batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.252
- Πόντοι
- 606
ασε ρε τη παραμηθα σε χαλα...κολοκυνθους εχετε παει??10 ευρακι..τιμια πιπα η Εμα...
ασε ρε τη παραμηθα σε χαλα...κολοκυνθους εχετε παει??10 ευρακι..τιμια πιπα η Εμα...
και σ΄εμάς....και σ΄εμάς...στειλε κ απο δω ρε φιλαρακι να ξερουμε κ μεις
ασε ρε τη παραμηθα σε χαλα...
ξανατραβα κ θα δεις..
αρχες συγγρουEχει γίνει σοβαρό μωρό μπορώ να πω, παίζει σε καμιά πιάτσα να το δούμε κι απο κοντα?
ουτε για πλακα,,..,.,
[size=10pt]απλα μακρια απο την εν λογο κορασιδα. δεν μπορεις να πιασεις το βυζακι , και καλα ειναι φρεσκοεγχιρεισμενη. μεχρι τις γαμπες κατεβασμα το κολαν, στα τεσσερα και ελα βαλτον. πιπα χαλια εως του πεταματου. γενικη εικονα δεν κανει για επαγγεματιας. χαλια μαυραααα... στο στιβο τωρα . καλο στενο κωλαρακι αλλα πολυ μουγκα. ουτε ενα κιχ δεν εβγαλε το ατομο. στον ενεργετικο ρόλο για ενα λεπτο καλη μετα πλαστελινη το μαραφετι. προσοντα καλα θα ελεγα αν ητανε σε σωστη λειτουργεια. ρεπορταζ απο φιλο που δεν εχει προφιλ εδω και μου ειπε να τα μεταφερω. για να εχουν το νου τους οι λαρισαιοι. εγω αναμενω τα καλυτερα που θα ερθουν απο βδομαδα. Αστερι προσεχως ερχεται στην πολη μας.[/size]
προφανως δεν ειδες οτι αυτη η χαρα εχει πολακι ετσι???Προφανώς μιλάτε για την εγχειρισμένη Χαρά με το λευκό Smart στο ύψος ΕΚΚΑ. Αυτή στις φωτογραφίες παραπάνω είναι μια άλλη νομίζω.
Γνωρίζει κανείς κάτι;
ζουζουνα μου εσυ!!!καποιες ας μην κανουν καριερα με ετοιμα ονοματα.... την συγκεκριμενη την λενε στελλα....
καποιες ας μην κανουν καριερα με ετοιμα ονοματα.... την συγκεκριμενη την λενε στελλα....
καποιες ας μην κανουν καριερα με ετοιμα ονοματα.... την συγκεκριμενη την λενε στελλα....
εσενα που σε βρισκουμε κουκλα?αλλη ειναι αυτη που βαζει αγγελιες με το δικο μου ονομα για να προκαλεσει εντυπωσεις... καλο ειναι να εχει η καθε μια την προσωπικοτητα της....