Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες με τη γνωστη Βανεσσα με το RX8 εχει κανεις εμπειρια εκτος του γνωστου ορθιου στο αμαξι ??

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παρακολουθώ το site αυτό εδώ και πολύ καιρό και νομίζω πως ήρθε η ώρα να συνεισφέρω και ‘γω, ώστε κάποιοι συνάδελφοι να αποφύγουν κακοτοπιές και άσχημες εκπλήξεις.
Αρχή της Συγγρού ( Συγγρού και Μπότσαρη), έξω από την Alpha Bank, 22.30, κάνει πιάτσα ένα αδύνατο lady-boy, που μου συστήθηκε Εύη από Καβάλα, Μαίων 26 κατά δήλωση της. 30 στο αμάξι 50 στο ξενοδοχείο. Επειδή δεν είχα εμπειρία με lady-boy λέω δε γαμιέται…
Στο αυτοκίνητο για το hotel που σκάει την πρώτη βόμβα : μόνο γλειψίματα. Καλά τις λέω και στο αμάξι τι κάνεις? Γλείψιμο, μου λέει, αλλά στο hotel είμαστε πιο άνετα…
Στο ξενοδοχείο σκάω τα 20 και τα 50 σ’ αυτή.
Γδύσου  της λέω.
-Α, μου λέει, το πάνω δεν το βγάζω, το στριγκάκι το κάνω στο πλάι, αλλά μη με χαϊδέψεις πολύ γιατί δε θέλω να χύσω…Επίσης τα μαλλιά μη! θα μου χαλάσεις το make up. 
Τέλος  πάντων λέω για ξεκίνα: και ξεκινά την πιο απαράδεκτη πίπα που μου ΄χει κάνει άνθρωπος, χειρότερη και από την πίπα μιας παρθένας, μεθυσμένης, φακλάνας των φοιτητικών χρόνων.  
Και η χειρότερη πατσαβούρα του Μεταξουργείου ήταν καλύτερη από το ψυγείο Εύη.
Κατά την έξοδο μου λέει: στην ίδια πιάτσα με μένα είναι και μια κοπέλα- νυμφομανής που πηδιέται τσάμπα σε μια γκαρσονιέρα εδώ δίπλα, άμα θες, έλα μετά από κει και θα σου κάνω το κονέ. Μακριά…, πιο ξέρει τι μαλακία παιζότανε…
Αχ, Καίτη, και πάλι Καίτη…
Φιλε galvani, η "φιλη" της ειναι τραβελι με εργαλειο, εχει ενα υπογειο στην οδο Κοντουλη,στην BP πιο πανω και ζηταει κανονικα χρημα.Δεν λεει και πολλα απο εμφανιση,"σνιφαρει" κιολας, οποτε μεγαλη προσοχη.

galvani

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστώ, commander, το ψυλλιάστηκα ότι κάποια μαλακία παιζόταν.
Η λεγόμενη Κορίνα από Συγγρού εξαφανίστηκε πριν την δω, η Εύη μούφα… Έχω μείνει με την απορία. Παίζει κανένα σωστό lady-boy?

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.tushpusher.com/galleries/asiants/asiants-nd20/images/06.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tushpusher.com/galleries/asiants/asiants-nd20/images/08.jpg[/img[/URL]]
αυτο το μουνακι παι να πι ladyboy

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Παρακολουθώ το site αυτό εδώ και πολύ καιρό και νομίζω πως ήρθε η ώρα να συνεισφέρω και ‘γω, ώστε κάποιοι συνάδελφοι να αποφύγουν κακοτοπιές και άσχημες εκπλήξεις.
Αρχή της Συγγρού ( Συγγρού και Μπότσαρη), έξω από την Alpha Bank, 22.30, κάνει πιάτσα ένα αδύνατο lady-boy, που μου συστήθηκε Εύη από Καβάλα, Μαίων 26 κατά δήλωση της. 30 στο αμάξι 50 στο ξενοδοχείο. Επειδή δεν είχα εμπειρία με lady-boy λέω δε γαμιέται…
Στο αυτοκίνητο για το hotel που σκάει την πρώτη βόμβα : μόνο γλειψίματα. Καλά τις λέω και στο αμάξι τι κάνεις? Γλείψιμο, μου λέει, αλλά στο hotel είμαστε πιο άνετα…
Στο ξενοδοχείο σκάω τα 20 και τα 50 σ’ αυτή.
Γδύσου  της λέω.
-Α, μου λέει, το πάνω δεν το βγάζω, το στριγκάκι το κάνω στο πλάι, αλλά μη με χαϊδέψεις πολύ γιατί δε θέλω να χύσω…Επίσης τα μαλλιά μη! θα μου χαλάσεις το make up. 
Τέλος  πάντων λέω για ξεκίνα: και ξεκινά την πιο απαράδεκτη πίπα που μου ΄χει κάνει άνθρωπος, χειρότερη και από την πίπα μιας παρθένας, μεθυσμένης, φακλάνας των φοιτητικών χρόνων.  
Και η χειρότερη πατσαβούρα του Μεταξουργείου ήταν καλύτερη από το ψυγείο Εύη.
Κατά την έξοδο μου λέει: στην ίδια πιάτσα με μένα είναι και μια κοπέλα- νυμφομανής που πηδιέται τσάμπα σε μια γκαρσονιέρα εδώ δίπλα, άμα θες, έλα μετά από κει και θα σου κάνω το κονέ. Μακριά…, πιο ξέρει τι μαλακία παιζότανε…
Αχ, Καίτη, και πάλι Καίτη…
Αυτή η ΕΥΗ (δεν θυμαμαι πως μου ειπε εμενα πως την λενε) την ειχα παρει πριν κανα μηνα στο αυτοκινητο. ακριβως τα ιδια συνεβησαν και σε εμενα, οπως τα λεει ο φιλος. απαραδεκτη σε ολα. και το ιδιο παραμυθι για την φιλη της, την οποια εγω δεν γνωρισα τελικα. Η ευη ειναι τραβελακι, και σιχαμενο, βρωμιαρα θα την χαρακτηριζα. Μακρια συναγωνιστες.

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
κανενα τραβελακι για βιζιτα παιζει?εκτος απο τον ναντια ...

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Φιλε ι δαναη ολα τα λεφτα και μονο με 50 ευρω

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
χθεσινοβραδινη τσαρκα απο συγγρου στην αρχη κοντα στην αριστοτελους ειδα ενα λεπτο καυλιαρικο ξανθο τραβελακι με ενα ασπρο καγκουρικο φιατ πουντο εκανα ενα κυκλο αλλα ελειπε.....στο δευτερο κυκλο που εκανα ειχαν πεσει καμια 10αρια καγκουρια με μηχανακια ....στο τριτο κυκλο καποιος την ειχε ψωνισει. την εχει δοκιμασει κανεις ;

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Καλημερα κυριοι

Αναφορα απο χτεσινη βολτα σε Συγγρου (γυρω στησ 4.00) μετα απο μια πολυωρη κρεπαλη σε συνοικιακο μαγαζι στην ανω Κυψελη. Δεν ειχε πολλα κοριτσια πετυχα ομως ενα απιστευτο καυλακι με ενα c2 ασιμι με ξανθα μπουκλακια σωμα απιστευτο. Μετα απο δυο βολτες κατεβηκα και την ρωτησα. Η απαντηση ειχε ως εξης : (Στο σπιτι μου 100Ε εχω μεγαλο πουλι και καυλωνω ανωμαλα εαν θεσ θα περασουμε πολυ ωραια). Απο το πρωι ξαναδιαβασα το forum και μαλον η δεσποινιδα ονομαζεται ποπη και εχει μεγαλα προσοντα. Εχει κανεις καμια πληροφορια να πει για την συγκεκριμενη, καποιο τηλεφωνο?

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
4 το πρωι συναγωνιστη μαζι γυρναγαμε ...την ειδα και εγω αλλα ειχε πολυ κινηση και δεν σταματησα γιατι φανταστικα και την τσουχτερη τιμη

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
χθεσινοβραδινη τσαρκα απο συγγρου στην αρχη κοντα στην αριστοτελους ειδα ενα λεπτο καυλιαρικο ξανθο τραβελακι με ενα ασπρο καγκουρικο φιατ πουντο εκανα ενα κυκλο αλλα ελειπε.....στο δευτερο κυκλο που εκανα ειχαν πεσει καμια 10αρια καγκουρια με μηχανακια ....στο τριτο κυκλο καποιος την ειχε ψωνισει. την εχει δοκιμασει κανεις ;

Αν το φιατ ηταν άσπρο τοτε ειναι η αγαπη, Normal συμπεριφορα οχι κατι ιδιαιτερο αλλα ομορφη γενικα ... μια φορα αξιζει

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ναι ασπρο ηταν. ξερεις ποσα € ζηταει ; παει σε σπιτι η στο αμαξι ;

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
σε ποιο υψος συγγρου βρε παιδια???/

Απο οτι θυμαμαι ακριβως στο βενζιναδικο....γιατι δεν μπορουσαμε οταν γυρισαμε να μπουμε δεξια.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
στη παντειο κοντα εκει στο στενο με αριστοτελους

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
παιδια ειμαι καινουργιος, πειτε μου σας παρακαλω κατι καλο και που θα το βρω!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
και σιγουρα εαν υπαρχει τραβεστι ας μου στειλει μηνυμα αυτο!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Καλημερα κυριοι

Αναφορα απο χτεσινη βολτα σε Συγγρου (γυρω στησ 4.00) μετα απο μια πολυωρη κρεπαλη σε συνοικιακο μαγαζι στην ανω Κυψελη. Δεν ειχε πολλα κοριτσια πετυχα ομως ενα απιστευτο καυλακι με ενα c2 ασιμι με ξανθα μπουκλακια σωμα απιστευτο. Μετα απο δυο βολτες κατεβηκα και την ρωτησα. Η απαντηση ειχε ως εξης : (Στο σπιτι μου 100Ε εχω μεγαλο πουλι και καυλωνω ανωμαλα εαν θεσ θα περασουμε πολυ ωραια). Απο το πρωι ξαναδιαβασα το forum και μαλον η δεσποινιδα ονομαζεται ποπη και εχει μεγαλα προσοντα. Εχει κανεις καμια πληροφορια να πει για την συγκεκριμενη, καποιο τηλεφωνο?
την πετυχες στην γωνια Συγγρου και Ιφιγενειας, εκει που ειναι το βενζιναδικο και πιο μεσα το Κρητικο κεντρο ?
Οντως εχει "ροπαλο", πηγαινεις σε ενα υπογειο στην Ηρακλεους-παραλληλο της Δοιρανης. Αν δεν κανω λαθος,ειναι μελαχροινη με σαρκωδη χειλη, οποτε φοραει μαλλον περουκα η εχει βαψει το μαλλι.

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Παιδες με τη γνωστη Βανεσσα με το RX8 εχει κανεις εμπειρια εκτος του γνωστου ορθιου στο αμαξι ??

καλησπερα στο Forum,ειμαι καινουργιος εδω...Η Βανεσσα ειναι απο της καλυτερες της Καβαλας αυτην την εποχη, 150 € σε ξενοδοχειο διπλα στης γραμμες,Σαββατα εχει ρεπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom