καθε Σαββατο εχω λαικη απογευματινη ;)
δεν μας τα είπες αυτά ...
για εμάς τους παντρεμένους δεν κάνεις και μια λαική καθημερινή και οχι ΣΚ(το σκάμε πιο εύκολα μετά την δουλειά)
καθε Σαββατο εχω λαικη απογευματινη ;)
Αντωνακη δεν μπορω να παω κοντρα στην παραδοσηδεν μας τα είπες αυτά ...
για εμάς τους παντρεμένους δεν κάνεις και μια λαική καθημερινή και οχι ΣΚ(το σκάμε πιο εύκολα μετά την δουλειά)
Και την Κυριακή "φρη" όπως η στάθμευση;Αντωνακη δεν μπορω να παω κοντρα στην παραδοση
:oΚαι την Κυριακή "φρη" όπως η στάθμευση;
Η Dona ειναι ολα τα λεφτα....για οσους δεν ξερουν!!! για μας ομως,ειναι τελειωμενη.....
ο λογος για την Ντονα ....αλλη μια domina!!!,για την ντονα, ειναι αυτο που λεμε τα κανει ολα και συμφερει...εχει κατηγορηθει οτι ειναι Προστυχη!και δεν ειναι ψεμα ...εγω θα ελεγα οτι ειναι Επικινδυνα προστυχη!!!!!!εχει βαλει κιλα και της παει περισσοτερο νομιζω,τωρα ειναι οπως ηταν στην θητεια της επι εποχης βασιλικον,προφανος εχει παρει αδεια ...για την εισκεψη στην αθηνα..... γιατι απο οτι ξερω κολαει και ενσημα σε ενα gay bar εκει στην σαλονικα...Καλη περιπτωση σε γενικες γραμες ....Αλλα λιγο χυμα, το λεω πολυ ευγενικα....
Έβγαινε Συγγρού κοντά στο Sports Cafe. Κάποια στιγμή την είχα δει και με γύψο. Μένει κάπου στη Δοιράνης. Ωραία είναι εμφανισιακά. Εξαρτάται τι ζητάς. Έχει βέβαια αντρουά στυλ. Δεν ξέρω αν σ αρέσει. Δεν ξέρω συμπεριφορά κλπ.Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος για την συγκεκριμένη ;
εγω λεω μακρια..Έβγαινε Συγγρού κοντά στο Sports Cafe. Κάποια στιγμή την είχα δει και με γύψο. Μένει κάπου στη Δοιράνης. Ωραία είναι εμφανισιακά. Εξαρτάται τι ζητάς. Έχει βέβαια αντρουά στυλ. Δεν ξέρω αν σ αρέσει. Δεν ξέρω συμπεριφορά κλπ.