Σωστός...!!!γι αυτο επιμενω ότι εδώ πρεπει να λεμε τι ξερουμε απο τις εμπειρίες μας, ώστε όποιος θελήσει να εχει μια εικόνα!άρα διαφημιση δεν πρεπει να γίνεται!συμφωνώ ότι ειναι δύσκολο αυτο που ζητας να βρεις ώστε να ικανοποιηθεις!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδια η Ναντια εβγαινε παλια στη Συγγρου μετα την Express ?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ηταν και δικη μου χαρα μωρο μου που σε γνωρισα, εισαι φοβερο ατομο, ευχομε εκει που εισαι να περνας καλα. Και να πινης και καμια βοτκα ποτε ποτε. Με τετοιο κρυο που κανη χρειαζεσε ζεστασια. Φιλια πολλα και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.καλημερα σε ολους και ολες!!βασικα εχω την αναγκη να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στην δαναη!!Δαναη μου σε ευχαριστω για ολα,εισαι αψογη,Α Σ Τ Ε Ρ Ι!!οπως επισης για τους ΚΑΚΟπροαιρετους του site αυτα που ειπα ειναι η αληθεια,δεν κανω διαφημηση!Δαναη?????????????το ονειρο εγινε πραγματικοτητα!!
Επισκέπτης
ρε κοπελια πολλα ακουω ,που σε βρισκουμε εσενα?Ηταν και δικη μου χαρα μωρο μου που σε γνωρισα, εισαι φοβερο ατομο, ευχομε εκει που εισαι να περνας καλα. Και να πινης και καμια βοτκα ποτε ποτε. Με τετοιο κρυο που κανη χρειαζεσε ζεστασια. Φιλια πολλα και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Ρε παιδια η Ναντια εβγαινε παλια στη Συγγρου μετα την Express ?
Καβάλας νομίζω
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ειμαι εδω μαζη σας παρεουλα. Τι καλυτερο απ το ενα ματσο αντρες να σε αγαπανε. Και εγω ομως σας αγαπαω πολυ και το ξερετε και κανω οτι καλυτερο για να περναμε καλα. Τωρα για το που θα με βρης στειλε μου μηνυμα. Κρυο παιδιααααααααααααα. Καιρος για δυο. Συλβιααααααααααα!!!!!!!! Κρυοοοοοοοοοοοοοο φορα βρακι γρηγορα. Ερχετε ο βαρδαρης.ρε κοπελια πολλα ακουω ,που σε βρισκουμε εσενα?
Επισκέπτης
ηρθε το μηνυμα?Ειμαι εδω μαζη σας παρεουλα. Τι καλυτερο απ το ενα ματσο αντρες να σε αγαπανε. Και εγω ομως σας αγαπαω πολυ και το ξερετε και κανω οτι καλυτερο για να περναμε καλα. Τωρα για το που θα με βρης στειλε μου μηνυμα. Κρυο παιδιααααααααααααα. Καιρος για δυο. Συλβιααααααααααα!!!!!!!! Κρυοοοοοοοοοοοοοο φορα βρακι γρηγορα. Ερχετε ο βαρδαρης.
sleepless32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδες για τη Δαναη καποιο σοβαρο (οχι γενικολογο) review υπαρχει ?
βγαινοντας δεξια εχει τουαλετα....ριξε ενα κατουρηματακι μεγαλε αλλα μην τον τιναξεις πανω απο δυο τρεις φορες...υπαρχει κινδυνος να χυθεις....geia sas!!!psaxnw travesti/transexual me i xwris prosonta...gia teleies nyxtes...prosoxi...oxi mono ena gamisei kai terma...nyxtes kolaseis kai meta nanakia mazi...etsi eimai egw kai ayto mou aresei,me ayto tin vriskw....na eimai oli nyxta me mia kayliara trans i travesti kai na pftei agrio gamisei...oxi epagelamtika omws koritsia....min trelathoume....opoia thelei tha me vrei...
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Παιδες για τη Δαναη καποιο σοβαρο (οχι γενικολογο) review υπαρχει ?
Ζεστή, τρυφερή, άνετη, χαλαρή, φιλική, ευγενής, επικοινωνιακή δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει και είναι πολύ προσαρμοστική. Είναι πολύ εξωστρεφής στο κρεβάτι, αφού φωνάζει αρκετά και “το ζεί”, κάτι που μερικές φορές γίνεται λιγάκι ενοχλητικό.
Εμφανισιακά, το ζήτημα είναι καθαρά υποκειμενικό οπότε μπορείς να σχηματίσεις μόνος σου γνώμη ρίχνοντας μια ματιά εδώ: . Γενικά είναι αρκετά θηλυκή με μικρό, χαριτωμένο αλλά όχι ιδιαίτερα δραστήριο πουλάκι.
Overall καλό value for money - γενικά δείχνει καλό παιδί και καλή επαγγελματίας – αυτά τουλάχιστον ίσχυαν πριν από κανένα 6μηνο που την είχα επισκεφθεί τελευταία φορά.
Παλιότερα είχε αναφερθεί ότι ήταν λιγάκι απρόσεκτη σε θέματα υγιεινής λόγω υπερβολικού ερωτικού ενθουσιασμό – κάτι που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αφού στην περίπτωση μου όλα έγιναν πολύ προσεκτικά, καθαρά και όμορφα.
Όσοι συνμπουρδελιάρηδες την έχουν επισκεφθεί πιο πρόσφατα ας μας πουν τη γνώμη τους.
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
geia sas!!!psaxnw travesti/transexual me i xwris prosonta...gia teleies nyxtes...prosoxi...oxi mono ena gamisei kai terma...nyxtes kolaseis kai meta nanakia mazi...etsi eimai egw kai ayto mou aresei,me ayto tin vriskw....na eimai oli nyxta me mia kayliara trans i travesti kai na pftei agrio gamisei...oxi epagelamtika omws koritsia....min trelathoume....opoia thelei tha me vrei...
Χλωμό σε βλέπω ...
Πάντως εδώ, δε νομίζω να βρείς αυτό που ζητάς ...
Γράψου στο *****.gr και ψάξε εκεί. Καλή τύχη (θα την χρειαστείς) ...
SPECIALOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Παράθεση από: paok στις Χθες στις 19:58
οταν πηδατε τρανς με προσοντα...καθως τις πηαδατε τον παιζουνε κιολας και αυτοι για να χυσουν συνχρονως?
Πολλες απο αυτες! αρκετες φορες ! το ζουν και τελειωνουν ! αυτες μ αρεσουν !
οταν πηδατε τρανς με προσοντα...καθως τις πηαδατε τον παιζουνε κιολας και αυτοι για να χυσουν συνχρονως?
Πολλες απο αυτες! αρκετες φορες ! το ζουν και τελειωνουν ! αυτες μ αρεσουν !
ALEXANDROS159
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διαβάζω εδω και μερες αυτη την διένεξη που υπάρχει με την nikole, ειναι ομως μια πραγματικότητα και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε πάρει κοπέλες απο την Συγγρού οτι εκει η ολη επαφή εχει στενά χρονικά περίθορια γιατι θελουν να ξαναβγουν στην πιατσα γιατι νομιζουν πως είναι θεες και μας κανουν χαρη που μας δινουν το κορμι τους εστω και για λιγα λεπτα με αρκετα για εμας χρηματα. Εχω αρκετό καιρο να παρω κοπελα από την Συγγρου διοτι το αποτελεσμα μιας τετοιας επαφης είναι στα πλαισια του απολυτου ξενερωματος (βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρέσεις).
Μαλλον και οι κοπελες αυτές με την συμπεριφορά τους και όπως λειτουργούν στις επαφες τους είναι απλα μια ακομη προέκταση του ολου συστηματος που εχει σαν βαση το Χρημα και πιο συγκεκριμένα το ΕΥΚΟΛΟ Χρημα. Το λεω αυτό, απλα, μηπως και δεν πρεπει να είμαστε τοσο αυστηροί απέναντι τους γιατι ισως και εμεις τα ιδια κανουμε στις δουλεις μας και γενικότερα στην ζωη μας. Προσπαθούμε με το λιγότερο δινατο κοστος να εχουμε οσο το δυνατον μεγαλύτερο και ευκολότερο κερδος. Το ιδιο κανουν και τα περισσότερα κορίτσια, ποσο δε, όταν αυτά τα κοριτσια είναι πανέμορφα όπως η nikole και άλλες πολλες ακομη.
Το θεμα λοιπον είναι στο τι ζητάμε εμείς και όχι στο τι μας προσφέρουν. Αν αναζητάμε μια ερωτική επαφή η οποία θα ξεπερνά τα όρια του « ξεκαβλωματος » τοτε θα πρεπει να το ψάχνουμε λιγο περισσότερο και κυρίως από την δικη μας την πλευρα, ετσι τοτε, θα ξερουμε να επιλέγουμε. Γιατι όπως και να το κανουμε σε επαφές τέτοιου τυπου εμεις εχουμε την τελικη απόφαση της επιλογής
Μαλλον και οι κοπελες αυτές με την συμπεριφορά τους και όπως λειτουργούν στις επαφες τους είναι απλα μια ακομη προέκταση του ολου συστηματος που εχει σαν βαση το Χρημα και πιο συγκεκριμένα το ΕΥΚΟΛΟ Χρημα. Το λεω αυτό, απλα, μηπως και δεν πρεπει να είμαστε τοσο αυστηροί απέναντι τους γιατι ισως και εμεις τα ιδια κανουμε στις δουλεις μας και γενικότερα στην ζωη μας. Προσπαθούμε με το λιγότερο δινατο κοστος να εχουμε οσο το δυνατον μεγαλύτερο και ευκολότερο κερδος. Το ιδιο κανουν και τα περισσότερα κορίτσια, ποσο δε, όταν αυτά τα κοριτσια είναι πανέμορφα όπως η nikole και άλλες πολλες ακομη.
Το θεμα λοιπον είναι στο τι ζητάμε εμείς και όχι στο τι μας προσφέρουν. Αν αναζητάμε μια ερωτική επαφή η οποία θα ξεπερνά τα όρια του « ξεκαβλωματος » τοτε θα πρεπει να το ψάχνουμε λιγο περισσότερο και κυρίως από την δικη μας την πλευρα, ετσι τοτε, θα ξερουμε να επιλέγουμε. Γιατι όπως και να το κανουμε σε επαφές τέτοιου τυπου εμεις εχουμε την τελικη απόφαση της επιλογής
strangewonderer
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Διαβάζω εδω και μερες αυτη την διένεξη που υπάρχει με την nikole, ειναι ομως μια πραγματικότητα και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε πάρει κοπέλες απο την Συγγρού οτι εκει η ολη επαφή εχει στενά χρονικά περίθορια γιατι θελουν να ξαναβγουν στην πιατσα γιατι νομιζουν πως είναι θεες και μας κανουν χαρη που μας δινουν το κορμι τους εστω και για λιγα λεπτα με αρκετα για εμας χρηματα. Εχω αρκετό καιρο να παρω κοπελα από την Συγγρου διοτι το αποτελεσμα μιας τετοιας επαφης είναι στα πλαισια του απολυτου ξενερωματος (βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρέσεις).
good post
καλα τα λες..ξερει καποιος το σαιτ της δαναης να του δωσω το μειλ μου να το στειλει?γιατι ακομα και σε πμ με αστερακια βγαινει...Διαβάζω εδω και μερες αυτη την διένεξη που υπάρχει με την nikole, ειναι ομως μια πραγματικότητα και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε πάρει κοπέλες απο την Συγγρού οτι εκει η ολη επαφή εχει στενά χρονικά περίθορια γιατι θελουν να ξαναβγουν στην πιατσα γιατι νομιζουν πως είναι θεες και μας κανουν χαρη που μας δινουν το κορμι τους εστω και για λιγα λεπτα με αρκετα για εμας χρηματα. Εχω αρκετό καιρο να παρω κοπελα από την Συγγρου διοτι το αποτελεσμα μιας τετοιας επαφης είναι στα πλαισια του απολυτου ξενερωματος (βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρέσεις).
Αυτες που το κανουν να λετε και τα ονοματα τους δεν μπορειτε να μας βαζετε ολες στο ιδιο καζανι οσες βγενουμε συγγρου....αν κοιταξεις τα χερια σου τα δαχτυλα σου δεν ειναι ολα ιδιαΔιαβάζω εδω και μερες αυτη την διένεξη που υπάρχει με την nikole, ειναι ομως μια πραγματικότητα και το ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε πάρει κοπέλες απο την Συγγρού οτι εκει η ολη επαφή εχει στενά χρονικά περίθορια γιατι θελουν να ξαναβγουν στην πιατσα γιατι νομιζουν πως είναι θεες και μας κανουν χαρη που μας δινουν το κορμι τους εστω και για λιγα λεπτα με αρκετα για εμας χρηματα. Εχω αρκετό καιρο να παρω κοπελα από την Συγγρου διοτι το αποτελεσμα μιας τετοιας επαφης είναι στα πλαισια του απολυτου ξενερωματος (βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρέσεις).
συλβια ειναι λιγες αυτες που δεν ειναι ετσι ομως..και συνηθως κανουν ραντεβου μερα που χουν χρονο με πελατες που ξερουν...οσες πανε συγγρου ειναι τσακ μπαμ (συνηθως) και παντα πανω στη καυλα σου ζητανε κατι παραπανω..αυτο μου το εχει επιβεβαιωσει καποια λεγοντας οτι σε αυτον που θα περασει μια φορα και φαινεται αυτο , το παραμικρο να θελει θα πληρωσει.
kαι εγω εκει βγαινω αλλα δεν λειτουργω ετσι λειτουργω οπως και με τα ραντεβου....ξερεις υπαρχει και η λυση του οταν βρησκεις κατι που περνας καλα και σου εξιγητε σπαθι δεν το αφινεις να χαθεισυλβια ειναι λιγες αυτες που δεν ειναι ετσι ομως..και συνηθως κανουν ραντεβου μερα που χουν χρονο με πελατες που ξερουν...οσες πανε συγγρου ειναι τσακ μπαμ (συνηθως) και παντα πανω στη καυλα σου ζητανε κατι παραπανω..αυτο μου το εχει επιβεβαιωσει καποια λεγοντας οτι σε αυτον που θα περασει μια φορα και φαινεται αυτο , το παραμικρο να θελει θα πληρωσει.
αγαπητη transsilvia μη μας φουμαριαζεις τωρα.
εισαι και εσυ υπευθυνη για την κατασταση.
εσεις διαμορφωνετε την αγορα και τις τιμες.
οσο πουλαει ο κωτσοβολος πουλαει και η ηλεκτρονικη που παει και ανοιγει καταστημα διπλα του.αυτος ειναι ο νομος της αγορας.
αυτοι που χαλανε την αγορα/πιατσα περνουνε τον πουλο.
επισης αν συνασπιζοσασταν στην συγγρου και διωχνατε τις φωτοβολιδες
(τις περιστασιακες,εγχωριες και μη που κανουν πιατσα μια βδομαδα και μετα εξαφανιζονται)
ισως να ηταν ολα καλυτερα και για τις τιμες και για την ασφαλεια και θγεια των πελατων!!!
τωρα εμεις απο την μερια μας σαν πελατες εχουμε ευθυνη να μποικοταρουμε αυτες που σπανε την αγορα.πχ κυκλοφορι ενα μαυρο τραβελι τελευταια ,πολυ κομματος ειναι η αληθεια,που ακριβως επειδη το ξερει οτι ειναι κομματος,ζηταει 100!!
ε οχι ρε πουστη να παει να γαμηθει με καμια κολωνα!
προτιμω την transsilvia που ειναι και δικο μας παιδι και ας της δωσω και 60
(αυτο γιατι ισως σε στενοχωρησα νωριτερα) ;)
εισαι και εσυ υπευθυνη για την κατασταση.
εσεις διαμορφωνετε την αγορα και τις τιμες.
οσο πουλαει ο κωτσοβολος πουλαει και η ηλεκτρονικη που παει και ανοιγει καταστημα διπλα του.αυτος ειναι ο νομος της αγορας.
αυτοι που χαλανε την αγορα/πιατσα περνουνε τον πουλο.
