Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pontikia

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
6
Λοιπον στο φιλο κ σε ολους τους αλλους¨ οσο αφορα τα  κοριτσια στη Συγγρου κ σε ολες τις πιατσες, διαφερουν απο τα κοριτσια που δουλεβουν στα σπιτια τους κ μονο ,γιατι εκει βγαινουνε για περιπου δυο ωρες κ η ολη φαση ειναι αρκετα γρηγορη, υπαρχουν ελαχιστες που καθονται 5 με 6 ωρες... κ σιγουρα εχουν καλητερο χρονο στο σεξ. εγω ζηταω πιο πολλα γιατι Γλυκε μου ειμαι κ μουναρα κ το κορμι μου κ η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ!!! κ ο χρονος εκει ολοι το ξερουν ειναι ετσι...εγω δεν ημουν η εξαιρεση.. τωρα αν δεν σου αρεσει.... μην ξαναπατησεις......οσο αφορα την διαφημιση που λες πως αναζητω μπαινοντας εδω.... γελαω.....μαλλον δεν ξερεις ποια ΕΙΜΑΙ....εγω η ιδια σας λεω μην με παρετε ΠΟΤΕ!!!!!!

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου γιατί δεν έχω κάτι προσωπικό. Δεν πέρασα καλά, δεν ξαναπάτησα, και ούτε θα με ξαναδείς. Το ποια είσαι το ξέρουμε πολύ καλά όσοι κυκλοφορούμε στην πιάτσα. Βλέπω πήρες και 1 θετική κριτική. 10-1 είναι καλό σκόρ. Μπράβο σου!!!

sunsun

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
8
Πόντοι
0
που θα βρω τηλ τησ συλβιας ?    τι προγραμμα κανει η δαναη? ξερει κανενας?

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
απο την προσωπικη μου εμπειρια πριν 5-6 μηνες , δεν  πιστευω οτι υπαρχει φυσιολογικος ανθρωπος που θα πηγαινε με την Κιμ για δευτερη φορα
Εκτος και αν εχει πολλα λεφτα και τα πεταει ετσι για πλακα
Εξαλλου οταν πηγαινεις με τρανσ εστω και εγχειρεισμενη , η εμφανιση δεν το πρωτο κριτηριο , αλλιως θα πηγαινες με γυναικα

magua

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
απο την προσωπικη μου εμπειρια πριν 5-6 μηνες , δεν  πιστευω οτι υπαρχει φυσιολογικος ανθρωπος που θα πηγαινε με την Κιμ για δευτερη φορα
Εξαλλου οταν πηγαινεις με τρανσ εστω και εγχειρεισμενη , η εμφανιση δεν το πρωτο κριτηριο , αλλιως θα πηγαινες με γυναικα

Αγαπητέ φίλε, προφανώς εγώ δεν είμαι φυσιολογικός ενώ εσύ πχ είσαι. Βεβαίως δεν με απασχολεί να κατανοήσω τι εννοείς εσυ ως φυσιολογικό, αφού ο καθένας το εξηγεί όπως γουστάρει και καλά κάνει.
Εγώ λοιπόν ως "μη φυσιολογικός" λέω ότι την δεύτερη φορά πέρασα καλύτερα από την πρώτη, την τρίτη καλύτερα από τη δεύτερη κ.ο.κ.
Συγνώμη για αυτο ... δεν θα το ξανακάνω, αφου η πλειοψηφία διαφωνεί. Θα φορντίσω να εναρμονίσω τα γούστα μου ανάλογα με τη γνώμη των πολλών.  :grin:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.889
Πόντοι
7.316
Καλησπερα κυριοι/ιες
Μα για πιο λογο γινεται τετοιος χαμος? Ο καθενας που μπαινει εδω εχει και την προσωπικη του αποψη η οποια θα πρεπει να ειναι απολυτος σεβαστη εκτος και αν θηγει σε προσωπικο επιπεδο καποιο αλλο μελος. Αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι το εξης, Καταρχην να ξεκαθαρισω το γεγονος οτι δεν εχω καμια εμπειρια με την εν λογω δεσποινιδα (κιμ - nικοle) οποτε δεν μπορω να εκφρασω και αποψη για τις υπηρεσιες που προσφερει. Θα πρεπει ομως να λαβουμε υποψη καποιες παραμετρους οι οποιες ισως δεν αναφερθηκαν και για μενα ειναι λαθος. Α)Η κιμ δουλευει στην πιατσα αυτο σημαινει γρηγορο χρημα, σου λεει τιμη και πας αμεσως και κανεις την δουλεια σου αυτο δεν αφηνει πολλα περιθωρια για πολλα πολλα σε κανενα, Β)Η σχεση εμφανισης και προσφορας, ποσες trans εχετε δει με τετοια εμφανιση? Στην Αθηνα ζητημα να ειναι μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου, οποτε ειναι πλεονασμος να γινεται κριση και να σκοτωνομαστε χωρις λογο. Οι ανθρωποι αυτοι θα εχουν παντα αυτο που θελουν και στην ποσοτητα που το θελουν μεχρι να τους εγκαταλυψει το οποιοδηποτε προνομιο εχουν (στην περιπτωση αυτη ειναι η εξωτερικη εμφανιση), Γ) Η γνωση τησ επενδυσης που εχει κανει επανω της (πλαστικες - γυμναστηρια - διατροφη κτλ) η εν λογω δεσποινιδα. Ολα αυτα δεν μπορει να τα προσπερασει κανεις. Οποτε εαν θες αποδεχεσαι την συμπεριφορα η δεν την αποδεχεσαι, ειναι απλα ενας μονοδρομος.
Ζητω συγνωμη για το μακροσκελες κειμενο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
OUROBOROS & magua,

Περί ορέξεως ουδείς λόγος … Ο καθένας δίνει τα λεφτά και το πουλί του, όπου και όπως νομίζει & μπορεί.

Αυτό που έχει επισημανθεί κατ επανάληψη σχετικά με την Κιμ είναι ότι υπολείπεται κατά πολύ σε συμμετρικότητα αφού δείχνει να είναι ψυχρή, αδιάφορη και βιαστική, ενώ παράλληλα είναι  ασυνεπής στο οικονομικό μέρος της συναλλαγής ζητώντας εκ των υστέρων περισσότερα χρήματα από όσα αρχικά συμφωνεί με τον πελάτη (κάτι που είναι συνηθισμένο στη Συγγρού - δυστυχώς).

Κανείς δεν αμφισβήτησε την ομορφιά, τη θηλυκότητα και τη χάρη της αλλά ούτε και το ότι είναι πολύ προσεκτική σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής. Όπως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάτι που είναι προφανές από τις δημοσιεύσεις της: Ότι έχει καβαλήσει το καλάμι – δείχνοντας μάλιστα πολύ περήφανη γι αυτό …

Εν ολίγοις η δική μου γνώμη είναι η εξής: Αν κάποιου του αρέσουν οι εγχειρισμένες τράνς-κούκλες και δεν τον χαλάει η διεκπαιρεωτική αντιμετώπιση και οι βιαστικές/ελλείπεις υπηρεσίες, τότε αξίζει να την συναντήσει. Αν όχι, υπάρχουν περιπτώσεις  με πολύ καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης - και μάλιστα πολύ πιο επικοινωνιακές και “ανθρώπινες”.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
Ελπίζω να τελείωσαν οι αντιπαραθέσεις και να επανέλθουμε στο θέμα μας.. τι διάολο..δεν είναι μόνο 3 οι ωραίες τρανς στην Αθήνα.. πείτε ρε μοναχοφάηδες καμμιά πληροφορία

shm

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ελπίζω να τελείωσαν οι αντιπαραθέσεις και να επανέλθουμε στο θέμα μας.. τι διάολο..δεν είναι μόνο 3 οι ωραίες τρανς στην Αθήνα.. πείτε ρε μοναχοφάηδες καμμιά πληροφορία
πεστα ρε αδδερφέ.αμαν πια..πείτε κανά καλο άλλο ρε παιδιά!!

sunsun

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
8
Πόντοι
0
ειμαι απο επαρχια και θελω διευθυνσεις με καλα τραβελια στειλτε πμ και φωτογραφιες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΡΕ παιδία καμιά πληροφορία για τις τιμές που παίζουν στη Συγγρού;
Η κιμ πόσα παραπάνω δηλαδή ζητάει;

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Απο τιμες απο 70 μεχρι 80,αλλα η Κιμ στανταρ το 100.και μπορει και πιο πανω

nikole!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδω μεσα μπηκες για διαφημιση και μονο για διαφημιση.
Δεν ειναι κακο αυτο αλλα μη μας περνας για βλακες.
Οτι αλλο λες το ακουω βερεσε.
Μια Καλησπερα σε ολους!!! κ σε αυτους που Επικρινουν ... θελω να πω  ,οτι ο καθενας με οτι λεει κρινεται παντα.... Ετσι σε ολους φαινεται το τι ειναι κ τα προβληματα που εχει... τωρα    Η Ρ Ε Μ Ι Α... γιατι το Στρες διμιουργει Συγχυση.... Τωρα ευχαριστω ολους που εχουν στηλει μηνυματα... για τα καλα τους λογια!

nikole!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και δεν ειναι ασχημο να μπαινουν και  καινουργια  Χρωματα στο forym !!!!! ετσι να μπορουμε αν ειναι να βοηθαμε σε κατι... Ευχαριστω

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη σε οσους με πηραν τηλεφωνο χθες και σημερα και δεν απαντησα....αλλα εγινε κατι πολυ σοβαρο και δεν μπορουσα να απαντησω

sunsun

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
8
Πόντοι
0
συλωια μιλισαμε το πρωι στειλε τις φωτογραφιες

sunsun

Μέλος
Εγγρ.