτοβουλια ολοι οι απανταχου τρανςσοφιλοι να κανουμε ενα ερανο για τη συγκεντρωση ενος ποσου
που θα σου επιτρεπει την επισκεψη σε ειδικο νευρολογο-ψυχιατρο μια φορα την εβδομαδα για την απαιτουμενη
ψυχοθεραπεια σου!!!
περαστικα σου
σωστος ο φιλοςμια πρόταση για το καλοκαιράκι που έρχεται ...