batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
ti lete re sas exasa.....
ενω εμεις σε βρηκαμε...ti lete re sas exasa.....
wowwwwτην Αμαρυλίδα την ξερει κανεις;;
την Αμαρυλίδα την ξερει κανεις;;
πολυ το φοβαμαι κι εγωθα θελα να μάθω πληροφορίες. ΒουλγαροΞεπετοφέρνει να τονίσω.
πολυ το φοβαμαι κι εγω
έχει αυτή τη σκληρή σλαβική φάτσα, πρέπει να έχει δίκιο ο ταμίας.
γεια σου Ταμία ;)
Σωστός! ;)sorry Ταμία, αυτά τα λέμε πλέον με p.m. γιατί γεμίσαμε με εξυπνάκηδες και αργόσχολους.
και γιατι βαρεθηκαμε να δινουμε μονο πληροφοριες και να μη παιρνουμε καμια..sorry Ταμία, αυτά τα λέμε πλέον με p.m. γιατί γεμίσαμε με εξυπνάκηδες και αργόσχολους.
Mα για ποια πληροφορηση μιλας ρε φιλε .....αφου ολοι εχουν παει με ολους, τουλαχιστον τα πρωτοκλασατα ονοματα ....τωρα για αυτην την αμαρυλιδα που ψαχνεις πληροφοριες ....εγω δεν την ξερω ,αλλα επειδη εχω κανει και στο μαντειο των δελφων απο καλλιθεα γραφει 7 στης 10 ειναι ξεπετες η κανω λαθος?...ξεχωρα οτι θα συμφωνησω για τα περι προελευσεως και με τον φιλο tamia αλλα και τον αρχιπλοιαρχο !!!τον βασιλη...δεν μου φαινεται για ασος ...στανταρ
Mα για ποια πληροφορηση μιλας ρε φιλε .....αφου ολοι εχουν παει με ολους, τουλαχιστον τα πρωτοκλασατα ονοματα ....τωρα για αυτην την αμαρυλιδα που ψαχνεις πληροφοριες ....εγω δεν την ξερω ,αλλα επειδη εχω κανει και στο μαντειο των δελφων απο καλλιθεα γραφει 7 στης 10 ειναι ξεπετες η κανω λαθος?...ξεχωρα οτι θα συμφωνησω για τα περι προελευσεως και με τον φιλο tamia αλλα και τον αρχιπλοιαρχο !!!τον βασιλη...δεν μου φαινεται για ασος ...στανταρκαι γιατι βαρεθηκαμε να δινουμε μονο πληροφοριες και να μη παιρνουμε καμια..