Με προλαβες ειχα την ιδια απορια και πηγα να ποσταρω
Καινουργιο ;
Καινουργιο ;
αυτη τη χαρα οταν λετε στις αρχες συγγρου σε πιο σημειο εννοειτε ; που θα τη βρω ;
δεν εχειΑδερφέ Σανέξ (όνομα βιομηχανίας του 70)
Τη συγκεκριμένη θα τη βρεις αρχές πιάτσας. Υπάρχει ένας δρομάκος που είναι κάθετος στη Συγγρού, Αριστείδου νομίζω, έχει και 2 στούντιο εκεί, εκεί έχει ανοίξει και ένα MIKEL, ναι αυτή η φούσκα που θα σκάσει σε κανένα δυο χρόνια, εκεί λοιπόν δίπλα σε έναν δημόσιο οργανισμό παλιό βγαίνει αυτή. Να υπολογίζεις μετά τις 12 τις καθημερινές. Είναι μια ξανθιά. Δεν πρέπει να έχει αμάξι. Εγώ την πέτυχα Πέμπτη. Δεν ξέρω στα του αγώνος, εμένα δεν μου αρέσει.
τωρα στο cam4.com καυλα ατελειωτη για σκισιμο
ενω βαζω τα λινκ με τις εικονες δεν μου τις ανεβαζει
πειτε ρε παιδιά νεο μοντελο ή facelift??Με προλαβες ειχα την ιδια απορια και πηγα να ποσταρω
Καινουργιο ;
οπαesu les na thn ebala etsi re xaze?kia bebaia leitourgei to thlefwno..kai den grafw edw plhktra pataw kai papoia pc den exoun kai ellhnika gkegke?
μπαααΠήρα τηλ αυτήν: Φάνηκε σαν τη Δέσποινα Φ99
έτσι κι αλλιώς είναι μόνο παθητική..Μπερδεμενα μας τα λεει , πανω γραφεi post op και κατω οτι εχει πουλακι , τι ισχυει αραγε;
αυτη τη χαρα οταν λετε στις αρχες συγγρου σε πιο σημειο εννοειτε ; που θα τη βρω ;
Κοίτα συναγωνιστή αν την βρείς στο σημείο που αναφέρουν τα άλλα αδέρφια αλλιώς τηλεφωνικά.Σαν τα του 'στίβου' έχει απίστευτο κωλαράκι για κάρφωμα και καλό ζυβί αλλά είναι πολλύ της ξεπέτας ειδικά στο αμαξάτο.Καλή επιτυχία εύχομαι
Για σπίτι δεν έπαιζε γιατί μου είπε πως δεν είχε 'διαθέσιμο στέκι' και πως και καλά έψαχνε αλλά μην χάσει και πελάτες.Τι να σου πώ άλλο την εμπηρεία μου είπα.Αμαξάτο μωρέ; Πάτε καλά; ποτέ!