ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.331
- Πόντοι
- 2.356
παντα λεω εχω μουνακι κ ολοι φευγουν....
Αν και θαυμαστής της ομορφιάς σου ομολογώ πως είναι λογική η αντίδρασή τους καθώς στη Συγγρού αναζητούν κάτι άλλο.
παντα λεω εχω μουνακι κ ολοι φευγουν....
πραγματικα εισαι πολυ σκληροπυρηνικος ρε δικε μουσύντροφοι, συναγωνιστές, συνοδοιπόροι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις όπως μας έλεγαν παλαιότερα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, τί είναι αυτό ;;; αξίζει ; δοκίμασε κανείς ;
αν προτιμάτε και με π.μ.
την ομορφη καλησπερα μοθ ρε αλανια ειμαι νεο αιμα στο club σας εχω παθει ζημεια με αυτο εδω ξερει κανενας να μου πει αν ειναι τοσο καυλακι???? να πaw????
ελα στον παπου..Ειμαι νεος εδω και ψαχνω καμια τρανς ενεργητικη για να με και να την .
Ειμαι παρθενος ομως, θελω καποια εμπειρη...
Ακουω προτασεις.
τράβα στην Αθηνά... ότι πρέπει για πρωτάρηδες...Ειμαι νεος εδω και ψαχνω καμια τρανς ενεργητικη για να με και να την .
Ειμαι παρθενος ομως, θελω καποια εμπειρη...
Ακουω προτασεις.
έχει τιμολόγιο για όλα τα βαλάντια..Exei link i Athina?? Timi?
τράβα στην Αθηνά... ότι πρέπει για πρωτάρηδες...
auto to temaxio to exei dokimasei kanenas??fenetai kalo.
* Στο φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες!
μόνο όταν πέφτεις στα βαθειά μαθαίνεις να κολυμπάς..ό,τι πρέπει .... και το ασθενοφόρο στο δρόμο να περιμένει stand by. Μικρομεσαία πρέπει να διαλέξει για αρχή και μετά από κάποια βασική εκπαίδευση να πάει στην Αθηνά για .... μεταπτυχιακά
ειναι καλο δεν φενεται απλος για ενεργητηκο γαμαει κ δερνει το κοριτσιauto to temaxio to exei dokimasei kanenas??fenetai kalo.
* Στο φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες!
Και ειναι και πολυ προσφατη η αγγελια
Αληθεια,εσυ την πηρες τηλεφωνο???