Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Ρε συ Στέλλα,Χαρά,όπως θες τέλος πάντων,είσαι πλασματάρα.Δεν νομίζω ότι αντιλέγει κανείς.Αλλά άμα η συμπεριφορά και οι υπηρεσίες σου είναι χάλια,πως θες να ξανάρθει ο άλλος ή να σε συστήσει κάπου αλλού.Προσπάθησε να βελτιώσεις αυτά τα θέματα..Φιλικά στο λέω και δεν θέλω να ανοίξουμε κόντρα.Καλό στον εαυτό σου θα κάνεις....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.584
Πόντοι
606
Trelo μωρο.  Αλλα μπαλετα

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
εννοεις οτι δεν σου σηκωνεται;

Φίλε μου καλημέρα.Από ότι διάβασα ότι ήτανε να σηκωθεί έχει πλέον απέλθει εκ της θέσεώς του.Το μοναδικό πρόβλημα που έχω με την κυρία είναι (γιατί από εμφάνιση από ότι βλέπω είναι τούμπανο) είναι η συμπεριφορά της και η κοσμοθεωρία της,σχετικά με το επάγγελμα που επέλεξε να κάνει.Ακούς εκεί "Αυστηρά για ενεργητικούς,γιατί πολλά έχουμε δει τα μάτια μου.....".

Δηλαδή σύμφωνα με τα γραφόμενά της οι παθητικοί είναι πούστηδες και οι ενεργητικόι είναι άντρακλες.Και αυτά τα λέει μία "όψιμη" γυναίκα που κάνει πιάτσα στη λεωφόρο της αμαρτίας.

Υ.Γ.:Σας διαβάζω όλους τους συναγωνιστές εδώ και χρόνια,άσχετο αν δεν συμμετέχω ενεργά λόγω χρόνου στο forum.Έχω σχηματίσει γνώμη για το καθένα από τους θαμώνες των τραβελοθεμάτων,και για τους περισσότερους όπως είσαι εσύ,ο niced,o ale και άλλοι έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για το λόγο που ο καθένας γράφει και για τις πληροφορίες που μοιράζεται,καθώς και για το επίπεδο (υψηλό) του καθενός.Ο καθένας γράφει τις εμπειρίες του τελείως υποκειμενικά και από εκεί και πέρα ο κάθε αναγνώστης-συναγωνιστής τα φιλτράρει και πράττει τα ανάλογα.
Έχει 2-3 μέρες που βλέπω αυτήν την ισορροπία να έχει διαταραχθεί πολύ βάρβαρα,από άτομα που και το ύφος αλλά περισσότερο ο τρόπος που γράφουνε με κάνει να είμαι πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά την "αλήθεια" των γραφομένων τους.Όπως έγραψα και σε άλλο topic μου μυρίζει πόλεμο συμφερόντων.

Φιλικά πάντα  :)

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.600
Πόντοι
456
ε λογικό είναι να ξεμαλλιάζονται.. βλέπουν να χάνουν τα πελατάκια τους και τους ανεβαίνει η ζαρτιέρα στο λαιμό.. όπου ακους υπερβολικά καλές η υπερβολικά κακές κριτικές.. κράτα πισινή.. η προμότορας είναι η προβοκατέρ..

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου καλημέρα.Από ότι διάβασα ότι ήτανε να σηκωθεί έχει πλέον απέλθει εκ της θέσεώς του.Το μοναδικό πρόβλημα που έχω με την κυρία είναι (γιατί από εμφάνιση από ότι βλέπω είναι τούμπανο) είναι η συμπεριφορά της και η κοσμοθεωρία της,σχετικά με το επάγγελμα που επέλεξε να κάνει.Ακούς εκεί "Αυστηρά για ενεργητικούς,γιατί πολλά έχουμε δει τα μάτια μου.....".

Δηλαδή σύμφωνα με τα γραφόμενά της οι παθητικοί είναι πούστηδες και οι ενεργητικόι είναι άντρακλες.Και αυτά τα λέει μία "όψιμη" γυναίκα που κάνει πιάτσα στη λεωφόρο της αμαρτίας.

Υ.Γ.:Σας διαβάζω όλους τους συναγωνιστές εδώ και χρόνια,άσχετο αν δεν συμμετέχω ενεργά λόγω χρόνου στο forum.Έχω σχηματίσει γνώμη για το καθένα από τους θαμώνες των τραβελοθεμάτων,και για τους περισσότερους όπως είσαι εσύ,ο niced,o ale και άλλοι έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για το λόγο που ο καθένας γράφει και για τις πληροφορίες που μοιράζεται,καθώς και για το επίπεδο (υψηλό) του καθενός.Ο καθένας γράφει τις εμπειρίες του τελείως υποκειμενικά και από εκεί και πέρα ο κάθε αναγνώστης-συναγωνιστής τα φιλτράρει και πράττει τα ανάλογα.
Έχει 2-3 μέρες που βλέπω αυτήν την ισορροπία να έχει διαταραχθεί πολύ βάρβαρα,από άτομα που και το ύφος αλλά περισσότερο ο τρόπος που γράφουνε με κάνει να είμαι πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά την "αλήθεια" των γραφομένων τους.Όπως έγραψα και σε άλλο topic μου μυρίζει πόλεμο συμφερόντων.

Φιλικά πάντα  :)
ειναι πολα φιλος εκεινα που πρεπει να γραφονται αντικειμενικα κ οπως ειναι κ να μην ευλογουμε τα γενια μας προς προσωπικο συμφερον. οπως ειδαμε το παραδειγμα της χαρα κ πολων που γραφουν για ατομα που δεν ειναι οπως φαινοντε. οταν ολοι γραφουν αμεροληπτα τοτε κ το επιπεδο της πληροφορησης εδω μεσα θα ειναι πιο υψηλο κ ας αφησουμε στην ακρη τον πολεμο συμφεροντων κτλ
καλα τα λες παντος.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Εγώ δεν ξέρω αν παίζονται και πόσο παίζονται συμφέροντα,αλλά όταν μου σηκώνεις το τηλέφωνο και απαντάς με ύφος βασίλισσας Αγγλίας και ότι και καλά μου κάνεις χάρη που μου μιλάς και με ακούς,αυτομάτως κόβεσαι..Ας είσαι θεόμουνο..με τέτοια συμπεριφορά να πας στο διάολο καριόλα..Και μιλάω για αρκετές από τις "κυρίες" του χώρου..

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ δεν ξέρω αν παίζονται και πόσο παίζονται συμφέροντα,αλλά όταν μου σηκώνεις το τηλέφωνο και απαντάς με ύφος βασίλισσας Αγγλίας και ότι και καλά μου κάνεις χάρη που μου μιλάς και με ακούς,αυτομάτως κόβεσαι..Ας είσαι θεόμουνο..με τέτοια συμπεριφορά να πας στο διάολο καριόλα..Και μιλάω για αρκετές από τις "κυρίες" του χώρου..
πεστα ρε φιλος, εκανε κ η μυγα κολο κ εχεσε τον κοσμο ολο. ασ προσεχουν στο μελλον να μην τουσ τα χωνουν

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.584
Πόντοι
606
πολυ φασαρια για το τηποτα γαματε οτι νομιζετε εσεις κ αστε  τισ αδερφες αφραγκες να κραζουν η μια την αλλη.........τωρα θα μου πεις μιλησε ο γαμιας ???οχι δεν ειναι ετσι  αλλα πολυ φασαρια για το τηποτα πραγματηκα τηποτα ομως...μαγκες πληρωμενος ερωτας ειναι δεν ειναι αγαπες κ λουλου...στο 15 για να μην σ πω σε πιο λιγο τα χεις ξεχασει ολα και σει κ η αλλη....

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1
αυστηρα μονο για ενεργιτικους γιατι πολλα εχουν δει τα ματακια μου.....

Περνούσα το Σάββατο στην άρχη του παράδρομου και είδα τη Χαρά. Ήταν γύρω στις 02:30 με 03:00. Τη ρώτησα εάν είναι ενεργητική και ανέφερε επί λέξη: 'καυλώνω καιπαίζουμε ανώμαλα'. Δεν πήγα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Καλά, αυτή το ίδιο τροπάρι λέει...έλα να καυλώσουμε,καυλώνω και παίζουμε ανώμαλα....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Άμα συνεχίσει έτσι....θα ψάχνει με το κυάλι τους πελάτες..

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Περνούσα το Σάββατο στην άρχη του παράδρομου και είδα τη Χαρά. Ήταν γύρω στις 02:30 με 03:00. Τη ρώτησα εάν είναι ενεργητική και ανέφερε επί λέξη: 'καυλώνω καιπαίζουμε ανώμαλα'. Δεν πήγα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
κ μετα τα παραλεω εγω. κ απατεων η χαρα κ μας σκυλοβριζει, τον πουλο  κ ειναι κ αλλες χειρουργημενες που δεν το λενε κ εξαπατουν τον κοσμο, στα στουντιο τελειωσε η βασιλια τους κ επεστρεψαν παλι συγγρου
μαυρισμα λεμε

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αυτη που λες οτι ρωτησες δεν ημουν εγω... γιατι δεν λεω ποτε καθλωνω κ τετοια ποιος ο λογος αφου οταν παμε σπιτι θα δεις μουνακι κ θα θελω να με σκισεις...μαλλον εχετε μπερδεψει της κοπελες....

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
παντα λεω εχω μουνακι κ ολοι φευγουν.... :tits2:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
κ μετα τα παραλεω εγω. κ απατεων η χαρα κ μας σκυλοβριζει, τον πουλο  κ ειναι κ αλλες χειρουργημενες που δεν το λενε κ εξαπατουν τον κοσμο, στα στουντιο τελειωσε η βασιλια τους κ επεστρεψαν παλι συγγρου
μαυρισμα λεμε
ρε φιλε ενταξει χαλαρωσε λιγο ολο μαθηματα εισαι σε ολες τις κοπελες τρανς και εγχειρισμένες και στους αλλους...χαλαρωσε λιγο όπως ανεφερες αν δεν κανω λαθος εισαι πολύ νεος ακομη για να το παιζεις με αυτό το υφος και ξερολας επι παντος επιστητου...λες και ο σκοπος σου είναι να ρθεις να βγαλεις τα απωθημένα σου για συγκεκριμενα ατομα...κατι τετοια ατομα μπαινουν σε αυτά τα σαιτ και από κυριως ενημερωτικα τα τιναζουν στον αερα.χαλαρωσε λιγο αγορι μου και δεν θα μαθεις το πεζοδρομιο σε αλλους που εχουν χρονια αρκετα σ αυτό.το καταντησες κουραστικο το θρεντ τις τελευταιες μερες με τις εμμονες σου και την νεανικη σου παντογνωσια!!.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.515
Πόντοι
1.720
σύντροφοι, συναγωνιστές, συνοδοιπόροι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις όπως μας έλεγαν παλαιότερα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, τί είναι αυτό ;;; αξίζει ; δοκίμασε κανείς ;

αν προτιμάτε και με π.μ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom