JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 94
- Πόντοι
- 0
Αυτή μοιάζει με παραμύθι, μακάρι να είναι αληθινό. Βοηθήστε λίγο ρε αλάνια
Έχει και στο τσ dating αγγελία
Αυτή μοιάζει με παραμύθι, μακάρι να είναι αληθινό. Βοηθήστε λίγο ρε αλάνια
Σαν παθητική που την παίρνω εγώ είναι πάντα τοπ και μες την καυλα...Η Βίκυ λειτουργεί πιο πολύ ενεργητική η παθητική?
Σαν παθητική που την παίρνω εγώ είναι πάντα τοπ και μες την καυλα...
Σαν ενεργητική πιστεύω είναι με τις μέρες της γιατι δεν καυλωνει παντα,αλλά όταν καυλώσει καυλωνει ωραία και στα δινει όλα.
Παντως σαν ενεργητικός που πάω ακόμα και τώρα, είναι πολύ καλή η Βίκυ...Την εχω επισκεφτεί αρκετες φορές σαν ενεργητικός και εγω, τελευταία ήταν πριν 5 χρόνια.
Θυμάμαι ότι τις περισσότερες φορές δεν καυλώνε για αυτό ρωταω. Δεν είχα ζητήσει και εγώ κάτι άλλο αλλά μου είχε την εντύπωση ότι ήταν πιο πολύ παθητικη
alexandrapap![]()
Υπαρχει κάπου προφίλ της Βίκυς παιδιά?Σαν παθητική που την παίρνω εγώ είναι πάντα τοπ και μες την καυλα...
Σαν ενεργητική πιστεύω είναι με τις μέρες της γιατι δεν καυλωνει παντα,αλλά όταν καυλώσει καυλωνει ωραία και στα δινει όλα.
Στο νήμα του Αγκυρας 1 εχει φώτο στις σελίδες του και κάθε πότε δουλεύει.Υπαρχει κάπου προφίλ της Βίκυς παιδιά?
Από φάτσα κ μόνο που την είδα στις φωτογραφίες δεν θα πήγαινα.σκεφτομαι πολυ να το ρισκάρω? εχει καποιος οποιαδήποτε πληροφορία που μπορει να φανει χρήσιμη?![]()
2 τρανσέξουαλ κορίτσια
Hello, we are super hot 21cm and 22cm cock, sensual girls, great in bed, very hot and we also please men, we are versatile and we like everything related to sex, We also like to party, we are always at your disposal contact WhatsApp or Viber +306985645362 we will make you feel satisfied and...kanesex.com
σκεφτομαι πολυ να το ρισκάρω? εχει καποιος οποιαδήποτε πληροφορία που μπορει να φανει χρήσιμη?![]()
2 τρανσέξουαλ κορίτσια
Hello, we are super hot 21cm and 22cm cock, sensual girls, great in bed, very hot and we also please men, we are versatile and we like everything related to sex, We also like to party, we are always at your disposal contact WhatsApp or Viber +306985645362 we will make you feel satisfied and...kanesex.com
Αυτή είναι... "τα ύστερα τού Κόσμου!"Από φάτσα κ μόνο που την είδα στις φωτογραφίες δεν θα πήγαινα.
Τι χρώμα θέλεις , Λευκή ,μαύρη , μιγά ; πόσα λεφτά θες να δώσεις , Ελληνίδα ή Ξένη ;Καλησπερα, τρανς που να ξεσκιζει στο ενεργητικο αυτη τη στιγμη στην αθηνα;;;
Ξενη, καθαρη να ναι, να ξεσκιζει αγρια (να χει μεγαλα προσοντα). Τα αλλα δε με απασχολουνΤι χρώμα θέλεις , Λευκή ,μαύρη , μιγά ; πόσα λεφτά θες να δώσεις , Ελληνίδα ή Ξένη ;