επισης αν συνασπιζοσασταν στην συγγρου και διωχνατε τις φωτοβολιδες
(τις περιστασιακες,εγχωριες και μη που κανουν πιατσα μια βδομαδα και μετα εξαφανιζονται)
ισως να ηταν ολα καλυτερα και για τις τιμες και για την ασφαλεια και θγεια των πελατων!!!
τωρα εμεις απο την μερια μας σαν πελατες εχουμε ευθυνη να μποικοταρουμε αυτες που σπανε την αγορα.πχ κυκλοφορι ενα μαυρο τραβελι τελευταια ,πολυ κομματος ειναι η αληθεια,που ακριβως επειδη το ξερει οτι ειναι κομματος,ζηταει 100!!
ε οχι ρε πουστη να παει να γαμηθει με καμια κολωνα!
προτιμω την transsilvia που ειναι και δικο μας παιδι και ας της δωσω και 60
(αυτο γιατι ισως σε στενοχωρησα νωριτερα) ;)
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
ALEXANDROS159,
Χωρίς να θέλω να γίνω πικρόχολος φίλε μου – ο χρόνος θα δώσει όλες τις απαντήσεις – ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση … Γενικά μιλώντας, οι αρπαχτές, μακροπρόθεσμα, σκοτώνουν τη μπίζνα του κακού επαγγελματία. Ο πελάτης σαφώς και έχει την ευθύνη της επιλογής – όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον όποιο κακό επαγγελματία που εξαπατά τον πελάτη του.
Όσο για την συμπεριφορά των τράνς της Συγγρού, υπάρχουν περιπτώσεις μη εγχειρισμένων όμορφούτσικων και καλών κοριτσιών που τιμούν τα λεφτά που τους δίνεις (και την έξτρα αμοιβή που εκ των υστέρων ζητάνε) – δουλεύοντας γρήγορα αλλά συμμετοχικά και όχι στη ξεπέτα.
Όσοι συνπουρδελιάριδες έχουν συναντήσει μια ξανθιά (συνήθως) πιτσιρίκα με ένα ψηλοδιαλυμένo punto (νομίζω) που βγαίνει καμιά 300αριά μέτρα χαμηλότερα από το baby gold, ή μια μικροκαμωμένη μελαχρινή - στο ύψος της Ford περίπου - με ένα ασημί Toyota Aygo θα συμφωνήσουν μαζί μου νομίζω.
Mods, γιατί πέφτει ψαλίδι στα λίνκς? Τι το κακό υπάρχει στο να δίνει κανείς πληροφορίες μέσω υπερσυνδέσεων?
Χωρίς να θέλω να γίνω πικρόχολος φίλε μου – ο χρόνος θα δώσει όλες τις απαντήσεις – ΚΑΙ σε αυτή την περίπτωση … Γενικά μιλώντας, οι αρπαχτές, μακροπρόθεσμα, σκοτώνουν τη μπίζνα του κακού επαγγελματία. Ο πελάτης σαφώς και έχει την ευθύνη της επιλογής – όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για τον όποιο κακό επαγγελματία που εξαπατά τον πελάτη του.
Όσο για την συμπεριφορά των τράνς της Συγγρού, υπάρχουν περιπτώσεις μη εγχειρισμένων όμορφούτσικων και καλών κοριτσιών που τιμούν τα λεφτά που τους δίνεις (και την έξτρα αμοιβή που εκ των υστέρων ζητάνε) – δουλεύοντας γρήγορα αλλά συμμετοχικά και όχι στη ξεπέτα.
Όσοι συνπουρδελιάριδες έχουν συναντήσει μια ξανθιά (συνήθως) πιτσιρίκα με ένα ψηλοδιαλυμένo punto (νομίζω) που βγαίνει καμιά 300αριά μέτρα χαμηλότερα από το baby gold, ή μια μικροκαμωμένη μελαχρινή - στο ύψος της Ford περίπου - με ένα ασημί Toyota Aygo θα συμφωνήσουν μαζί μου νομίζω.
Mods, γιατί πέφτει ψαλίδι στα λίνκς? Τι το κακό υπάρχει στο να δίνει κανείς πληροφορίες μέσω υπερσυνδέσεων?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K