Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1

[size=10pt]απλα μακρια απο την εν λογο κορασιδα. δεν μπορεις να πιασεις το βυζακι , και καλα ειναι φρεσκοεγχιρεισμενη. μεχρι τις γαμπες κατεβασμα το κολαν, στα τεσσερα και ελα βαλτον. πιπα χαλια εως του πεταματου. γενικη εικονα δεν κανει για επαγγεματιας. χαλια μαυραααα... στο στιβο τωρα . καλο στενο κωλαρακι αλλα πολυ μουγκα. ουτε ενα κιχ δεν εβγαλε το ατομο.  στον ενεργετικο ρόλο για ενα λεπτο καλη μετα πλαστελινη το μαραφετι. προσοντα καλα θα ελεγα αν ητανε σε σωστη λειτουργεια. ρεπορταζ απο φιλο που δεν εχει προφιλ εδω και μου ειπε να τα μεταφερω. για να εχουν το νου τους οι λαρισαιοι. εγω αναμενω τα καλυτερα που θα ερθουν απο βδομαδα. Αστερι προσεχως ερχεται στην πολη μας.[/size]

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
15
Πόντοι
2.163
Ρε σεις μεσα στην καυλα εγινε η Χαρα!!!Τρελο μωρο..

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Eχει γίνει σοβαρό μωρό μπορώ να πω, παίζει σε καμιά πιάτσα να το δούμε κι απο κοντα?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606

[size=10pt]απλα μακρια απο την εν λογο κορασιδα. δεν μπορεις να πιασεις το βυζακι , και καλα ειναι φρεσκοεγχιρεισμενη. μεχρι τις γαμπες κατεβασμα το κολαν, στα τεσσερα και ελα βαλτον. πιπα χαλια εως του πεταματου. γενικη εικονα δεν κανει για επαγγεματιας. χαλια μαυραααα... στο στιβο τωρα . καλο στενο κωλαρακι αλλα πολυ μουγκα. ουτε ενα κιχ δεν εβγαλε το ατομο.  στον ενεργετικο ρόλο για ενα λεπτο καλη μετα πλαστελινη το μαραφετι. προσοντα καλα θα ελεγα αν ητανε σε σωστη λειτουργεια. ρεπορταζ απο φιλο που δεν εχει προφιλ εδω και μου ειπε να τα μεταφερω. για να εχουν το νου τους οι λαρισαιοι. εγω αναμενω τα καλυτερα που θα ερθουν απο βδομαδα. Αστερι προσεχως ερχεται στην πολη μας.[/size]
ουτε για πλακα,,..,.,

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Προφανώς μιλάτε για την εγχειρισμένη Χαρά με το λευκό Smart στο ύψος ΕΚΚΑ. Αυτή στις φωτογραφίες παραπάνω είναι μια άλλη νομίζω.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Προφανώς μιλάτε για την εγχειρισμένη Χαρά με το λευκό Smart στο ύψος ΕΚΚΑ. Αυτή στις φωτογραφίες παραπάνω είναι μια άλλη νομίζω.
προφανως δεν ειδες οτι αυτη η χαρα εχει πολακι ετσι???

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
καποιες ας μην κανουν καριερα με ετοιμα ονοματα.... την συγκεκριμενη την λενε στελλα....

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αλλη ειναι αυτη που βαζει αγγελιες με το δικο μου ονομα  για να προκαλεσει εντυπωσεις... καλο ειναι να εχει η καθε μια την προσωπικοτητα της....

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
αλλη ειναι αυτη που βαζει αγγελιες με το δικο μου ονομα  για να προκαλεσει εντυπωσεις... καλο ειναι να εχει η καθε μια την προσωπικοτητα της....
εσενα που σε βρισκουμε κουκλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom