Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
εμενα παντως στη αντιληψη μου δεν εχει πεσει ποτε

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
αυτη τη χαρα οταν λετε στις αρχες συγγρου σε πιο σημειο εννοειτε ; που θα τη βρω ;

Αδερφέ Σανέξ (όνομα βιομηχανίας του 70)

Τη συγκεκριμένη θα τη βρεις αρχές πιάτσας. Υπάρχει ένας δρομάκος που είναι κάθετος στη Συγγρού, Αριστείδου νομίζω, έχει και 2 στούντιο εκεί, εκεί έχει ανοίξει και ένα MIKEL, ναι αυτή η φούσκα που θα σκάσει σε κανένα δυο χρόνια, εκεί λοιπόν δίπλα σε έναν δημόσιο οργανισμό παλιό βγαίνει αυτή. Να υπολογίζεις μετά τις 12 τις καθημερινές. Είναι μια ξανθιά. Δεν πρέπει να έχει αμάξι. Εγώ την πέτυχα Πέμπτη. Δεν ξέρω στα του αγώνος, εμένα δεν μου αρέσει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Αδερφέ Σανέξ (όνομα βιομηχανίας του 70)

Τη συγκεκριμένη θα τη βρεις αρχές πιάτσας. Υπάρχει ένας δρομάκος που είναι κάθετος στη Συγγρού, Αριστείδου νομίζω, έχει και 2 στούντιο εκεί, εκεί έχει ανοίξει και ένα MIKEL, ναι αυτή η φούσκα που θα σκάσει σε κανένα δυο χρόνια, εκεί λοιπόν δίπλα σε έναν δημόσιο οργανισμό παλιό βγαίνει αυτή. Να υπολογίζεις μετά τις 12 τις καθημερινές. Είναι μια ξανθιά. Δεν πρέπει να έχει αμάξι. Εγώ την πέτυχα Πέμπτη. Δεν ξέρω στα του αγώνος, εμένα δεν μου αρέσει.
δεν εχει

guru_gr

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
16
Πόντοι
1

prwtomastoras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
esu les na thn ebala etsi re xaze?kia bebaia leitourgei to thlefwno..kai den grafw edw plhktra pataw kai papoia pc den exoun kai ellhnika gkegke?

ntinos76

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια κανα καλο τρανς σε Ηράκλειο Κρήτης παίζει; παω ταξίδι την Πέμπτη και θέλω να δοκιμάσω και επαρχία!

sunscreen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
1

Φίλε μου είπε όλες τις μέρες δέχεται στο Ν. Κόσμο μετά τις 23:00 ... εκτός από Τρίτη Πέμπτη που δέχεται όλη μέρα. Πήγαινε στο Φ99 την Τρίτη και δε θα είναι αλλά για πήγαινε και την Τετάρτη... Μια υπόθεση κάνω

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Μπερδεμενα μας τα λεει , πανω γραφεi post op και κατω οτι εχει πουλακι , τι ισχυει αραγε;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
αυτη τη χαρα οταν λετε στις αρχες συγγρου σε πιο σημειο εννοειτε ; που θα τη βρω ;

Κοίτα συναγωνιστή αν την βρείς στο σημείο που αναφέρουν τα άλλα αδέρφια αλλιώς τηλεφωνικά.Σαν τα του 'στίβου' έχει απίστευτο κωλαράκι για κάρφωμα και καλό ζυβί αλλά είναι πολλύ της ξεπέτας ειδικά στο αμαξάτο.Καλή επιτυχία εύχομαι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.337
Πόντοι
2.356
Κοίτα συναγωνιστή αν την βρείς στο σημείο που αναφέρουν τα άλλα αδέρφια αλλιώς τηλεφωνικά.Σαν τα του 'στίβου' έχει απίστευτο κωλαράκι για κάρφωμα και καλό ζυβί αλλά είναι πολλύ της ξεπέτας ειδικά στο αμαξάτο.Καλή επιτυχία εύχομαι

Αμαξάτο μωρέ; Πάτε καλά; ποτέ!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Αμαξάτο μωρέ; Πάτε καλά; ποτέ!
Για σπίτι δεν έπαιζε γιατί μου είπε πως δεν είχε 'διαθέσιμο στέκι' και πως και καλά έψαχνε αλλά μην χάσει και πελάτες.Τι να σου πώ άλλο την εμπηρεία μου είπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom