Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ειπαμε θα παμε τσαρκα.Αλλα οχι με μινι,δε λεει,θα γινουμε ρομπα τελειως,φορα ενα τζιν και αθλητικα παπουτσια και χωρις το περουκινι γιατι θα γαμησεις κιολας εκει που θα παμε

Αν ειναι ετσι τοτε μαλλον θα σε κυκλοφορησω εγω :) Ειμαι σιγουρη οτι ξερω πιο γαμιστερες γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ειπαμε θα παμε τσαρκα.Αλλα οχι με μινι,δε λεει,θα γινουμε ρομπα τελειως,φορα ενα τζιν και αθλητικα παπουτσια και χωρις το περουκινι γιατι θα γαμησεις κιολας εκει που θα παμε

Αν ειναι ετσι τοτε μαλλον θα σε κυκλοφορησω εγω :) Ειμαι σιγουρη οτι ξερω πιο γαμιστερες γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τσαρκα μιλαμε παντα,μην ανησυχεις με το θεμα''γκομενες΄΄
Αν εχουν ''υδραυλικα''ευχαριστω δεν θα παρω

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

-----

Για ΓΚΟΜΕΝΕΣ μιλαμε... αν ηταν θα σου ελεγα ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ :idiot: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

-----

Για ΓΚΟΜΕΝΕΣ μιλαμε... αν ηταν θα σου ελεγα ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ :idiot: :2funny: :2funny:
Μην μου πουλας και χαιλικι απο πανω :birdman:,διευκρινισε τι διαολο εννοεις απο την αρχη επειδη δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να γνωριζουμε τα καλιαρντα σας. :jerking:
Αρκει να ερθεις στην τσαρκα(σε παω ή με πας σημασια εχει να πεσει ''μανικι΄΄)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω μιλησει ποτε καλιαρντα εδω μεσα.. προτιμω πιο πρωτοτυπους τροπους να φανω γραφικη  :dancing: Ειμαι σιγουρη οτι μια κοινη βολτα θα μας μεινει αξεχαστη..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν εχω μιλησει ποτε καλιαρντα εδω μεσα.. προτιμω πιο πρωτοτυπους τροπους να φανω γραφικη  :dancing: Ειμαι σιγουρη οτι μια κοινη βολτα θα μας μεινει αξεχαστη..
βαλεντινα χωρις πλακα η διαθεση ειρωνειας εισαι και γαμω τα ατομα.πολυ χιουμορ ολες οι απαντησεις σου αλλα και πολυ εξυπνες
μπραβο σου,παντως απ'οτι βλεπω τον ψηνεις ανετα τον psolara78 να μαγαρισει το εργαλειο :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
βαλεντινα χωρις πλακα η διαθεση ειρωνειας εισαι και γαμω τα ατομα.πολυ χιουμορ ολες οι απαντησεις σου αλλα και πολυ εξυπνες
μπραβο σου,παντως απ'οτι βλεπω τον ψηνεις ανετα τον psolara78 να μαγαρισει το εργαλειο 

Σ'ευχαριστω για αυτο που ειπες, αλλα δεν τιθεται θεμα ψησιματος. Ουτε εργαλειου. Ουτε μαγαρισματος. Οπως βλεπεις η κουβεντα ειναι αλλοτε τελειως φιλικη ( :grouphug:), αλλοτε τελειως εχθρικη ( :hammer:) αλλα στο γκομενοσεξουαλικο ( :toilet:) δεν το πηγα ποτε. 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μπραβο σου,παντως απ'οτι βλεπω τον ψηνεις ανετα τον psolara78 να μαγαρισει το εργαλειο 

Σ'ευχαριστω για αυτο που ειπες, αλλα δεν τιθεται θεμα ψησιματος. Ουτε εργαλειου. Ουτε μαγαρισματος. Οπως βλεπεις η κουβεντα ειναι αλλοτε τελειως φιλικη ( :grouphug:), αλλοτε τελειως εχθρικη ( :hammer:) αλλα στο γκομενοσεξουαλικο ( :toilet:) δεν το πηγα ποτε. 
Η αληθεια να λεγεται,αλλο ο χαβαλες και αλλο ενα Α επιπεδο που κραταμε οταν μιλας σωστα Βαλεντινα,παιζεις καλα παντως το παιχνιδι της psycho εδω και μπραβο σου(χωρις ειρωνια)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

αστειευομουν αλλωστε ο psolaras δεν προκειται να ενδωσει,ειναι του μουνιου και αυτος
παντως γελασα πολυ με την παρεα σου,αλλα την κανω απο το θρεντ σας γιατι πλεον η πλακιτσα εγινε μανουρα και με κουραζει :rockon:
βαλεντινομακια μακια μακια

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
είχα να διαβάσω το thread από νωρίς το απόγευμα, το είχα αφήσει στην 331 σελίδα, κάθομαι και διαβάζω 13 σελίδες και με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχασα την ώρα μου... :'(

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
είχα να διαβάσω το thread από νωρίς το απόγευμα, το είχα αφήσει στην 331 σελίδα, κάθομαι και διαβάζω 13 σελίδες και με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχασα την ώρα μου... :'(

Μωρο μου γιατι?? Δεν ειχαμε πλακα?? Που θα βρης καλυτερα βρε?? Ουτε στο θεατρο Καλουτα να πηγαινες τετοια διασκεδαση δεν θα ειχες. Ελα τωρα κατα βαθος πιστευω για να διαβασης τοσες σελιδες ολο και κατι θα σου αρεσε. Δεν μπορη.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγω μωρο μου ακομη περιμενω να παρεις το δωρο σου

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
Τελικά είμαι το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου, η μπλούζα θα φταίει! :boobies:

Αναψτε κανα φως ρεεεε !! θα σκοτοθουμε στα σκοταδια !
Δε θα ξερουμε ποιος περενι ποιον !
Τουλαχιστον με τα φωτα αναμενα θα παρουμε και κανα ματι !!! :2funny: :2funny: :2funny:

kaliosnatrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους και μην ξεχνάμε ....σήμερα είναι Παρασκευούλα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom