Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μεγάλε ΓλυκοΜούτσουνε, εσύ τις βρίσκεις πριν αυτές πατήσουν το enter της καταχώρησης  :)
κοίτα τα p.m. σου

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καλησπέρα έχεις κάποιος πληροφορίες για αυτήν?

καπου ειχε αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες, κοιτα λιγο πισω.
προσωπικα την ειχα δει στο cam4.com και ηταν 10 φορες καλυτερη απο αυτη που βλεπω στις φωτο. τωρα για αποδοσεις δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έχει αυτή τη σκληρή σλαβική φάτσα, πρέπει να έχει δίκιο ο ταμίας.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
sorry Ταμία, αυτά τα λέμε πλέον με p.m. γιατί γεμίσαμε με εξυπνάκηδες και αργόσχολους.

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.572
Πόντοι
456

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Mα για ποια πληροφορηση μιλας ρε φιλε .....αφου ολοι εχουν παει με ολους, τουλαχιστον τα πρωτοκλασατα ονοματα ....τωρα για αυτην την αμαρυλιδα που ψαχνεις πληροφοριες ....εγω δεν την ξερω ,αλλα επειδη εχω κανει και στο μαντειο των δελφων  :)απο  καλλιθεα γραφει  7 στης 10 ειναι ξεπετες η κανω λαθος?...ξεχωρα οτι θα συμφωνησω για τα περι προελευσεως και με τον φιλο tamia αλλα και τον αρχιπλοιαρχο !!!τον βασιλη...δεν μου φαινεται για ασος ...στανταρ :)

Μακρια απο Αμαρυλίδες, μακριά αδέρφια. Φαίνονται από μακριά οι σκατόφατσες.

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
και γιατι βαρεθηκαμε να δινουμε μονο πληροφοριες και να μη παιρνουμε καμια..
Mα για ποια πληροφορηση μιλας ρε φιλε .....αφου ολοι εχουν παει με ολους, τουλαχιστον τα πρωτοκλασατα ονοματα ....τωρα για αυτην την αμαρυλιδα που ψαχνεις πληροφοριες ....εγω δεν την ξερω ,αλλα επειδη εχω κανει και στο μαντειο των δελφων   :)απο  καλλιθεα γραφει  7 στης 10 ειναι ξεπετες η κανω λαθος?...ξεχωρα οτι θα συμφωνησω για τα περι προελευσεως και με τον φιλο tamia αλλα και τον αρχιπλοιαρχο !!!τον βασιλη...δεν μου φαινεται για ασος ...στανταρ  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom