Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

sakis31

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το έχει δει κανείς αυτό? αρνούμαι να πιστέψω οτι υπάρχει τέτοιο πλάσμα!

ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....!!!  :2funny: :helpplea: :boobies: :rockon:
ο/η τυπος/ισα εγραψε λεμε...  :dancing:
Εινε το μονο τρανς που δε θελης να ξυριστη...!!!  :o,αφου εχης κατεβαση μια μπουκαλα ουισκι για τη συνευρεση!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Gilian παιδες Gillian και δευτερη επιλογη Nadia μονο που μιλαει πολυ!

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από συνάντηση με την Φερναντίνα. Ένα μόνο θα συμβουλέψω τους συναγωνιστές: ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ότι χειρότερο έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ήμουν φτιαγμένος και έτοιμος ότι θα συναντήσω μια θεά, όπως δείχνει στις Φώτο! Συνάντηση κατόπιν τηλεφωνήματος σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, κοντά στο Πασοκ. στο τηλέφωνο ακουγόταν πολύ θηλυκή αλλά με πολύ άσχημα αγγλικά. Στο ραντεβού της σωστή. 7 είπαμε 6.55 μου άνοιξε. Με το που μπαίνω την βλέπω και παθαίνω σοκ. Καμιά σχέση με τις φωτός. Αδύνατη, άσχημη, με βυζί μεγάλο και ασύμμετρο με το σώμα της και μεγάλη λεκάνη, χωρίς κάποιο σημείο εξαιρετικό πάνω της ή έστω αξιοπρόσεκτο. Επειδή υποσχέθηκα σε ένα φίλο εδώ ότι θα πάω και θα τον ενημερώσω, αποφάσισα να περάσω. Δεν φαντάστηκα τι θα με περίμενε. Η Φ είναι το πιο κρύο πλάσμα που έχω βρεθεί στη ζωή μου. Με απαίσια συμπεριφορά, μου στήθηκε και περίμενε να τα κάνω όλα εγώ. Αφού προσπάθησα με αγγλικά που δεν καταλάβαινε να της εξηγήσω ότι πρέπει να απλώσει λίγο και το χεράκι της το οποίο τελικά έβαλε στον Πότσο μου και μου τον τρέλανε στη μαλάκια, της είπα ότι αν ήθελα να μου τον  παίξει τον έπαιζα και μόνος μου και με το ζόρι την έπεισα να μου πάρει πίπα, αν είναι δυνατόν!!!!!!! ήταν δε τόσο απαράδεκτη σε όλα, και δούλευε τόσο βαριεστημένα, χωρίς να κάνει τίποτα, τον έβγαζε γρήγορα από το στόμα και άρχιζε να μου τον παίζει συνεχώς για να με κάνει να χύσω. Την παρακάλαγα να μου πάρει πίπα πάλι, αλλά έκανε πως δεν καταλαβαίνει και της έδειχνα, αλλά τίποτα. μιλάμε για ζώο. Αφού δεν μου σηκωνόταν με τίποτα, με το χέρι που μου τον έπαιζε και με ταλαιπωρούσε και δεν έκανε τίποτα μα τίποτα άλλο, μα ΤΙΠΟΤΑ όμως, εκτός από το να τον παίζει με τα χέρια, προσπαθούσα να της βάλω το κεφάλι κάτω, εκείνη όμως πάλι το έβγαζε και πάλι τον έπαιζε με τα χέρια, στο τέλος τσαντίστηκα και βέβαια έφυγα χωρίς ούτε καν να χύσω. Στο τέλος με είπε και ανίκανο αν κατάλαβα καλά γιατί μου είπε ότι αυτή έχει πολλούς πελάτες και ότι πάντα ΟΛΟΙ είναι ευχαριστημένοι. Η κοπέλα βέβαια, είναι η πρώτη που είδα τρανς με κυτταρίτιδα, αξύριστη στα επίμαχα σημεία, ακόμα και στην κωλοτρυπίδα είχε τρίχες, με μια περίεργη μυρωδιά στο δωμάτιο να με χαλάει, και σίγουρα καμιά σχέση το καυλί της με αυτό που δείχνει αφού είναι πολύ μικρότερο στην πραγματικότητα. Ευτυχώς που δεν ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τρανς γιατί δεν θα είχα ξαναπάει με τρανς ποτέ ξανά στη ζωή μου!!!!
επαιξες και εχασες δηλαδη συναγωνιστη. Πόσο πήγε το μαλλι τελικα? πλήρωσες? Από τις φωτό της πάντως φαινεται ότι το πουλάκι της (τουλάχιστον αυτο) είναι μοντάζ. Σίγουρα δεν είναι δικό της.........

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Eχω γνωρίσει κάποια Ελίνα απο Πλ. Αττικής!! Εχει στο teletex στο κανάλι Star το κινητό τις. Αλλά και άλλες τρανσέξουαλ.

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
επαιξες και εχασες δηλαδη συναγωνιστη. Πόσο πήγε το μαλλι τελικα? πλήρωσες? Από τις φωτό της πάντως φαινεται ότι το πουλάκι της (τουλάχιστον αυτο) είναι μοντάζ. Σίγουρα δεν είναι δικό της.........
το μαλλι πηγε 250. το εργαλειο της ειναι 16-17αρι και γραφει 23. μιλαμε για απατη.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Eχω γνωρίσει κάποια Ελίνα απο Πλ. Αττικής!! Εχει στο teletex στο κανάλι Star το κινητό τις. Αλλά και άλλες τρανσέξουαλ.

Ναι ρε φίλε γάμησε τα. Και αύριο μπορεί να βρέξει. αλλά από την άλλη όμως, δεν μου αρέσει η φασολάδα.

Αυτό είναι "περί ανέμων και υδάτων..."

vivakink

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
H Εβελυν που προαναφερθηκε ειναι οντως αυτη με το μακρυ ξανθο μαλλι.
Τι ειναι ρε παιδια το τριο απατη?

Εγω μια φορα την πατησα. Πηρα δυο μαζι καπου απο την Συγγρου και πηγαμε στον απο κατω δρομο.
Εκει ξαπλωσα και μετα οταν μπηκαν εκατσα στα 4 και η μια αρχσε να μου τον παιζει και η αλλη και καλα μου τον εβαζε.
Αλλα ειχε μια λαστιχοπουτσα και οχι το καυλι.Ξενερωσα και σηκωθηκα και εφυγα χωρις να χυσω. Αυτες ειναι "η απατη"?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Εγω μια φορα την πατησα. Πηρα δυο μαζι καπου απο την Συγγρου και πηγαμε στον απο κατω δρομο.
Εκει ξαπλωσα και μετα οταν μπηκαν εκατσα στα 4 και η μια αρχσε να μου τον παιζει και η αλλη και καλα μου τον εβαζε.
Αλλα ειχε μια λαστιχοπουτσα και οχι το καυλι.Ξενερωσα και σηκωθηκα και εφυγα χωρις να χυσω. Αυτες ειναι "η απατη"?
  :think: :think: :think: :headbang:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6

Το "τριο απατη" ειναι οι δυο ξανθιες με το ασημι μικρο αυτοκινητο και η Λολιτα-αδυνατη, καλο προσωπο με καστανο/μαυρο μαλλι- που εχει ενα ασημι AUDI A3, που βγαινουν λιγο παρακατω απο την FOREVER YOUNG PRODUCTS, στον παραδρομο της Συγγρου.Καλες εμφανησιακα ΑΛΛΑ απατη στις υπηρεσιες.Πεταμενα λεφτα !!

kta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0

vivakink

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, για να βγαλουμε μια ακρη. Επειδη ειναι κουραστικο και μπερδευεσαι να διαβαζεις ολα τα ποστ.

Περιοχη Συγγρου.
Ποιες εχουν μεγαλο εργαλειο και ειναι της προκοπης?
Η ιδια ερωτηση συνεχεια ξανα και ξανα, αλλα για να μαζευονται οι πληροφοριες.

Peiraiwths7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά.....
Πρώτη φορα γράφω k εγώ,είμαι καινούργιο μέλος k πραγματικά βρίσκω αυτό το room πολύ ενδιαφέρον. .......
Εμενα οι εμπειρίες μου με trans είναι ελάχιστες.Μία φορα είχα πάει απλά Μάρνης 25,μου φαίνεται το όνομα της είναι Έλενα(μπορεί να κάνω k λάθος).Η τιμή είναι 20 ευρώ(για αυτό που ήθελα εγώ-μονο ενεργητικός να είμαι δηλαδή)k αν ζητάς παραπάνω πράγματα είναι 30.Να σας πω την αλήθεια δεν μου πολυάρεσε,αλλα θα ήθελα να πάω κ με άλλη trans,πιο θηλυκή.... .Εκτος της Δανάης ξέρετε καμιά άλλη?Καμιά κοντά στον Πειραιά???Οι άλλες εμπειρίες που έχω είναι πολύ απλές,2 φορες μονο συγγρού,σε κάτι στενά από πίσω στα όρθια....Τίποτα το ιδιαίτερο......

ITALIAN21

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε chili οταν λεμε νεκρα ειναι λιγο..και τι να λεει να δωσω 300 ευροπουλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom