Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (5 μέλη και 13 επισκέπτες)

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Τόσο είναι η Σαμπρίνα, 50-55.
Αδύνατη,γυμνασμένη, σιλικόνες καλή δουλειά, κωλαράκι μικρό αλλά ωραίο για την ηλικία της και ψωλή τούμπανο,ίσως η μεγαλύτερη από Ελληνίδες.
Από ένταση πώς είναι; Πχ σε σχέση με τη ντορα ή άλλες;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Από ένταση πώς είναι; Πχ σε σχέση με τη ντορα ή άλλες;
Είναι λίγο επιθετική (εμένα πήγε αρκετές φορές να μου τον φορέσει) αλλά μόλις της το κόβεις σταματάει. Φαίνεται πάντως ότι προτιμά το ενεργητικό αν και μια χαρά ήταν όταν τη γαμούσα, ίσα ίσα τον έπαιζε μανιασμένα :erection:

PaNik14

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
663
Πόντοι
81
Είναι λίγο επιθετική (εμένα πήγε αρκετές φορές να μου τον φορέσει) αλλά μόλις της το κόβεις σταματάει. Φαίνεται πάντως ότι προτιμά το ενεργητικό αν και μια χαρά ήταν όταν τη γαμούσα, ίσα ίσα τον έπαιζε μανιασμένα :erection:
Ευχαριστώ πολύ, αν και εννοούσα ένταση στο ενεργητικό, να της κάτσω σκεφτόμουν…..

TrEzo

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα στούντιο με τρανς κέντρο προς κυψελη Εξάρχεια κλπ παίζει καλο;;(πρωταρης)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.400
Πόντοι
2.356
Καλημέρα στην ομάδα. Ρε σεις, με αυτήν την Τζέσικα Τρανς από Νέο Κόσμο που έχει αγγελία στο κάνε σεξ τι παίζει; Έχω φάει σκάλωμα να τη πάρω. Δε με νοιάζει που είναι αντρουά. Και πιο παλιά την έβλεπα σε αγγελίες.

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.647
Πόντοι
1.196
Καλημέρα στην ομάδα. Ρε σεις, με αυτήν την Τζέσικα Τρανς από Νέο Κόσμο που έχει αγγελία στο κάνε σεξ τι παίζει; Έχω φάει σκάλωμα να τη πάρω. Δε με νοιάζει που είναι αντρουά. Και πιο παλιά την έβλεπα σε αγγελίες.

Τα θέλει και σένα ο κώλος σου...( pun intended )

Klmt117

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2019
Like
91
Πόντοι
0
Έχετε γνώμη για αυτή

bey_ond

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2024
Like
155
Πόντοι
1
Επειδή δεν την γνωρίζω αλλά διαβάζω αρκετά χρόνια για αυτήν και εγω στο μυαλό μου την είχα για 50-55. Κοντά έπεσα.
ναι παλιά καραβάνα. εντυπωση μου κάνει που ακόμα δουλευει. Και από οτι διαβάζω το δουλεύει και καλα

• Like
Αντιδράσεις: reoust

redtattoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2021
Like
1.284
Πόντοι
201

Σωπα καλε που ναι αντρουα. Πως σου περασε τετοια ιδεα; μια χαρα αντρακλας ε σορι κοριτσαρος θελω να πω ειναι

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.647
Πόντοι
1.196
Έχετε γνώμη για αυτή
Το γύρισε σε Λάουρα τώρα ; Μπας και το αυθεντικό της όνομα είναι Λαυρέντης ;

johnpit

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
33
Πόντοι
0
Ποια προτεινετε για πιο μεγαλο καυλι και δυνατο ενεργητικο αναμεσα στις:
Lisy lopez, angeles cid, keyla marques, raphaella ferarri?

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.134
Πόντοι
371
Έχετε γνώμη για αυτή
Είναι πολύ καλή όπως την βλέπεις στις φώτο...
Από τις ελάχιστες που αξίζουν.
Πρέπει να γαμαει σούπερ γιατί έχει ένα καυλι τούμπανο για τους παθητικους,αλλά και στο ενεργητικό που πάω εγω είναι απολαυση...

kavlwmenos_panta

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
122
Πόντοι
0
Έχετε γνώμη για αυτή
Πάντως το καυλί της φαινεται να ειναι αρκετά μικρό σε μήκος απλά χοντρο...και ένας που πήγε 2 φορές λεει οτι δεν κάβλωσε η ελενα

Cman

Μέλος​

Εγγρ.30 Αυγ 2016Μηνύματα347Κριτικές2Like332Πόντοι21
Η Έλενα για εμενα έχει τοπ εμφάνιση όπως έχει και κωλαρα που πολύ λίγες γυναίκες έχουν αλλά στο θέμα ενεργητικό δεν το έχει…. Δυο φορές έχω πάει μαζί της και τος δυο δεν καβλωσε, μπορεί να φταίω και εγώ, η εμφάνιση μου ( μια χαρα άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) με άλλες όμως που έχω πάει μια χαρα καβλωνουν…. Είναι κρίμα να δίνει κάποιος 80€ για να φάει πουτσα και εντελη μην τρώει

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.647
Πόντοι
1.196
Πάντως το καυλί της φαινεται να ειναι αρκετά μικρό σε μήκος απλά χοντρο...και ένας που πήγε 2 φορές λεει οτι δεν κάβλωσε η ελενα

Cman

Μέλος​

Εγγρ.30 Αυγ 2016Μηνύματα347Κριτικές2Like332Πόντοι21
Η Έλενα για εμενα έχει τοπ εμφάνιση όπως έχει και κωλαρα που πολύ λίγες γυναίκες έχουν αλλά στο θέμα ενεργητικό δεν το έχει…. Δυο φορές έχω πάει μαζί της και τος δυο δεν καβλωσε, μπορεί να φταίω και εγώ, η εμφάνιση μου ( μια χαρα άντρας είμαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις ) με άλλες όμως που έχω πάει μια χαρα καβλωνουν…. Είναι κρίμα να δίνει κάποιος 80€ για να φάει πουτσα και εντελη μην τρώει

Εγώ 1 φορά το ίδιο , αποστειρωμενη κατάσταση.Πολυ καύλα βέβαια .

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.931
Πόντοι
206
Τα παχιά καυλιά παρουσιάζουν πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον:

34263_14.jpg

Stories

Νέο!