Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.041
- Πόντοι
- 371
Σαν την Βίκυ δύσκολο να βρεις ανάλογη σε σπίτι ....Βίκυ πάω χρόνια..ήθελα μια ανάλογη
Σαν την Βίκυ δύσκολο να βρεις ανάλογη σε σπίτι ....Βίκυ πάω χρόνια..ήθελα μια ανάλογη
Η Βίκυ είναι στη ψυχή μας....αν και είμαι μόνο ενεργητικος....είναι υπέροχη...και σαν μουναρα και σαν ανθρωποςΣαν την Βίκυ δύσκολο να βρεις ανάλογη σε σπίτι ....
Και εγώ ενεργητικός είμαι φίλε...Η Βίκυ είναι στη ψυχή μας....αν και είμαι μόνο ενεργητικος....είναι υπέροχη...και σαν μουναρα και σαν ανθρωπος
Είναι η ψυχή μας ....μεγάλη αγαπηΚαι εγώ ενεργητικός είμαι φίλε...
Η Βίκυ είναι μοναδική σε ολα της...Είναι υπέροχη, θεά και γκομεναρα !!!!
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
Συμφωνώ...Είναι η ψυχή μας ....μεγάλη αγαπη
η Βίκυ κάνει παιχνίδι κ εκτός οίκου;Και εγώ ενεργητικός είμαι φίλε...
Η Βίκυ είναι μοναδική σε ολα της...Είναι υπέροχη, θεά και γκομεναρα !!!!
Χαίρομαι που συμφωνούμε.
Δεν γνωρίζω και δεν την έχω ρωτησει ποτέ για εκτός οικου ισως λογο του οτι εργάζεται σχεδόν καθημερινά στο Αγκύρας και μπορώ να την βρω εκεί...η Βίκυ κάνει παιχνίδι κ εκτός οίκου;
Έχει και στο τσ dating αγγελία
Αυτή μοιάζει με παραμύθι, μακάρι να είναι αληθινό. Βοηθήστε λίγο ρε αλάνια
Σαν παθητική που την παίρνω εγώ είναι πάντα τοπ και μες την καυλα...Η Βίκυ λειτουργεί πιο πολύ ενεργητική η παθητική?
Σαν παθητική που την παίρνω εγώ είναι πάντα τοπ και μες την καυλα...
Σαν ενεργητική πιστεύω είναι με τις μέρες της γιατι δεν καυλωνει παντα,αλλά όταν καυλώσει καυλωνει ωραία και στα δινει όλα.
Παντως σαν ενεργητικός που πάω ακόμα και τώρα, είναι πολύ καλή η Βίκυ...Την εχω επισκεφτεί αρκετες φορές σαν ενεργητικός και εγω, τελευταία ήταν πριν 5 χρόνια.
Θυμάμαι ότι τις περισσότερες φορές δεν καυλώνε για αυτό ρωταω. Δεν είχα ζητήσει και εγώ κάτι άλλο αλλά μου είχε την εντύπωση ότι ήταν πιο πολύ παθητικη