calico cat αν εχεις τηλ μπορες να στειλεις pm? thanksΣαμπρίνα από Φυλής 99 για προσόντα ,η τύπισσα πρέπει να έχει το μεγαλύτερο ρόπαλο από τις εγχώριες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Επειδή δεν έχω γνώση μιλάμε για την Σαμπρίνα Νόρα απο Συγγρού με το τεράστιο εργαλείο ή για αλλη κοπέλα?Σαμπρίνα από Φυλής 99 για προσόντα ,η τύπισσα πρέπει να έχει το μεγαλύτερο ρόπαλο από τις εγχώριες
τι ωρες την βρισκεις εκει φιλε, απ οτι θυμαμαι στην φυλης 99 ηταν ενας οικος ανοχης... ημιυπογειο που κατεβαινες 3-4 σκαλοπατια, εκει ειναι ή βαρας κανα κουδουνι διπλα και ανεβαινεις σε κανα studio? Ποσα παιρνει?Επειδή δεν έχω γνώση μιλάμε για την Σαμπρίνα Νόρα απο Συγγρού με το τεράστιο εργαλείο ή για αλλη κοπέλα?
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Αυτή από Συγγρού ναιΕπειδή δεν έχω γνώση μιλάμε για την Σαμπρίνα Νόρα απο Συγγρού με το τεράστιο εργαλείο ή για αλλη κοπέλα?
Την Σαμπρίνα σαν ύπαρξη την γνωρίζω. Δεν ανήκω στην κατηγορία ψαρέματος απο Συγγρού. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την κοπέλα. Και εγώ ρωτάω για να μάθω.τι ωρες την βρισκεις εκει φιλε, απ οτι θυμαμαι στην φυλης 99 ηταν ενας οικος ανοχης... ημιυπογειο που κατεβαινες 3-4 σκαλοπατια, εκει ειναι ή βαρας κανα κουδουνι διπλα και ανεβαινεις σε κανα studio? Ποσα παιρνει?
Δεν ζητάς και λίγα. Την τελειότητα ψάχνεις.παιδια ξερετε καμια τρανς ομορφη γυρω στα 100ε ενεργοπαθητικη και να χυνει καλα?επισης να ειναι εντιμη και να δινει φιλια κλπ οποιος ξερει αν μπορει
satriani33
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2011
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
ναι αυτη! εξηναταριζει τωρα βεβαια...Επειδή δεν έχω γνώση μιλάμε για την Σαμπρίνα Νόρα απο Συγγρού με το τεράστιο εργαλείο ή για αλλη κοπέλα?
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 1.196
Υπάρχει αγγελία στο magigtrans , Υπόγειο, κατεβαίνεις σκαλάκιακανεις πληροφοριες για το φυλης 99 και την Σαμπρινα, ειναι ημιυπογειο ή βαρας κανα κουδουνι και ανεβαινεις στο διορωφο, τηλεφωνο εχει κανεις?
Επειδή δεν την γνωρίζω αλλά διαβάζω αρκετά χρόνια για αυτήν και εγω στο μυαλό μου την είχα για 50-55. Κοντά έπεσα.ναι αυτη! εξηναταριζει τωρα βεβαια...
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.320
- Πόντοι
- 606
Δηνατο μωρο κ μ δηνατο εργαλειο θημαμαι κ τ δυο φωρες προσπαθουσε ν μ σπροξει ...ποσα χρονια πισο μ πηγατε ρε μουτραΕπειδή δεν την γνωρίζω αλλά διαβάζω αρκετά χρόνια για αυτήν και εγω στο μυαλό μου την είχα για 50-55. Κοντά έπεσα.
John_johnaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Σαμπρίνα,φυλής 99παιδια καποια δυνατη ελληνιδα τρανς με ενεργητικο ρολο για ξεσκισμα?
Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Τόσο είναι η Σαμπρίνα, 50-55.
Αδύνατη,γυμνασμένη, σιλικόνες καλή δουλειά, κωλαράκι μικρό αλλά ωραίο για την ηλικία της και ψωλή τούμπανο,ίσως η μεγαλύτερη από Ελληνίδες.
Αδύνατη,γυμνασμένη, σιλικόνες καλή δουλειά, κωλαράκι μικρό αλλά ωραίο για την ηλικία της και ψωλή τούμπανο,ίσως η μεγαλύτερη από Ελληνίδες.
Μη με βάζεις σε σκέψεις και δεν τα μπορώ τα τεράστια. Το θέμα είναι ότι δεν τα γουστάρω τα μπουρδελάκια. Αν πάω, θα πάω μόνο και μόνο για να της πάρω το τηλ για πριβέ κατάσταση, ολοκληρωμένη. Στο 99 τώρα στο 10λεπτο τέταρτο είναι μόνο για τα χοντρά και εγώ δεν είμαι της μιζέριας.Τόσο είναι η Σαμπρίνα, 50-55.
Δεν την βρίσκω, εκει τι παιζει... πρεπει να εχεις κλεισει ραντεβου ή βαρας κουδουνι και μπαινεις και τι υπηρεσιες παιζουν, θε να πω δουλευει σαν οικος ανοχης ή αυτα που ξερουμε ?Υπάρχει αγγελία στο magigtrans , Υπόγειο, κατεβαίνεις σκαλάκια
Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.652
- Πόντοι
- 1.196
Kανονικο μπουρδέλο , 30€Δεν την βρίσκω, εκει τι παιζει... πρεπει να εχεις κλεισει ραντεβου ή βαρας κουδουνι και μπαινεις και τι υπηρεσιες παιζουν, θε να πω δουλευει σαν οικος ανοχης ή αυτα που ξερουμε ?
Ψάχνεις υποβοηθουμενη αυτοκτονία?ξερει κανεις καμια τρανς να γαμαει ακαποτο?να στειλει πμ στα σχολια δεν απαντω
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K