Η εν λογω κυρια, Νικολ/Κιμ,απο πλευρας εμφανισης και καθαριοτητας ειναι στην κορυφη, απο πλευρας υπηρεσιων ειναι που υστερει.Αλλωστε, αν δεν εχουν παθει, ολοι οσοι εχουν γραψει γι'άυτην, παρακρουση, δεν υπαρχει μεχρι στιγμης ΜΙΑ θετικη κριτικη για τις υπηρεσιες της.
Συνάδελφοι, η άποψη μου ως σχετικά συχνός πελάτης της ΚΙΜ/ΝΙΚΟΛ:
Κατ' αρχην η Κίμ δεν παίζει στην κατηγορία "τραβέλια με προσόντα". Ως post op τρανσεξουαλ, αλλά και με την ασύλληπτη εξωτερική της εμφάνιση ΕΙΝΑΙ μια ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ γυναίκα. Απευθυνεται λοιπόν σε αυτόυς που γουστάρουν το συγκεκριμένο είδος.
Κατ΄αρχην και μόνο η εμφανισή της είναι αρκετη ( σε ότι με αφορά τουλάχιστον ) για να σε "ανεβάσει". Προσωπικά δε με φτιάχνουν οι αντρες με περούκα, όπως πολλά από τα τραβεστί που κυκλοφορούν. Και σας διαβεβαιώνω ότι η Κίμ βγάζει απιστευτη θηλυκότητα.
Είναι αλήθεια ότι τα "services" δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό, αυτό όμως που πληρώνεις ( αν θέλεις να το πληρώσεις ! ) είναι η επαφή σου με μια εντυπωσιακη γυναίκα/post op trans.
Τέλος είναι και ζήτημα χειρισμού από τον πελάτη. Εγώ είμαι πελάτης γιατί είμαι ικανοποιημένος απο σερβις και συμπεριφορά, κάτι που προέκυψε απο την σωστή επικοινωνία μου με την Κιμ.
Και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι είναι απόλυτα έντιμη στην επικοινωνία. Ζητάς αυτό που θέλεις και αν το παρέχει στο δίνει, αν όχι σου λεει "μωρό μου δεν το κάνω αυτό". Εχω την εντύπωση ότι η συζήτηση περί Κίμ πήρε μεγαλη έκταση ακριβώς λόγω της εντυπωσιακής της παρουσιας. Αν ήταν μπάζο θα περιοριζόταν σε 2 - 3 μηνύματα η όλη ιστορία.
Και όπως λέγανε και οι γιαγιάδες μας ..... κολοκυθόπιτα ;)