Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
κυκλοφορι ενα μαυρο τραβελι τελευταια ,πολυ κομματος ειναι η αληθεια,που ακριβως επειδη το ξερει οτι ειναι κομματος,ζηταει 100!!

οχι τωρα τελευταια ειναι αρκετα χρονια που κυκλοφορει και περα απο ακριβη το παιζει και ντιβα ! αμα εισαι με παλιο αμαξι ουτε που καταδεχετε να σου μιλησει !

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ε λοιπον εγω λεω να αρχισουμε το μποικοταρισμα απο αυτην!!

απανταχου τρανσγαμιαδεεεεεεες.γραψτε στα αρχιδια σας την ψηλομυτα μαυρη!!
:dancing:
ολοι στην τρανσυλβια!!!!
εσυ τρανσυλβια το μονο που εχεις να κανεις μιας και θα μας παρεις ολους πελατες
ειναι να γινεις η εκπροσωπος/προεδρος των απανταχου ελληνων τρανσλοβερς και να ζητησεις μια συναντηση κορυφης με την κουμαριανου η δεν ξερω και εγω πια ειναι η προεδρος της απεναντι οχθης και να προβαλεις τα αιτηματα μας!! :dancing:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ρε παιδια , φταιμε και εμεις.Πηγαίνουμε με καποια που μας εξιτάρει, τα κάνουμε όλα, μας κάνει ότι γουστάρουμε και μετά θέλουμε σκόντο στην τιμή, φέυγουμε και δεν ξαναπερνάμε ούτε απο έξω.Δικαίως κάποιες σου λένε , μόνο επαγγελματικα, αφού ότι και να του κάνω δεν ξαναερχεται.

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
θεωρώ ότι όταν βρίσκουμε κάτι καλό, πρέπει και να ξαναπάμε, εώς μόνιμα θα έλεγα και να το πληρώνουμε και να μην ψαχνόμαστε.Τότε και σίγουρη ικανοποίηση θα έχουμε και καλύτερη περιποίηση!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αυτες που το κανουν να λετε και τα ονοματα τους δεν μπορειτε να μας βαζετε ολες στο ιδιο καζανι οσες βγενουμε συγγρου....αν κοιταξεις τα χερια σου τα δαχτυλα σου δεν ειναι ολα ιδια
θελω μαζι σου να κανω το 69 σε σταση ακριβώς όπως είσαι στη φωτο

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
οχι τωρα τελευταια ειναι αρκετα χρονια που κυκλοφορει και περα απο ακριβη το παιζει και ντιβα ! αμα εισαι με παλιο αμαξι ουτε που καταδεχετε να σου μιλησει !
eγω μιλαω και σε αυτους που εχουν πατινι

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Είναι όμως κουκλάρα, τούμπανο και με εκπληκτικό - τελείως latin - σωματότυπο.
Παλιότερα έβγαινε ψηλά στη Συγγρού (στο ύψος του γυάλινου κτιρίου που στο ισόγειο του έχει γραφεία η ολυμπιακή και οι μινωικές).
Άν την έχει συναντήσει κανείς ας γράψει εντυπώσεις ... Προσωπικά έχω μπεί σε μεγάλο πειρασμό να την πιτσιλίσω, αλλά μέχρι στιγμής δεν το 'χω αποφασίσει (πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου :-).

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ε μη μας το χαλας τωρα :huh:
ειπαμε να μποικοταρουμε τις ακριβες ψηλομυτες μπας και καταφερουμε να βαλουμε το λιθαρακι μας στην μειωση των τιμων!!! :helpplea:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ε μη μας το χαλας τωρα :huh:
ειπαμε να μποικοταρουμε τις ακριβες ψηλομυτες μπας και καταφερουμε να βαλουμε το λιθαρακι μας στην μειωση των τιμων!!! :helpplea:
τις εχει μπερδεψει δυο ειναι οι μαυρες στη συγγρου και οι δυο το ιδιο λειτουργουν φισικα

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
παιδια αυτη η πολυ παθη πελοποννησο!!Εκανε σεισμό 6,5 ρίχτερ.

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
αχαλινωτο σεξ, εκπληκτικη και αισθησιακη κινηση γλωσσας τρομερα προσοντα και ατελειωτο παθος.Αυτα είναι τα συστατικά που γουστάρουμε τελεια και παυλα.Οποια τα εχει να πας το πει!!!!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
τις εχει μπερδεψει δυο ειναι οι μαυρες στη συγγρου και οι δυο το ιδιο λειτουργουν φισικα
Aπιθανες οι φωτο σου , Μπραβο συλβια με εφτιαξες θα σε εποσκεφτω συντομα.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
KAI πολυ σωστα ! και οι πατινατοι εχουν ..αβλες !
αν καταλαβεσ ενωουσα οτι δεν κρινω τον αλλο απο το αμαξι που εχει..... και μαζερατη να εχει δικη του ειναι?ολοι τα χρωστανε τα αυτοκινητα στις τραπεζες

Επισκέπτης
Συλβια, εχεις σαιτ να δουμε φωτογραφιες σου?

SPECIALOVER

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
0
αν καταλαβεσ ενωουσα οτι δεν κρινω τον αλλο απο το αμαξι που εχει..... και μαζερατη να εχει δικη του ειναι?ολοι τα χρωστανε τα αυτοκινητα στις τραπεζες

Σε καταλαβα ! απλα επειδη εγω κυκλοφορω με διαφορα αυτοκινητα βλεπω και διαφορετικες αντιδρασεις ! μερικες μεχρι που γυρνανε και φευγουν αν ειναι πεζες κι εγω μ ενα παλιο που κυκλοφορω .

Επισκέπτης
Αυτο ειναι το 2ο μου ποστ σε αυτο το φορουμ.
Εχθες ανακαλυψα ετουτο το site και ομολογω οτι μονο για ετουτο το φορουμ εχω δαπανησει καμποσες ωρες να το διαβασω, και ομολογω οτι πηδηξα πολλες μα πολλες απο τις 220 σελιδες του, λογω φορτου.
Παρακολουθησα απο την αρχη, το πως ξεκινησε, που βρισκεις τρανσ και λοιπα, μετα να μπαινει η ναντια, να γινεται μαχη για το ποιος ειναι γκει και αν ειναι κλπ. αντιπαραθεσεις, μετα να μπαινουν και αλλα κοριτσια μεσα, επιπλεον χαμος κλπ και συναμα πληροφοριες για το που ειναι τα καλυτερα και τα χειροτερα κοριτσια απο ατομα που ειχανε τις αναλογες εμπειριες.
Λοιπον, απλα να πω οτι το ευχαριστηθηκα διαβαζοντας το. Και ελπιζω να μεινει ετσι.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε καταλαβα ! απλα επειδη εγω κυκλοφορω με διαφορα αυτοκινητα βλεπω και διαφορετικες αντιδρασεις ! μερικες μεχρι που γυρνανε και φευγουν αν ειναι πεζες κι εγω μ ενα παλιο που κυκλοφορω .
τα  ξερω πολυ καλα τοσο τουσ κοβει τοσα κανουν

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εγω την ειχα παρει πριν χρονια,οταν εκανε πιατσα πιο πανω,πισω απο τα γραφεια της Ολυμπιακης,και ζηταγε τοτε 150.Τωρα δεν ξερω ποσα θελει.

romeo77

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
150????!!!! :idiot:

και της τα εδωσες ??

που παει αυτος ο κοσμος!! :headbang:

Stories