Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.071
- Πόντοι
- 456
Τι να σου πω, σαν παθητικός θα το ευχαριστηθείς σίγουραΕυχαριστώ πολύ, αν και εννοούσα ένταση στο ενεργητικό, να της κάτσω σκεφτόμουν…..
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Τι να σου πω, σαν παθητικός θα το ευχαριστηθείς σίγουραΕυχαριστώ πολύ, αν και εννοούσα ένταση στο ενεργητικό, να της κάτσω σκεφτόμουν…..
Θε να πεις οτι μπορεις να δωσεις 30€ και να σε παρει ενεργητικα?Kανονικο μπουρδέλο , 30€
ΝαιΘε να πεις οτι μπορεις να δωσεις 30€ και να σε παρει ενεργητικα?
Τα θέλει και σένα ο κώλος σου...( pun intended )Καλημέρα στην ομάδα. Ρε σεις, με αυτήν την Τζέσικα Τρανς από Νέο Κόσμο που έχει αγγελία στο κάνε σεξ τι παίζει; Έχω φάει σκάλωμα να τη πάρω. Δε με νοιάζει που είναι αντρουά. Και πιο παλιά την έβλεπα σε αγγελίες.
Τα θέλει και σένα ο κώλος σου...( pun intended )
ναι παλιά καραβάνα. εντυπωση μου κάνει που ακόμα δουλευει. Και από οτι διαβάζω το δουλεύει και καλαΕπειδή δεν την γνωρίζω αλλά διαβάζω αρκετά χρόνια για αυτήν και εγω στο μυαλό μου την είχα για 50-55. Κοντά έπεσα.
Σωπα καλε που ναι αντρουα. Πως σου περασε τετοια ιδεα; μια χαρα αντρακλας ε σορι κοριτσαρος θελω να πω ειναιΚαλημέρα στην ομάδα. Ρε σεις, με αυτήν την Τζέσικα Τρανς από Νέο Κόσμο που έχει αγγελία στο κάνε σεξ τι παίζει; Έχω φάει σκάλωμα να τη πάρω. Δε με νοιάζει που είναι αντρουά. Και πιο παλιά την έβλεπα σε αγγελίες.
Την βρισκουμε ακομα εκει η καπου αλλου φιλε?Σαμπρίνα από Φυλής 99 για προσόντα ,η τύπισσα πρέπει να έχει το μεγαλύτερο ρόπαλο από τις εγχώριες![]()
Το γύρισε σε Λάουρα τώρα ; Μπας και το αυθεντικό της όνομα είναι Λαυρέντης ;Έχετε γνώμη για αυτή
![]()
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - LAURA SUNRISE - ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΥΛΑΡΟΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 50
⚠️ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤ⚠️ ⚠️ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ⚠️ ☎️ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ☎️ ⌚ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 14.00 ΜΕΧΡΙ 22.00⌚ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ❗ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ...kanesex.com
Είναι πολύ καλή όπως την βλέπεις στις φώτο...Έχετε γνώμη για αυτή
![]()
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - LAURA SUNRISE - ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΥΛΑΡΟΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ 50
⚠️ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤ⚠️ ⚠️ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ⚠️ ☎️ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ☎️ ⌚ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ 14.00 ΜΕΧΡΙ 22.00⌚ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ❗ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ...kanesex.com
Πάντως το καυλί της φαινεται να ειναι αρκετά μικρό σε μήκος απλά χοντρο...και ένας που πήγε 2 φορές λεει οτι δεν κάβλωσε η ελεναΈχετε γνώμη για αυτή
![]()
Εγώ 1 φορά το ίδιο , αποστειρωμενη κατάσταση.Πολυ καύλα βέβαια .Πάντως το καυλί της φαινεται να ειναι αρκετά μικρό σε μήκος απλά χοντρο...και ένας που πήγε 2 φορές λεει οτι δεν κάβλωσε η ελενα
Cman
Μέλος
Εγγρ.30 Αυγ 2016Μηνύματα347Κριτικές2Like332Πόντοι21
Η Έλενα για εμενα έχει τοπ εμφάνιση όπως έχει και κωλαρα που πολύ λίγες γυναίκες έχουν αλλά στο θέμα ενεργητικό δεν το έχει…. Δυο φορές έχω πάει μαζί της και τος δυο δεν καβλωσε, μπορεί να φταίω και εγώ, η εμφάνιση μου ( μια χαρα άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) με άλλες όμως που έχω πάει μια χαρα καβλωνουν…. Είναι κρίμα να δίνει κάποιος 80€ για να φάει πουτσα και εντελη μην τρώει
δηλαδη πως εννοεις το αποστειρωμένη κατάσταση; από εμφάνιση καλη ειναι αν και αυτη έχει μεγαλώσει λιγάκι γιατι κοίταζα προσφατα βιντεο της στο ινσταγκραμ που φαινεται καπως πιο μεγάλη από τις φωτο στις αγγελίες.Εγώ 1 φορά το ίδιο , αποστειρωμενη κατάσταση.Πολυ καύλα βέβαια .
Πίπα με , όχι φιλιάδηλαδη πως εννοεις το αποστειρωμένη κατάσταση; από εμφάνιση καλη ειναι αν και αυτη έχει μεγαλώσει λιγάκι γιατι κοίταζα προσφατα βιντεο της στο ινσταγκραμ που φαινεται καπως πιο μεγάλη από τις φωτο στις αγγελίες.
Φίλε, έχεις γαμηθεί να προμοτάρεις συγκεκριμένες και συνήθως αλλοδαπές.Πίπα με , όχι φιλιά