Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
παρέλειψες μερικές λεπτομέρειες... το σπίτι της ειναι στη παλατιανή, καμια σχεση με το Ιλιον, ασημαντο αυτο αλλα θες ενα μικρο ταξιδι για να φτασεις.. βασικα ειναι μια μικρη μονοκατοικια με ενα αθλιο δωμάτιο με ένα κρεβατι που εχει ενα στρωμα που βουλιάζει ολούθε.. δεν μπορεις να σταθεις πουθενα.. στο τραπεζακι 2 καποτες κι ενα πακετο μωρομαντηλα.. το πουλι της μυριζε κατουρλίλα.. (πελάτη περιμένεις μωρή, τράβα πλύσου) και στη μέση μου πετάει και το αμίμητο... δωσε κατι παραπάνω να σου γλειψω το κωλαρακι... (παραπάνω απ τα 70 που ζητησε απ την αρχη)παλι καλα που δεν τάδωσα... ειναι όντως φιλική αλλα τωρα στο κρεββάτι δεν βγαζει και τρελλά γούστα οπως λέει ο συνάδελφος.. αλλά αυτο μπορει να ειναι και τυχαίο.. με άλλους ισως βγαζει... αυτά...

εγω φιλε το χαρηκα το μωρο κ εννοειται οτι δεν μου γλειψε το κολαρακι αλλοστε δεν εχω λογο να παραμιθιασω κανεναν απλα περασα καλα......

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
κανα τραβελακι πτολεμαιδα παιζει να ξερει κανεις? αν και πιο ευκολα πετυχαινεις τζακποτ στο τζοκερ παρα αυτο! εδω καλα καλα ουτε βιζιτες δεν εχουμε σαν πολη

Καλα τωρα μιλας σοβαρα????Εκει ειστε τρεις κι ο κουκος και οι γεροι στα καφενεια το ματι γουρλωμενο να δουν ποιος μιλαει με ποια,κι εσυ ζητας ΤΡΑΒΕΛΙ?????????  :think: :2funny:

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
εγω φιλε το χαρηκα το μωρο κ εννοειται οτι δεν μου γλειψε το κολαρακι αλλοστε δεν εχω λογο να παραμιθιασω κανεναν απλα περασα καλα......
Δεν ειπα οτι πας να παραμυθιασεις κανεναν, αλλα καλο ειναι να δίνουμε μια πληρη περιγραφη για να καταλαβαινουν και οι αλλοι τι πρόκειται να συναντησουν... το περασα καλα η το βγαζει γουστα ειναι γενικοτητες που δεν βοηθουν κανεναν

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Δεν ειπα οτι πας να παραμυθιασεις κανεναν, αλλα καλο ειναι να δίνουμε μια πληρη περιγραφη για να καταλαβαινουν και οι αλλοι τι πρόκειται να συναντησουν... το περασα καλα η το βγαζει γουστα ειναι γενικοτητες που δεν βοηθουν κανεναν
γενηκα ειναι ολα φιλε τωρα απο κει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του και στην τελικη τα λεφτα της τα αξηζε....

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
γενηκα ειναι ολα φιλε τωρα απο κει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του και στην τελικη τα λεφτα της τα αξηζε....
τι θα πει γενικα ειναι ολα;; μα ολοι κανουν τις επιλογες τους κι αποφασιζουν να πανε σε καποια επειδη διαβαζουν καλες κριτικες... το αν αξιζε τα λεφτα της... χμμμ... δεν νομιζω μεγαλε...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
τι θα πει γενικα ειναι ολα;; μα ολοι κανουν τις επιλογες τους κι αποφασιζουν να πανε σε καποια επειδη διαβαζουν καλες κριτικες... το αν αξιζε τα λεφτα της... χμμμ... δεν νομιζω μεγαλε...
οι αποψεις οπως βλεπεις διαφερουν παντος εγω θα το ξαναπω σηγουρα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καλή χρονιά, μικροί θεοί του πορνοΡεπορτάζ

alex1231

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες ... Θελω να ρωτησω για καποιες κοπελες... αρχη συγγρου με ασπρο σμαρτ ξανθια... επισης με ενα μπλε μικρο αμαξι ξανθια μ πε πως την λενε βικυ καπου στην μεση ειναι 40 ευρα.... και στ τελος της συγγκρου η τελευταια πριν την ανατολη ξανθια μεγαλη... παρκαρισμενη καθετα στην συγγρου

marqano

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καλη χρονια...

εχεις κανεις απο εδω εμπειρια με την τανια κελλυ???
αν μπορειτε στειλτε μ π.μ...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
προσεχε γιατι θα στην πεσει η αστυνομια γουστου για τρανς
με συνεχης αναρτησεις ασχετου περιεχομενου ή αποδοκιμασιας των προτιμησεων σου, το ερωτημα σου θα χαθει στον βαραθρο του φορουμ
ελπιζω επισης να αφορα μονο για περιπτωση παθητικης τρανς γιατι αλλιως φωτια θα μας καψει.
εμεις μονο γαμαμε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
με συνεχης αναρτησεις ασχετου περιεχομενου ή αποδοκιμασιας των προτιμησεων σου, το ερωτημα σου θα χαθει στον βαραθρο του φορουμ
ελπιζω επισης να αφορα μονο για περιπτωση παθητικης τρανς γιατι αλλιως φωτια θα μας καψει.
εμεις μονο γαμαμε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.. δεν πειραζει μωρε.. αστα τα παλληκαρια να βγαζουν τα σωψυχα τους

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εμεις μονο γαμαμε

αν θελετε να τα παμε καλα το μονο να το γραφετε με κεφαλαια(ΜΟΝΟ) και ακομα καλυτερα προς αποφυγη παρεξηγησεων θα ηταν να γραψεις "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ" γαμαμε!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
αν θελετε να τα παμε καλα το μονο να το γραφετε με κεφαλαια(ΜΟΝΟ) και ακομα καλυτερα προς αποφυγη παρεξηγησεων θα ηταν να γραψεις "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ" γαμαμε!!!
ΓΑΜΑΣ κ σει Μακι μου????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom