Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
καθε Σαββατο εχω λαικη απογευματινη ;)

δεν μας τα είπες αυτά ...
για εμάς τους παντρεμένους δεν κάνεις και μια λαική καθημερινή και οχι ΣΚ(το σκάμε πιο εύκολα μετά την δουλειά)

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.249
δεν μας τα είπες αυτά ...
για εμάς τους παντρεμένους δεν κάνεις και μια λαική καθημερινή και οχι ΣΚ(το σκάμε πιο εύκολα μετά την δουλειά)
Αντωνακη δεν μπορω να παω κοντρα στην παραδοση :cheesy:

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Ρε παιδια η Δαναη ξερει κανεις που εχει εξαφανιστει;

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Το τηλεφωνο ειναι κλειστο εδω και παρα πολυ καιρο

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

ο λογος για την Ντονα ....αλλη μια domina!!!,για την ντονα,  ειναι αυτο που λεμε τα κανει ολα και συμφερει...εχει κατηγορηθει οτι ειναι Προστυχη!και δεν ειναι ψεμα ...εγω θα ελεγα οτι ειναι Επικινδυνα προστυχη!!!!!!εχει βαλει κιλα και της παει περισσοτερο νομιζω,τωρα ειναι οπως ηταν στην θητεια της επι εποχης βασιλικον,προφανος εχει παρει αδεια ...για την εισκεψη στην αθηνα..... γιατι απο οτι ξερω κολαει και ενσημα σε ενα gay bar εκει στην σαλονικα...Καλη περιπτωση  σε γενικες γραμες ....Αλλα λιγο χυμα,  :think: :think:το λεω πολυ ευγενικα....

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1

ο λογος για την Ντονα ....αλλη μια domina!!!,για την ντονα,  ειναι αυτο που λεμε τα κανει ολα και συμφερει...εχει κατηγορηθει οτι ειναι Προστυχη!και δεν ειναι ψεμα ...εγω θα ελεγα οτι ειναι Επικινδυνα προστυχη!!!!!!εχει βαλει κιλα και της παει περισσοτερο νομιζω,τωρα ειναι οπως ηταν στην θητεια της επι εποχης βασιλικον,προφανος εχει παρει αδεια ...για την εισκεψη στην αθηνα..... γιατι απο οτι ξερω κολαει και ενσημα σε ενα gay bar εκει στην σαλονικα...Καλη περιπτωση  σε γενικες γραμες ....Αλλα λιγο χυμα,  :think: :think:το λεω πολυ ευγενικα....
Η Dona ειναι ολα τα λεφτα....για οσους δεν ξερουν!!! για μας ομως,ειναι τελειωμενη.....

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
δεν μας το κανεις και σε μας λιανα;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
απο φατσα δεν ειναι κ τουμπανο απο σομα ειναι πολυ καλη γαμιεται καλα σε γενηκες γραμμες ειναι αξιολογη

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος για την συγκεκριμένη ;
Έβγαινε Συγγρού κοντά στο Sports Cafe. Κάποια στιγμή την είχα δει και με γύψο. Μένει κάπου στη Δοιράνης. Ωραία είναι εμφανισιακά. Εξαρτάται τι ζητάς. Έχει βέβαια αντρουά στυλ. Δεν ξέρω αν σ αρέσει. Δεν ξέρω συμπεριφορά κλπ.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Έβγαινε Συγγρού κοντά στο Sports Cafe. Κάποια στιγμή την είχα δει και με γύψο. Μένει κάπου στη Δοιράνης. Ωραία είναι εμφανισιακά. Εξαρτάται τι ζητάς. Έχει βέβαια αντρουά στυλ. Δεν ξέρω αν σ αρέσει. Δεν ξέρω συμπεριφορά κλπ.
εγω λεω μακρια..

kouin

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories